הוא ענה לי שוב!!!!

BillysGirl

New member
הוא ענה לי שוב!!!!

ואני כל כך מאושרת!!!!!!!!!! הוא ענה לי שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! It was so nice of you to answare!!!! you made my day!!!!! I didt relly think thet you will do that, i feel so close to you guys right now... I ges you think i'm a litle crazy, but if you can, PLEASE, let billy know (when he will came back) thrt we love him hear!!!! And i aimoust forgot!!!!!! I want to order some T-SHIRT'S, I have aqustion, is it safe to order becous My mom is lotle warried... הוא עונה: Ah no problem. I will let Billy know. Tell your Mom that FEA merch order site for Level 27 Clothing is very very safe. Well I am glad me writing you back made your day, take care. Steve Sievers Level 27 Clothing co-owner www.level27online.com

S i m s G i r l

New member
אוהה!!!

יואו! איזה מאמי!!!! איזה שווה לך.... כמה זמן לקח עד שהוא ענה לך?? ואני איתך בקטע של האימא אבל... עוד קצת שיכנועים... חעחע

midnight dragon

New member
זה באמת מגניב ביותר

את שולחת לו עוד מכתב? אם כן, (רק הצעה ידידותית) מה דעתך לתת למישהו לתקן לך את האנגלית? כי ממש בלי להעליב אבל נראה לי שערך הישראלים ירד בעיניו ככה... *אל תשנאי אותי*

RoCk StaR 1

New member
ואולי...

רק אולי... בגלל שאנשים פה מפקפקים בקשר של בריאן דנק לבנג'י וג'ואל...תשאלי אותו על זה...

BillysGirl

New member
אני יודעת!!!

אני פשוט עצלנית!!!! ואני לא טובה בדקדוק אני יודעת.... אבל את צודה מעכשיו אני אתק! ואיך אפשר לשנוא אותך?

BillysGirl

New member
ואם את תוהה

לגבי השגיאות בעברית.. זאת המקלדת שלי... סורי... זה באמת בעיה!!!

A Lovato

New member
כן

שלחי לו עוד מכתב!! ותני להם קישור לפורום...לפחות שיראו את השער ויאמינו שזה לגוד....ונשרשר מלא תמונות של ג'יסי וכך הוא ידע...שזה אנחנו כן כן!

BillysGirl

New member
אוקיי!

בואו נחבר מכתב מסודר!!!! אז נרשום מכתב מסודר לנשלח מטעם הפורום כולו! ולכבוד זה, כשנכתוב ת'מכתב נעשה קודם כל מחווה לבילינה! ולג"ש! ונשים מליות תמונות ונדאג שזה ישאר ... ונרשום כותרות באנגלית.. הוא בטוח יכנס ויראה את זה לבילי!!!! מי מתנדב? אני יכולה לכתוב ואתם תתקנ לי שגיאות או איך אתם רוצים?

just jenny

New member
אני מתנדבת!!

לדעתי זה מצוין.. אם את רוצה איי קאן הלפ יו לכתוב את המכתב

yardenbm

New member
נצל"ש- תראו את העיצוב החדש ליומן

בצפר שלי. וריספקט כי ביזבזתי עליו את שיעור פסיכולוגיה+היסטוריה כל קוביה וקוביה נצבעה על ידי תגובות בקשה

Riot girl69

New member
הי,

הנה התיק בצפר\צעיף\גרביים\תחתון\שעון קיר שלי
ממ יפה.

Knotted String

New member
זה קל.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*ענת הולכת לאחר לתנ"ך. שוב.* קודם כל, את צריכה את הזוג של השרוכים לנעל. אני השתמשתי בשני שרוכים צהובים שקשרתי אחד לשני, ושני שרוכים ירוקים שקשרתי אחד לשני. (בכלל, עדיף לעשות את זה עם השרוכים העבים יותר, כשאלה שקונים בדיקיז נניח (אבל אז צריך לקנות שני זוגות) כי אחרת זה פיכסה. אצלנו לא היו עבים.) את לוקחת את הנעל (זה נראה טוב בעיקר על נעלי "סקייט" כאלה ונעליים גדולות.) ומשחילה את השרוך דרך חור אחד, קרוב לחרטום של הנעל. את קושרת אותו לעצמו ככה שהוא קשור לקצה של הנעל. ואז את מעבירה במין סלאלום כזה את השרוך לחור השני, ולעמלה, וימינה-שמאלה-למעלה- כזה, עד שאת מגיעה לפינה למעלה. ואז את פשוט מתחילה לעשות שתי וערב. למעלה למטה למעלה למטה, ואת קושרת בסוף. עם שרוכים עבים זה יוצא יותר טוב כי הם לא מתבלגנים. שרוכים דקים נוטים להפוך למין בלגן לא יפה כזה. אני מקווה שהבנת. *-8 (זה התחביב החדש שלי בנעליים, אחרי לצייר על המקדימה של האולסטאר בטושים בלתי-מחיקים)

למעלה