הוא עזב את הבית...

הוא עזב את הבית...

השאיר אותי לבד עם הילדים והחובות. ניתקו לי את הטלפון ואת הכבלים וזה רק עניין של זמן עד שינתקו את השאר. אני לא עובדת, ואין לי שום מקור הכנסה. הוא נעלם ואינו עונה לטלפונים שלי. בהתחלה עוד חשבתי שיש מקום לתיקון , אבל עכשו אני בטוחה שזה נגמר בינינו. איך עוברים את השלב הזה של עד שמתגרשים??? מה אני אמורה לעשות כדי להמשיך להתקיים? מתי לספר לילדים???

salgpx

New member
להיות חזקה ו .............

ומיד לספר לילדים את כל האמת לא להחסיר כלום מהם

לא פשוט

לא קל בכלל, אבל בהחלט אפשרי!! ספרי לילדים, אין טעם להסתיר. היי שם בשבילם, הקפידי שלעולם לא ירגישו אשמים...ילדים לוקחים את זה למקומות שאי אפשר לדעת, חבקי המון, נשקי הרבה וחייכי אליהם גם אם קשה. חפשי עבודה, מצאי לך משהו לא משנה מה, העיקר שתכניסי כסף הביתה. תוכלי לתת קצת פרטים על אזור המגורים, בטוחה שיש כאן כמה שישמחו לעזור. יכולה רק לחזק אותם, לחבק ולומר לך שמעתה זו רק את. וכל עוד תאמיני, את תצליחי.
פששששששששששששוט ואמיתי איפה אתה?

LENY4

New member
זה הזמן לתת למשפחה לעזור

לחברים הקרובים ולא להתבייש לבקש עזרה כי הנך בתקופה קשה.לנסות ולמצוא עבודה אף אולי חצי משרה כדי להתקיים...מאחל לך רק טוב והרבה כח ועידוד בשביל זה אנו כאן.

חן חן40

New member
../images/Emo24.gifקודם כל

שתפי וספרי ואל תתביישי לבקש עזרה מכל קרובייך. תקופה בהחלט לא קלה אבל אפשרית כשבסופה תרגישי חזקה ענקית ובזכות עצמך. זה הזמן לספר לילדים, בלי האשמות, עם המון חיבוק ואהבה ומסר אחד חשוב להם, את שם בשבילהם תמיד. חפשי עבודה ותפני בינתיים לביטוח לאומי, תתבעי מזונות עד שיתבהרו הדברים ביניכם, עד שתגיעו להסכמים כי את והילדים צריכים להמשיך לחיות ולהתקיים. קחי המוווווווווווון אוויר וכח. לילה טוב

הרבה כח

התקופה הזאת היא הקשה מכולם חיזקי ואימצי מיצאי דרך לעבוד ולהמשיך בחייך תיפני למי שאת יכולה לבקש עזרה לילדים חשוב מאוד להשקיע הרבה חום ואהבה כי רק זה יוציא אותם מהמצב אלי והצליחי

a n a t i 3 3

New member
בני כמה הילדים?

ממליצה לך בחום להתייעץ עם יועצת בית הספר, בכלל כדאי/חובה שהגננת/מורה תדע את כל ההתרחשויות החדשות בבית. כמו כן תפני כבר מחר לשרותי הרווחה בעירך ותבקשי עזרה. אל תתבישי.. את לא אשמה.. את בסך הכל אמא שדואגת לילדייה.

Rinattt

New member
בהחלט לא קל...

