../images/Emo41.gifנראה לי
שאת נהינת מהאינטרקציה שלו, אומנם את מקטרת רוב הזמן עליו אבל ביננו את נהינת מזה
מישהי אחרת הייתה מזמן מתנתקת ממנו ותגידי בבקשה אם הילד חולה והוא אימפוטנט בחיי היום יום, אז אייך את מפקירה את הילד שלך עם 39 חום ולא טסה איתו לרופא תתביישי לך עדיף להיות יתום עם אמא כמוך
עכשיו גלגלי למטה את מבינה מה ההבדל ביננו, אני סה"כ עשיתי קצת ברוגז לילדה שלי ולא התנתי את אהבתי אליה בהסדרי הראייה בזה שהיא תתנהג יפה ותאמיני לי זה עבד יופי
ההתעלמות למ"ס ימים ההתבשלות במיץ של עצמה האלף פעם התנצלויות,ההתחייבות שלה המוקלטת שהיא לעולם לא תחזור על ההתנהגות הנ"ל, קצת קשיחות כלפי ילדנו הם לא ימותו מזה, מה שלא הורג מחשל
לכל הורה אפשר למצוא פאקים בהתנהגות ! אם את אומרת לבנך בבקשה אני אורזת לך מזוודה אתה מוזמן ללכת את חושבת שהוא לא יזכור את זה ? הוא לא נבהל מזה ? ברור שהוא יתחרט כמו שהילדה שלי התחרטה אז תפסיקו להתעסק בציפור הנפש של ילדנו, מרוב שאנחנו מגוננים עליהם רובם יוצאים עם תסביכים ללא חוסן נפשי דבר שבגיל ההתבגרות ובעיקר מעבר לגיל ההתבגרות הם יוצאים דפוקים, אני חי עם בנות בוגרות שחצו את העשרים ואני רואה את החברים שלהם ואותן אם איזה תסביכים הם חיים וכל זה נובע מחינוך המפונק שהן קיבלו כמו שאמר שר האוצר עכשיו הוצאתי פטיש 5 ק"ג בפעם הבאה זה יהיה פטיש 10 ק"ג ואם גם זה לא יעזור נוציא את הקונגו
שבת נפלאה בחברות