הוברט הוברט

Hubert Hubert

New member
הוברט הוברט

כרזה לבגרות בגרפיקה. פרסמתי את זה גם בפורום קומיקס, נתנו לי שם כמה הערות בונות שאני כנראה לא אקח לתשומת לבי. לצערי אנשים התרכזו יותר מדי בהערות טכניות, אני אשמח לשמוע עוד ביקורות.

מתלהב

New member
יהיה נחמד לקבל קצת הסברים

כלליים. אני מניח שהבוחנת תתמקד בצלב קרס הזה ששם. איך אתה מסביר את המכלול הזה? מי נגד מי? מבלי להיות טכני מדי - למה, בעצם, הדגל ריק מתוכן? מה הקשר שלך לה. הוברט, אגב?

Hubert Hubert

New member
אה, הדגל

סתם עוד לא החלטתי איזה דגל לשים שם, אין שם איזו אמירה או משהו. הקשר שלי להוברט הוברט הוא שאני יוצר הקומיקס, אריאל ויסמן המהולל. הצלב קרס - גם, די חסר משמעות. הפוסטר הזה מבוסס על תמונה קיימת של דלקרואה בשם 'החירות מובילה את העם', המטרה שלי היתה להחליף את הדמויות בתמונה עם דמויות מהקומיקס, הבעיה היא שאין לי כל כך הרבה דמויות, אז חשבתי שאף אחד לא ישים לב אם במקום אחד החיים המובסים, אני אשים שם את היטלר. מי נגד מי? אין לי מושג. כמו שאמרתי, זה פוסטר פרסומי שאמור לפרסם את הקומיקס, ולהעביר במקצת את האווירה של הקומיקס. מצד אחד, אווירה מהפכנית מסויימת, של יציאה נגד הממסד, שחיטת פרות קדושות וכל הבולשיט הזה, מצד שני - נונסנס מגוחך, ואני חושב שזה מועבר די טוב רק מהעובדה שהחלפתי את הדמות הראשית בתמונה באלפקה, והחלפתי את האקדחים של אחד המהפכנים בשני דילדואים.

קצת קשה לזהות את הדמויות

הומו הוא כבר לא קווי ודק, יונקרא נראה קצת גבוה והראש של השחקן ההוא שאני תמיד שוכח את השם לא תמונה. לדעתי כדאי לנסות להישאר נאמנים יותר לקומיקס ולצורה הויזואלית שלו מאשר לדלקרואה (שכנראה זז באי נוחות עכשיו בקברו).

Hubert Hubert

New member
יש לך נקודה...

הקטע הוא שאני די הולך לסיים עם הקומיקס באינטרנט במתכונת הנוכחית שלו, ועובר לצייר ביד, כמו בחוברות. אני מניח שלא קראת את החוברות, אבל סגנון הציור הזה די מייצג את הציורים שם.

Jobriath

New member
לא מאיימים על זונה עם זין

במיוחד לא על דלקרואה , בכללי מאוד נחמד ויש על מה לדבר.

מתלהב

New member
כן, מכיר את החירות. אפילו נדמה לי

שקיבלתי את מלוא הנקודות על השאלה - "מהם הגורמים המרכזיים במהפכה הצרפתית ומה מאפיין כל אחד מהם" (אתה גם מוזמן לנסות לענות על השאלה). מה שכן, מפתיע לגלות שמאחורי הוברט עומד ילדון בן 17.

Hubert Hubert

New member
מעניין אותי לדעת,

למה ציפית? חשבת שבן אדם יותר מבוגר עומד מאחורי זה? המהפכה הצרפתית לא כזאת מעניינת אותי, אבל נדמה לי שעניתי על שאלה בבגרות בתולדות האמנות על החירות מובילה את העם וקיבלתי ציון טוב! או משהו!

uria79

New member
לא מכיר את הקומיקס, אבל

אהבתי את הרעיון של שמבוסס על קומפוזיציה של הציור ההוא... מעניין איך זה יראה בקומוזיציה כמו של המשמר האזרחי של רמברנט, אולי תעשה סידרה? אם היטלר לא קשור לקומיקס תעיף אותו משם, דמותו עמוסה בסימבוליזם שאני לא בטוח שאתה מעוניין בו, אם כבר המהפכה מובילה את ההעם, אולי רובספייר?

למעלה