הוא עזב אותה במיון

touti

New member
הוא עזב אותה במיון

היא התעלפה ברחוב, לקחו אותה לאמבולנס, ואבחנו לוקמיה. במיון בעלה עזב אותה , כי הוא לא מסוגל להתמודד עם המחלה. יש להם ילד אחד בן שנה. אבא שלה נפטר לא מזמן מהמחלה, ולאחותה יש מח עצם מתאים, אבל המצב שלה לא מאפשר לה לקבל אותה. אני פשוט מזועזעת. מה יש לגברים היום? צריך ביטוח חיים כדי להתחתן? כן, אני יודעת שזה נשמע חריג. המקרה הזה. אבל בינינו זה כבר לא חריג. ככה באמצע קניות פוגשת חברת ילדות שמגוללת את הסיפור הקשה הזה.

דנידין 1

New member
מזעזע! סיפור דומה...

נולדה להם ילדה בעלת מום מוחי קשה הוא עזב אותה כי לא רצה להתמודד. אמר, או שתשימי אותה במוסד או אני! היא כמובן החליטה והוא הלך לו... יש כאלו אנשים בעולם אכזר כשלנו...

אבו4

New member
זה רק תירוץ.

יצא חרא הבן אדם. אבל כמו שזה נשמע זה כנראה רק סוף הסיפור. אם הוא באמת היה אוהב אותה הוא היה נשאר ונלחם. בע,ה שתזכה לרפואה שלמה.

פשושית37

New member
עצוב מאוד

בלתי נתפס איך אנשים בורחים מאחריות הגבר הנ"ל אינו אנושי בעליל

מוכר לי כל כך...

כשחליתי, אושפזתי,ועברתי ניתוח הוא לא היה לידי!!! הוא היה ליד אישה אחרת!! וזה משפיל!!! ומכאיב יותר מהמחלה..... היום הוא לא איתי... היום אני מאושרת שהוא לא איתי... מיום רביעי הוא יחיה עם אידשה אחרת שתהפוך לאישתו...

ליבי איתך סיגלית ,מה לעשות שיש אנשים ..

שלא יודעים להעריך את הטוב שהיה להם. ההפסד כולו שלו.

תודה אבל זה כואב

חונחתי אחרת שעם בן הזוג הולכים עד הסוף! לטוב ולרע ולא משנה מה יקרה.. ולצערי הוא אינו היחיד שלויאליות ומסירות לא נמצאים במונח המושגים שלהם... ולכן איבדתי אמון שיש עוד אנשים לויאליים ומסורים..

העולם בחוץ הוא קר ומנוכר אבל אסור פשוט אסור..

לאבד אמון בבני אדם . צריך אולי להיות יותר זהירים אבל לאלאבד אמון ותקווה.

סליחה על הפסימיות למרות שאני אדם אופטימי

אבל גם ממערכות זוגיות שונות שהיו לי גיליתי שאין לויאליות וכנות ובכלל אמון. כך שהגרוש שלי לא היחידי. לא משנה יהיה טוב ולא נעים לי לקטר ולהיות כזו פסימית כי אני לא כזו! אז יום קסום לכולם ורק טוב

מזוית שונה ...

הבעל הזה , אינו מורגל בהתמודדויות ולכן הידיעה המזעזעת , זיעזעה אותו באופן שכזה , עד כדי בריחה פיסית `מהזירה` ... אפשר לכנותו מוג לב , מפונק ותלותי ... והיא היתה המשענת שלו ... וכשהיא `נפלה` , אז גם הוא נפל ! זה תהליך ארוך שקרה הרבה קודם , וזה רק `הקש` ששבר ... את ההורים שלו צריך ל ... , הוא שבר כלי כבר מזמן ... לא אמרתי את דעתי , רק צד חשיבה שעלולה מאד להיות ...

ליגה76

New member
מזעזע!!!

אני מכירה גברים שנתנו את כל נשמתם בשביל הנשים שלהם, נלחמו איתן במחלה עד יום מותן. אז יש גם גברים כאלה... בשורות טובות

למעלה