הובלת פסנתר שלום אני זקוקה להמלצה על מוביל פסנתר באזור ראשון לציון. פסנתר "בלרוס" תודה
N Naama951 New member 2/8/12 #1 הובלת פסנתר שלום אני זקוקה להמלצה על מוביל פסנתר באזור ראשון לציון. פסנתר "בלרוס" תודה
N Naama951 New member 2/8/12 #2 וגם עוד שאלה האם צריך לבדוק - מול המוביל - את הפסנתר לפני ואחרי ההובלה, כדי שאם משהו בדרך יתקלקל יהיה את מי להאשים?.. ואם יש עוד טיפים על הובלה, אשמח
וגם עוד שאלה האם צריך לבדוק - מול המוביל - את הפסנתר לפני ואחרי ההובלה, כדי שאם משהו בדרך יתקלקל יהיה את מי להאשים?.. ואם יש עוד טיפים על הובלה, אשמח
ר ריקרדו פסנתרים New member 5/8/12 #3 הובלת פסנתר בוקר טוב נעמה אני עובד עם שתי חברות המתמחות בהובלת פסנתרים האחת סרגיי הובלות 0544-968991 והשניה דמיאן הובלות 0546-815688 בכל מקרה תמיד מומלץ לצלם את הפסנתר לפני. ולודא כי הפסנתר נעטף בצורה טובה. בהצלחה ריקרדו פסנתרים
הובלת פסנתר בוקר טוב נעמה אני עובד עם שתי חברות המתמחות בהובלת פסנתרים האחת סרגיי הובלות 0544-968991 והשניה דמיאן הובלות 0546-815688 בכל מקרה תמיד מומלץ לצלם את הפסנתר לפני. ולודא כי הפסנתר נעטף בצורה טובה. בהצלחה ריקרדו פסנתרים