הודו באופנוע

הbobo

New member
הודו באופנוע

מה שלומכם? אני טס להודו ומתכנן לטייל שם על גבי אופנוע שאקנה שם אשמח לשמוע המלצות ועצות ..... כמו כן עם מישהו עשה את זה אשמח לדעת עם אפשר לקנות שם את כול הציוד ההכרחי או כדי לקנות בארץ?

זכרונות אהבה מהודו

לא, ממש לא מה שזה נשמע, האהבה היחידה שלי היתה שם לאנפילד, אופנוע מדהים שברכיבה ראשונה אתה בכלל לא מבין איך הוא לא מתפרק, בשניה הוא כבר כן אבל כל אחד יכול לטפל בו, (כל מוסך הכוונה, חבל ללכלך את הידיים בשביל 20 ש"ח) אם אתה בחור רציני ושקול- תיקח מהארץ קסדה בלבד, שלמה כמובן, כל השאר תשיג שם בגרושים, בניו דלהי יש רחוב (קרול באג אאל"ט) שכולו חנויות אופנועים, כשאתה קונה אופנוע בדר"כ גם חותמים לך שיקנו אותו ממך בחזרה במחיר סביר, במקרה שלי שקניתי ב 505 דולר התחייבו על 350 (נמכר בסוף בצפון הודו לישראלי ב 500 ) באותו רחוב גם יכינו לך את האופנוע לנסיעה ארוכה, קרי- מנשאים לתיקים,סבל,מגן חזירים ואם תרצה- כידון קסטום, אין טעם להשקיע יותר מדי באופנוע אם אתה נוסע לצפון כי תקלות אפשר לתקן בכל מקום.... אגב- לא זיהיתי הבדל כלשהו בין אנפילד 350 לאנפילד 500 , בשניהם העמסתי ציוד כמו שלא הייתי מעז להעמיס על הDR BIG שהיה לי ועוד הרכבתי חלק מהדרך. אם תרצה המלצות על הכבישים עצמם, שלח ה"פ, אין לי כח לכתוב סתם............

echerk

New member
עוד דעה

עשיתי את זה לפני שנה. לגבי האנפילדים - יש את ה bullet ב-350 ו-500. ויש את ה-Thunderbird 350. רכבתי על כולם ולפי דעתי ה-Bullet 500 הוא משמעותית יותר חזק מה-350. הוא גם קצת יותר מודרני מבחינת מבנה המנוע (אני לא כל כך מבין בזה אבל זה מה שהסבירו לי שם ישראלים שמבינים במכונאות אופנועים). ה-Thunderbird הוא יותר נוח וגם טיפה יותר מודרני מה-Bulletים. יש לו בלם דיסק מקדימה (שזה דבר נדיר בהודו - לרוב יש בלמי תוף) ומד סל"ד (שזה גם מאוד נדיר). לגבי ציוד רכיבה - כל מה שראיתי שם היה זבל מוחלט. אני רכבתי עם קסדה מקומית ובלי שום מיגון נוסף (כי לא הבאתי כלום מהארץ) וכך אגב רוכבים שם כל הישראלים. אבל במבט לאחור זה היה מאוד טיפשי! אתה לא תמצא שם מיגון איכותי כך שתביא מהארץ קסדה, מעיל רשת ממוגן (כי חם) ובירכיות. נכון שזה לא נוח להיסחב עם זה ולשים את זה, אבל לוותר על זה פשוט לא שווה את הסיכון.

הbobo

New member
מיגון בהודו

קודם כול תודה....... אני ממש לא מתכוון לרכב ללא ציוד מגן אבל הודו רק חלק מהטיול לכן אשמח עם מישהו כן קנה בהודו ציוד טוב ויכול להמליץ על מקום לקנות...

הbobo

New member
מיגון בהודו

קודם כול תודה....... אני ממש לא מתכוון לרכב ללא ציוד מגן אבל הודו רק חלק מהטיול לכן אשמח עם מישהו כן קנה בהודו ציוד טוב ויכול להמליץ על מקום לקנות...

motorcycle boy

New member
נכון לשנת 2004 לא נמצא שום ציוד מיגון

יעודי פרט לקסדות, תביא מהארץ ושלח בחבילה ארצה בסוף הסיבוב-לא יקר.

taison1

New member
נקודה למחשבה

אולי שווה לך לבדוק את הפולסר של HERO HONDA או משהו בסגנון כל ההודים נוסעים על האופנוע הזה אופנוע 150 סמ"ק זריזי ואמין ואוכל את הכבישים של הודו רק הבעיה עם זה שאתה תצטרך מישהו מקומי ואמין בשביל להגיע לסוכנויות שלהם או למוסך בשביל לקנות אחד כזה. לגבי האנפילדים, אתה תראה בעיקר ישראלים רוכבים עליהם או יותר נכון בצד הדרך, תקועים איתם . יש יותר קושי להשיג חלפים וכדומה - שזה שיקול מאוד מאוד קריטי ובלי קשר חובה שיהיה לך ציוד וידע בסיסי במכונאות בשביל לתקן את האופנוע עם ח"ו קורה משה ובמידה ואתה תקוע באיזה דאבה. הכל שאלה מה אתה מתכנן בטיול לאן בדיוק בהודו, לבד, עם חברים וכדומה. תמסור דש להודו עה, ותזהר מדוחות חניה בפונה... השוטרים שם אוהבים לתת דוחות .

mz 2t power

New member
ה PULSAR שאני שכרתי בנפאל...

היה של חברת BAJAJ אם אני לא טועה. הוא באמת אופנוע מודרני נהדר.קצת מזכיר בצורה ובישיבה את ה CB250 של הונדה שמשמש כעת ללימודי נהיגה בארץ. הגימור,איכות הייצור ווהתאמה לרוכב טובה עשרות מונים מזו של האנפילד.זה בערך כמו להשוות איכות ייצור של טוסטוס של יצרן סיני עלום שם לקטנוע מודרני של הונדה. המנוע חזק מאוד וגמיש ובעל משיכה נאה ואחידה.איכות המתגים מעולה והכל מרגיש במקום. מה כן שסביר להניח שחלפים יהיה קשה למצוא לו בכל חור כמו לאנפילד ויכולת האחסנה ונשיאת הציוד שלו מאוד קטנה בהשוואה לאנפילד. לשיקולך

למעלה