הוא..

הוא..

כשפס תחתונים שחור מציץ.. מתוך גינ'ס בלי חגורה...ועם מגבת ירוקה מקופלת לאורכה.. כיאה לפוזה.. חולצה שחורה..צמודה..מבליטה כתפיים רחבות..ידיים שריריות מביטה..אפילו היתי אומרת בוהה..נותנת למחשבה לטייל לאורך הדמות שכלואה בתוך מתחם הברמן.. אף מעט ארוך..ופנים מאורכות..קוקו אסוף..והמחשבה עדיין מטיילת לאורך הדמות שכלואה בתוך מתחם הברמן.. שני כוסות ריקות..מתמלאות בבירה מהחבית..מלווה אותו לקצה השני של הבר..במבט צמא הבירה זולגת מעט..מטפטפת. והיא.. "שנזמין חשבון.." "כן" עניתי.. הערב.. לא כהרגלי..לא הזמנתי בירה.. לילה עולם.. מחר..לא להעיר אותי מוקדם..

בוקר עולם..

כבר אמרתי פעם.. שזה כמו לקום בבוקר ולגלות עם מי הלכת לישון בלילה.. האמת ש.. ישנתי דוקא לא רע..אפילו טוב מאוד..

הנער..

קם עם כאב ראש..הלכנו לרופא.. מעבר לזה שהכל טוב..ויום ראשון לחזור לביקורת.. הנער.. צמח בעוד כמה סנטימטרים...משמעותיים..
אח"כ.. הלכנו יחד..לקנות דג לשבת..

G a v ® i e L

New member
לפעמים קורא אותך ונדמה שאת...

מעדיפה לחיות בחלום ולא במציאות, וכשזה לא מתאפשר, את צובעת לך את המציאות בגוונים של חלום, והאמת - זה סבבה לגמרי ! אבל זה רק אני, ומה אני מבין...

שלי 9

New member
גבריאל הגדרת את זה יפה..אבל תודה

שזה נעים לגמרי לקרוא אותה.. יש משהו בכתיבה הזו שלה..שמשרה עליך אוירה מיוחדת כזו..איך אמרת, המציאות אצלה נצבעת בגוונים של חלום..וזה חביב ומתוק בעיני.. שבת שלום לשניכם..

האמת ש..

המציאות שיש לי בבית עם ילדיי...היתה פעם חלום ילדות.. וזה מה שקורה שחלום ומציאות מתערבבים להם.. ומה שאין עדיין במציאות..צובעת בצבעים של מכול דמיוני.. חייבת.. כי.. לא חושבת שאפשר לחיות בלי לחלום... האמת ש.. כשהחלומות מתגשמים..זה כיפי מאוד ולפעמים מרחף על ענן.. וכשהחלומות בוששים לבוא...זה לפעמים מעט כואב.. כאב מענג כזה.. כאב שלמדתי לאהוב.. דגנית.. שחייה חלקם מציאותיים חלקם חלומיים.. וזאת התערובת והתמהיל..של השיקוי הזה. אישית לא היתי רוצה להיות אחרת..

G a v ® i e L

New member
לפעמים יוצא לי להתבונן דרך משקפיים

שכאלה, אבל זה במודע מידי ואז נהרס כל הקסם. בכל מקרה, יש בך רבדים מעניינים ואת מפלרטטת איתם חופשי ! גם פה...נחמד לקרוא.

למעלה