הוא...

הוא...

אבי ילדי, שלפני שלוש שנים נפרדנו באקורדים צורמים מאוד, חיבק אותי היום חזק, כשראה שאני עצובה. הדביק נשיקה על הלחי,לא שאל שאלות, פשוט היה שם.

spivak12

New member
נפלא ונהדר

נפלא ונהדר עבורך ועבור הילדים. יחסים טובים עם האקס הם דבר חשוב. עם זאת עצתי, אל תחזרי אל העבר יתר על המידה. , דעי להוקיר את הרגע ולהמשיך בפרק ב' של חייך.

מסתבר

שאחרי המשבר אחרי הסערה בכל זאת מדובר באדם שהיה שם בשבלך בעוד הברבה פעמים אחרות במהלך החיים ואחרי שהרוח שקטה כאדם הוא יכול להיות שם...

antigone

New member
../images/Emo24.gifיופי !! גילית ידיד ...

ותיק- חדש.... כנראה שלאחר ששוקעים כל הכעסים, התסכולים והמרירות , ואין יותר איבה ושנאה , מתגלה פתאום אדם, ידיד לפעמים שיש איתו המון מן המשותף, ושכל הזמן שבעולם לא ימחק , ולפעמים כשהלב עצוב, טוב לראות במבט המוכר הזה , ולו לרגע , מבע של הבנה וחמלה....

ophra

New member
כשאותי שואלים

על מערכת היחסים שלי עם ה"תכשיט" אני תמיד עונה: "קורקטית ותרבותית" זה לפעמים נראה לי אפילו יותר עצוב מכעסים, מריבות, סערות ושנאה.... עפ
(ירוקה מקנאה
)

מצוטטת

New member
יוווווווו ../images/Emo13.gif

אז נראה שאני בין הבודדות שעוד לא מצאה לו למר
כינויי
ולעפ
השתרשרתי..למה כי... גם אצלי זה מרגיש משהו דומה אז בשפת מצוטטת זה מוגדר שפוי... לא שלא "ירקתי" דם והספגתי טישויים
אך מאמינה מכל ה-
שזו הדרך
(כשמתאפשר) רוצה להאמין שעל אף ולמרות... הוא ולא אף חבר או קרוב אחר יהיה שם אם חלילה יהיה צורך בכך... ודי בזאת שיהיה שווה לי ת'מאמץ ונכון, זה החלק העצוב בעניין
(במעדת מה)

נורית30

New member
../images/Emo28.gif

מהמקום שאני נמצאת בו היום, דבר כזה נראה ממש לא הגיוני ולא מציאותי.. אבל אני חושבת שמצב כזה אכן יכול להיות אידיאלי, אם זה באמת קורה. אולי באמת צריך לעבור תהליך מסויים וכמה שנים קשות כדי להגיע לזה. אולם, כמו שכבר אמרו לך כאן, נראה לי שאת צריכה להיזהר ולא להתבלבל ולהיסחף אחר התמיכה הזו.

למעלה