הוביטון ז"ל

hazgul

New member
הוביטון ז"ל

הוביטון מת וחבל. למי שלא הכיר, הוביטון (hobbiton.org) היה שירות shell,ftp ווובספייס חינם. לאחרונה היו להם בעיות חומרה והכל ירד לטמיון. חשבתי לעצמי, אולי כדאי לעשות משהו דומה? מי שאיתי, שיצביע! האזגול

bsdfireball

New member
התחלתי פעם משהו בסגנון

אך מפעץ רוחב פס זמין וזול, זנחתי את הרעיון. כבר הכנתי אתר קטן שניתן דרכו ליצור יוזרים, והתחלתי לעבוד על מספר סקריפטים שינהלו את העסק אוטומאטית (יבדקו תהליכים, יחפשו BNC´s וכדומה). אבל שוב, זנחתי את העיניין. אם למישהו יש רוחב פס לתרום, אשמח לנסות להרים את הפרויקט

bsdfireball

New member
כמובן

שהכוונה היתה מפעת חוסר ברוחב פס זול וזמין עשיתי כמה נסיונות עם ה - 56K שלי, זה בהחלט לא היה זה...

maCr0T

New member
יש לי רעיונות בשבילכם, אולי...

יש לי שני רעיונות בשבילכם, וגם אשמח מאוד לעזור לפרויקטים מכורכים מעין זה, כמובן. 1. דיי בטוח (ויקר) לאחסן על שרתים בחווה, למשל, הכל ישב שם חוץ מוובספייס וSHELL, שאפשר אולי לאחסן על כמה מחשבים שאוכל לתרום (פרטים עליהם שלחתי לכם במסרים של תפוז, חבל למלא ת´פורום) פתרון דיי משתלם, אם אתם דתרשו כסף, או לא.... 2. לרכוש שרת ופס במשותף עם עוד אנשים שאולי יצטרפו לפרויקט? אז אם משהו נראה לכם תגידו ואולי נקים את זה מחדש. maCr0T שיקדם כל פרויקט שקשור ללינוקס ותמיכה!

למעלה