הודו

maayan5

New member
הודו

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, חזרתי מארה"ב אחרי שהות של 7 חודשים ועכשיו מתכננת לטוס להודו. כמה שאלות לגדולים וחכמים ממני: 1) חיסונים- כמה עולה/ כמה זמן לפני הטיול כדאי לעשות=כמה זמן לוקח לסיים עם החיסונים, האם יש חיסונים שאפשר לוותר עליהם וכו' 2) ויזה להודו- איפה/ כמה עולה/כמה זמן לוקח 3)כסף- כמה תעלה לי שהות של חצי שנה, לא כולל כרטיס, חיסונים וויזה. כמובן שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מה יכול להיות תקציב המינימום שלי, כולל נסיעות בתוך הודו. 4) מחירי טיסה- האם 750 דולר כולל מיסים פתוח לשנה נחשב מחיר טוב? מהם בערך מחירי הכרטיס? ואם יש לכם עוד עצות או סתם צורך להתלהב על צעירה פעורה שכמוני- אתם מוזמנים! תודה רבה, הרבה אהבה ותדעו שהכל לטובה

פיני007

New member
טיול להודו

1. בקשר לחיסונים. הכי כדאי שתפני למטייל בדיזנגוף סנטר ותבררי מה את צריכה וכמה. לא לוותר על חיסונים להודו. הודו ידועה כאוסף המחלות הגדול בעולם אז למה להסתכן? 2. ויזה - תתקשרי לשגרירות הודו בת"א. תבררי כמה. הויזה טובה ל6 חודשים. 3. אפשר לחשב לפי $10 ליום (אוכל ולינה) זה חישוב בגדול. כי תחשבי לפי 42 רופי לדולר. 4. טיסה ב750? מחיר טוב למרות שתבררי באיסתא (צמוד למטייל) אם יש מחירים טובים יותר לנוער. 5. קחי את הודו לאט לאט לאט. אחרי ארה"ב אף אחד לא ממהר שם..

maayan5

New member
טיסה

זה המחיר שמצאתי בכמה חברות נסיעות, הכי זול, וזה גם באיסתא. זה פתוח לשנה, עם אל על, שזה נראה לי הכי בטוח, למרות שזמן הטיסה יותר ארוך. ונחיתה בבומביי, שזה מאוד נוח כי אני בדיוק מגיעה לסוף העונה של הדרום אז אני אספיק להיות בערך שבועיים בגואה ואח"כ לעלות לצפון. או שעדיף בכלל להתחיל בצפון אם אני מגיעה כ"כ מאוחר? ואולי כבר לעשות את גואה אח"כ?מה דעתך? איזה קרציה אני..... סליחה. ואתה צודק- כמו שקיבלתי שוק כשחזרתי לפה אחרי ארה"ב, אני בטוחה שאני אחטוף הלם יותר גדול כשאני אגיע להודו.

y a e l s

New member
חיסונים

עולים כ-600 ש"ח, אם היית בצבא בשנים האחרונות אז את לא צריכה טטנוס (מחסנים בגיוס) ויש גם כדורים למניעת מלריה שממליצים לך לקנות אבל שמעתי על הרבה אנשים שלא לקחו (וגם על כאלה שכן לקחו).

maayan5

New member
חיסונים

באמת מה בקשר לכדורים האלו? אתמול עשיתי באמת חיסונים, זה עלה לי רק 500 ש"ח בגלל הצבא באמת, אבל אני לא יודעת מה בקשר לכדורים האלו, יש פה מישהו שלקח אותם?

winderon

New member
חיסונים...

אני מבוטח במכבי זהב וזה עולה לי רק 95 שח ונותנים גם יעוץ רפואי חינם בתל אביב יש את איכילוב ימים א-ד מ 1:30 יום ראשון אני שם

ביטוחים ....

בבקשה כאן ואבירון מוסיף לאור המקרים שהיו - והלוואי ולא יהיה - הקמת משלחות חיפוש אחר מטיילים נעדרים וההשקעה הכספית העצומה הכרוכה בכך - העלתי שאלה בפורום "ביטוח" של תפוז - וקבלתי תשובה העשוייה לעניין מטיילים רבים. ישנה פוליסה הניקראת 669 - של קבוצת שילוח - פוליסה זו מסייעת במישלוח משלחת חיפוש אחר נעדרים בח"ל - ודואגת במקרים מסויימים לצירופו של רופא מומחה לאיזור המפגע והחיפושים - כאשר יש צורך בכך. את הפוליסה אפשר לרכוש באמצעות כרטיס אשראי - בחו"ל. ישנו מוקד שירות למבוטחים הפועל 24 שעות ביממה. סידור זה טוב, לדעתי, לכאלו היוצאים לאיזשהו טרק, ראפטינג וכ"ד - שעלול להיות בר-סיכון, כך שאפשר לרכוש הפוליסה המיוחדת הזו לפני היציאה - ולחסוך בעלויות רכישת הפוליסה לאורך כל הטיול. אני מוצא שהפוליסה חשובה מאד למשפחות המטיילים במסלולים בעלי ביכון - והלוואי ולא ייצטרכו - אך, חס וחלילה, עשוייה לחסוך משברים כלכליים של משפחות - מקרים שהיו. (והלוואי ולא יהיה). קבלתי גם טלפון שבו אפשר לברר פרטים: 559097-052 אופיר. כמו כן אני מצרף לך טבלת מחירי הביטוח שבה יש גם טבלת עליות לתקופות השונות וגם טבלת השוואת כיסוי ביטוח בחברות השונות את רק צריכה לבחור בטאבים למטה איזה עמודה את רוצה לראות (אך אני מזכיר שכדי לקבל תמונה מלאה עלייך לקרוא את כל תנאי הפוליסה כמו כן יש להתחשב בעליית\ירידת שער הדולר) בהצלחה עוד שאלות? תרגישי כמו ב-

maayan5

New member
תודה!!!

||תודה רבה לך, איזה כיף ככה לפגוש אנשים טובים באמצע הדרך.... תודה תודה תודה

למעלה