אבל מה, את תצאי מזה... בטוחה בכך
בבוקר דברי עם יועצת בי"ס\פסיכולוגית איך לבשר לילדים... וכמו שענו לך כאן, לכי לביטוח לאומי, לנעמ"ת בכדי לקבל סיוע משפטי, מה שכן תגייסי תמיכה כמה שאפשר ממשפחה וחברים\ות כמה שאפשר, בין אם תמיכה רגשית ובין אם כספית ו\או עזרה עם הילדים... יודעת, הדרך לא קלה... אבל מכאן נותר לך רק לעלות למעלה...
לאט לאט, צעד צעד, ואת תצליחי...
בהצלחה

הכי חשוב

להיות הכי כנה עם הילדים. עזב את הבית והילדים אינם יודעים מדוע ולאן נעלם אביהם???!
תופתעי לראות כמה הבנה יש בהם כשהם יודעים הכל ולא חצאי אמיתות. ועם כל הקושי ,הרימי עצמך ומיצאי עבודה, ולא בשביל העניין והתעסוקה אלא מכיוון שאת כלכך צריכה להתקיים ,עכשיו יותר מתמיד. מאחלת לך ימים טובים מאלו. הסתכלות נכונה על הכל... והתחזקות.

הילדים לא שואלים עליו, כי הם רגילים

שהוא נעדר מן הבית, הוא לא אבא כזה שנוכח כל הזמן ומתפקד כמו אבא. הנוכחות שלו בבית ממש דלה , גם בימים כתיקונם...אם אפשר לקרוא לזה כך.

../images/Emo91.gif זה לא הזמן להתפרק../images/Emo91.gif

שבי לך ותעשי רשימה של כל צמצום אפשרי שניתן לעשות ! חפשי בכל צורה כיצד ליצור הכנסה (משק בית, מדרגות, שטיפת כלים ועוד) את הולכת לעבור תקופה קשה לאללה אבל היא עוברת בסוף ! אין זמן להתקשקש ! קודם כל עבודה ! לילדים ספרי לדעתי כבר באופן מיידי אבל אל תצבעי להם הכל בשחור והכי חשוב להדגיש שזה משהו שלא קשור אליהם בכלל כי הוא עדיין אבא שלהם למרות שבא לך ללכלך עליו אבל את זה תעשי פה העיקר לא לידם

אני לא "מלכלכת" עליו בכלל...אני לא

טיפוס כזה... אני בהחלט מחפשת עבודה וזה לא קל...אני אקדמאית ומוכנה לעבוד גם בעבודות שלא תואמות את המקצוע שלי.

jane34

New member
עוד נדע ימים טובים מאלה....

עוד נדע ימים טובים מאלההההההההההההההההה יהיה בסיידר.!!!!!!!!!!!!! את צריכה להיות רגועה,שלווה,נחושה בדעתך להצליח להאמין בעצמך.... למענך ולמען ילדייך..... וזיכרי....כל עבודה מכבדת את בעליה...... מאחלת לך הרבה הצלחה.....

ערסlight

New member
צומת

יש רגעים בחיים שהם צומת מרכזית. אנשים גדלים מתוך נפילות. בכדי להתקדם, צריך ליפול קודם. זה מקום שבו נלקחת מאיתנו הנוחות, ההרגל,תחושת השליטה ומביא אותנו למצב שבו אנחנו יכולים לבדוק מחדש את סדר העדיפויות שלנו, את מטרותינו. זה רגע שבו נטרפים הקלפים והעתיד [הצפוי] כבר לא מה שהנחנו. זה כבר קורה... זה לא כיף... אבל את חיה היום את חייך במלא עוצמתם וימים אלו יזכרו כמפנה דרך. יש לך הזדמנות להכיר את עצמך ומתוך זה לבחור מה את רוצה להיות.

מלחמה לפני שלא ישאר על מה.

הילדים גם שלו וחובתו לפי החוק לדאוג להם (בכסף). וכן, חברים משפחה, מי שיכול לעזור.

נקיטה...

New member
שלבים שכאלה.

את יודעת...אין ממש נוסחה נכונה לאיך עוברים, איך ממשיכים. את...קחי לך את הזמן תעשי רק את מה שחשוב וזה להיות עם הילדים לשמור לטפל ופשוט להיות. כל שאר הדברים...החובות...הבלגנים יבואו על מקומם. אספי את עצמך... לאט לאט. תדאגי לשלום ילדייך...ספרי להם, שתפי אותם...ומתוך זה יצמח לו כוח להמשיך...לקום על הרגליים ולטפל בכל מה שצריך מסביב. ושיהיה לך...בהצלחה.

למעלה