הוא קיים?

application

New member
הוא קיים?

זה קיים, יש דבר כזה קשר רציני? יש את הבחור שנמצא בעולם הזה ואהיה איתו?
אני לא יודע אם זה נכון, אני לא רוצה להיות פסימי אבל ככה אני מרגיש, שאני לא אמצא אותו בחיי, אני לא חושב כי אהיה יום אחד עם הבחור שלי.
אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אולי, שאני רוצה את "האחד והיחיד", שיש דבר כזה בעולמנו, שיש את הבחור לקשר הרציני מהיום לכככלללל החיים..
אבל אני פשוט רוצה את זה, אני מאוד רוצה קשר רציני ולראות לאן זורם.
אני בן 33 ולא מוצא אותו. אוףף :(

mountain0goat

New member
בהתחשב בדיונים שרצים עכשיו בפורום

בטח יהיה קשה לקבל פה תשובה חד משמעית.
אני חושב שכן יש קשרים רציניים אבל נראה לי שיש לך תמונה מקובעת בראש של איך זה אמור להיות (סטייל דיסני) וזה עלול לא להיות המצב האמיתי.

בכל זאת, כולי תקווה שתפגוש את ה"אחד". בהצלחה.

ItsikH

Member
מסכים ומוסיף, הציפיות הן אלו שמעכבות ומפריעות למצוא קשר זוגי. הדרך למצוא קשר זוגי היא - לתת לו את ההזדמנות לקרות. בעיני נקודת המוצא היא האהבה, אבל כל אחד מבין אהבה אחרת, עבורי זו ההרגשה שאכפת לי מהאדם, שהוא מרגש אותי וחשוב לי שיהיה לו טוב ושיהיה מאושר.

מצד שני, יש שרואים בזוגיות סידור נוח ומוסכם על שני הצדדים. אין לי סיבה לכפור בגישה המחושבת הזו או לראותה כפחות ראויה, זה שאני נוטה להיות רומנטי, דביק ורגשני לא הופך את זה לאפקטיבי יותר או ראוי יותר, ולא הופך את הגישה המחושבת לפחות מתחשבת או אוהבת.

כן, הוא קיים...

לכל סיר יש מכסה.
תן לזה זמן, תתעסק במה שמעניין אותך, תעשה את הדברים שאתה רוצה לעשות,
צא לדייט בסימן של הכרות ראשונית בלי לסמן לך את המטרה של שותף לחיים, זה מוריד הרבה מהלחץ.

אתה תפגוש אותו במקום ובזמן הכי לא צפויים, ואפילו לא תדע את זה ברגע הראשון, אבל אחרי כמה זמן אתה תבין שזה הוא.

Acoustic 3

New member
מאיזו עוגיית מזל לקחת את המשפט האחרון?

אתה באמת מאמין בזה?

האמת, לא יודע

יש מונוגמיים סדרתיים, גומרים עם אחד מייד מוצאים את הקשר הבא לעשר השנים הבאות, וישנם שרלילים כמוני, שלעולם לא ימצאו את האחד מעבר ללילה או לילותיים [ אם כי יש לי שני מאהבים כבר כמה שנים, אבל הם לא בני זוגי ], ישנם גם אלה שבאמצע.
אולי זה יקרה ואולי זה לא יקרה.
הבדידות חונקת אני יודע.

למעלה