הוא נגעל ממני.

almonit8282

New member
הוא נגעל ממני.

לפני שבועיים התחילו להופיע אצלי כמו יבלות על איבר המין (השפתיים בעיקר) והן לא עוברות ולא נעלמות ובינתיים החבר שלי פשוט נגעל ממני. אני מרגישה איך בכל לילה שעובר הוא מוצא תירוצים לא לקיים איתי יחסי מין ואני מרגישה לבד יותר ויותר מפוחדת מכך שיעזוב אותי בגלל יבלת. אני מתנצלת שאני משתפת את כולם בפרהסיה אבל אני זועמת. גם על הרופא של קופת החולים שלא מצליח למצוא לזה פתרון ועושה טובה שמעיף בי מבט מדי פעם ואומר לי "זה קורה". מה אני יכולה לעשות? האם יש משחה טובה שמטפלת בזה?

יש בהודעה שלך שני נושאים שונים../images/Emo20.gif

אחד - היבלות. תחליפי רופא. יבלות באברי המין הם מחלה מוכרת מאוד וגם מדבקת (וגם עלולה, אצל נשים, להתפתח לכיוונים מאוד לא בריאים). מהבחינה הזו - אולי המנעות מיחסי מין היא לטובה כרגע, עד לטיפול (כדי למנוע הדבקה והדבקה חוזרת). שני - החבר. במקום לחפש תירוצים תדברי איתו. אם הוא לא מעלה את הנושא - תעלי אותו את. תדברי על עצמך - כמה עצם קיומן של היבלות מביך אותך ומעציב אותך. תקראו ביחד על הנושא. אולי אפילו תלכו יחד לרופא להתייעץ (שוב - זה מדבק, אולי גם הוא יצטרך טיפול). תחליטו מה אתם עושים עד שאת מחלימה. עדיף להחליט על המנעות מסקס למשך תקופה מאשר ששניכם תשתקו והוא יעשה כל מאמץ להימנע ממך. רק בריאות. (הקישור הוא אחד מני רבים ברחבי הרשת)

מחלת מין? זיהום? פצע...?

יקירה, נשמע כי יש לך סוג של מחלת מין או פצע אחר. בתקופות כאלה, עדיף ללכת לרופא מחלות עור ומין ולא לקיים יחסים, כדי לא להדביק את בן זוגך. העובדה שהוא "נגעל" ממך, כרגע, או יותר נכון, נגעל מהפצעים הללו, לא מעידה בהכרח על האופן שבו הוא מרגיש כלפייך או על התשוקה שלו לקיים יחסי מין איתך בתקופות אחרות. לא הייתי נותנת לזה לדכדך אותך, או לשפוט ביחס לזה את הקשר שלכם. עדיף לא לעשות מבחני נאמנות כאשר זה קשור בבריאות שלך ושלו, אלא לתת לזה להרפא ולחזור לשגרת אהבה. בהצלחה

lilach19780

New member
יבלות ובני זוג

ראשית, תחליפי את הרופא מחוסר האינטלגנציה הרגשית. אני מסכימה, תחשבי על המצב ההפוך אולי הוא לא רוצה להידבק ולא נעים לו להגיד את זה כי הוא לא רוצה לפגוע בך או חושב שאת לא מודעת לבעיה? הרבה פעמים גברים פשוט לא אומרים דברים. יבלות אגב אפשר להסיר גם בבית, הרופאים מסירים יבלות באמצעות חנקן - מכת קור. יש דבר שנקרא wart freezer שעושה את אותו הדבר בבית.

למעלה