הוא נהיה חולה

הוא נהיה חולה

מזה שהילד חולה, ייבב לי בפלאפון הגרוש שלי. שעה שהילד אצלו, בדיוק שעה !! 3 טלפונים כבר קיבלתי. לילד כואב הראש - תן לו אקמולי. כמה אקמולי לתת? עניתי. אולי צריך לקחת אותו לרופא? עניתי. ארררררררררר, אין לי כוח יותר.

עכשיו את מבינה

למה אתם כבר לא יחד ? אחרת זה לא היה בטלפון,אלא הוא היה חופר לך בראש באמצע הסלון, או חלילה בחדר השינה.... את חייבת להיות יותר מקיפה. בתלונה הראשונה כבר תפרטי הכל ותמצי את כל התרחישים שעלולים להתפתח. מה עושים במקרה של כאב ראש,מה לתת,כמה,באיזה מרווחים,מה קורה אם לא עוזר.... שיט,נראה לי נדבקתי... מה אמרת עושים במקרה של כאב ראש....?

נראה לך שלא פירטתי הכל?

נתתי לו את האקמולי עם הסבר על כמה לתת ומתי. אמרתי לו כמה חום יש לו, הסברתי לו שהילד לא הולך מחר לביה"ס והזמנתי תור לרופא. הייתי ברורה וממצה לחלוטין אבל הוא בשלו... והוא בכל זאת התקשר, מתי לתת, כמה לתת, בטוח שלא ילך לביה"ס מחר (רבאק הילד עם כמעט 39 חום), מה עם רופא? עכשיו אני סופרת דקות עד שהוא יציק לי גם בפייס (בד"כ זה לא לוקח יותר מ 60 שניות :)) ). ומה עושים עם כאב ראש?????????? הוא מכין לילד מרק עוף, רוצה גם
??

וכמובן שלא טעיתי, לקח דקה וחצי בדיוק

עד שהוא צץ מולי גם בפייס, נראה לי שאני יורדת למחתרת

הפולניה אמרה

בריאות זה הכי חשוב. אבל מה שיותר חשוב זה שמאז שהתגרשתי יש לי "רק" שניים וחצי ילדים לטפל בהם ולא 3. הקטן יהיה בסדר - סופ"ש שפוי עם אמא והכל יסתדר

ye44

New member
../images/Emo41.gifנראה לי

שאת נהינת מהאינטרקציה שלו, אומנם את מקטרת רוב הזמן עליו אבל ביננו את נהינת מזה
מישהי אחרת הייתה מזמן מתנתקת ממנו ותגידי בבקשה אם הילד חולה והוא אימפוטנט בחיי היום יום, אז אייך את מפקירה את הילד שלך עם 39 חום ולא טסה איתו לרופא תתביישי לך עדיף להיות יתום עם אמא כמוך
עכשיו גלגלי למטה את מבינה מה ההבדל ביננו, אני סה"כ עשיתי קצת ברוגז לילדה שלי ולא התנתי את אהבתי אליה בהסדרי הראייה בזה שהיא תתנהג יפה ותאמיני לי זה עבד יופי
ההתעלמות למ"ס ימים ההתבשלות במיץ של עצמה האלף פעם התנצלויות,ההתחייבות שלה המוקלטת שהיא לעולם לא תחזור על ההתנהגות הנ"ל, קצת קשיחות כלפי ילדנו הם לא ימותו מזה, מה שלא הורג מחשל
לכל הורה אפשר למצוא פאקים בהתנהגות ! אם את אומרת לבנך בבקשה אני אורזת לך מזוודה אתה מוזמן ללכת את חושבת שהוא לא יזכור את זה ? הוא לא נבהל מזה ? ברור שהוא יתחרט כמו שהילדה שלי התחרטה אז תפסיקו להתעסק בציפור הנפש של ילדנו, מרוב שאנחנו מגוננים עליהם רובם יוצאים עם תסביכים ללא חוסן נפשי דבר שבגיל ההתבגרות ובעיקר מעבר לגיל ההתבגרות הם יוצאים דפוקים, אני חי עם בנות בוגרות שחצו את העשרים ואני רואה את החברים שלהם ואותן אם איזה תסביכים הם חיים וכל זה נובע מחינוך המפונק שהן קיבלו כמו שאמר שר האוצר עכשיו הוצאתי פטיש 5 ק"ג בפעם הבאה זה יהיה פטיש 10 ק"ג ואם גם זה לא יעזור נוציא את הקונגו
שבת נפלאה בחברות

נראה לך?

אתה באמת חושב שמעכשיו היא תתנהג יפה ? גם הטראומה שגרמת לה לא תעזור, בפעם הבאה שהיא תרגיש במצוקה, תאמין לי שהיא לא תזכור את ההבטחה שלה אליך. ההבדל בינינו הוא שאם וכאשר הילד שלי נענש על התנהגות לא הולמת ובגלל העונש הוא אומר שהוא רוצה לגור אצל אבא שלו, בזה שאני אומרת לו שאעזור לו לארוז, אני לרגע לא משדרת לו שאני לא רוצה אותו או שאני לא אוהבת אותו אלא להפך, מסבירה לו בהתנהגות שלי שהמניפולציה שהוא מנסה לעשות לי לא עובדת ושאני לא אוותר לו על העונש. אני בחיים לא אגיד לו שאם הוא לא יתנהג יפה אני אשלח אותו לגור אצל אבא, בחיים לא. דווקא במקרה הזה הסמנטיקה מאוד מאוד חשובה ומאוד ברורה. אמא תמיד אוהבת, אמא תמיד תשמור עליך ותדאג לך אבל יש דברים שאמא לא מוכנה לקבל ואחד מהם זה מניפולציות של לבחור עם מי לגור ומתי, בגלל שלא נעים לך לקבל עונשים. פינוק הוא בעייה, גיל ההתבגרות גם הוא בעיה ועדיין - אהבה של הורה היא ללא תנאי וללא קשר להתנהגות הילד בכל גיל. הילדים שלי יודעים שלא משנה מה יעשו, הם תמיד יכולים לבוא ולספר לי והאהבה שלי אליהם לא תשתנה, כל שכן הבית הקבוע שלהם. אני דר"א מענישה בחומרה על שקר והרבה פחות בחומרה על מעשה שעשו. או במילים אחרות - עשיתם משהו? תתמודדו, אבל שלא תעיזו שלא לספר את האמת. שב"ש :))

למעלה