הוא...מתפרק :(

cha ching

New member
הוא...מתפרק :(

לא, האמת שבתמונה הזאת הוא סתם נראה כמו צ´יוואווה חולה ומסכן.. אבל אל תתחילו לרדת עליי-יש לי הרבה הערכה אל מייקל ג´קסון... בתור ילדה אהבתי אותו מאוד... :) הוא פרופורמר מעולה! באמת!

איזה מתפרק?!

חע! אישית, שאומרים שבן אדם מתפרק אני נקרעת!!! תארו לכם מישהו שמחולק לחתיכות! חחחחח... טוב לעניין
תאמיני לי הוא נראה יותר טוב באמת מאשר בתמונות...

Marty McFly

New member
טוב, דבר ראשון:

חחח הוא לא מתפרק... סתם שמועה, מבין השמועות הרבות שהפיצו עליו. דבר שני, רואים שהאיכות של התמונה ירודה, אז זה לא ממש משקף... ואורית, איך את יודעת בדיוק שהוא נראה יותר טוב במציאות??? מאתמול בלילה??

Butterflies

New member
לפי התמונות

של החודשים האחרונים בלונדון הוא ניראה הרבה יותר טוב מאשר בתמונה הזאת. ככה שהוא לא מתפרק. זו תמונה לא בדיוק מוצלחת אבל הוא ניראה עכשיו הרבה יותר טוב.

בדיוק...

ודניאל, שאני רואה תמונה שלי אני אומרת "באלוהים זאת לא אני!!!" תמיד בן אדם נראה יותר טוב באמת ממה שבתמונות...

eranmc

New member
כיערו אותו בכוונה

תראו מה כתוב למעלה מאיפה זה לקוח, הם הוסיפו למראה שלו תוספות במחשב, הוא לא באמת דומה לדג מת.

bana

New member
חבר´ה, LETS FACE IT

הוא מ-ת-פ-ר-ק!!!!! הקריירה שלו על הפנים והוא נמצא במצב עגום. עד כמה שאני מתה עליו ורוצה לראות אותו מצליח אני לא מסוגלת! אני רואה שהוא כל הזמן יורד ויורד ויורד... הוא כבר לא מה שהיה!!

dancing machine

New member
למה ביי?!

זאת הדעה שלה והמקום להביע אותה הוא פורום מייקל ג´קסון... ולא אחר. אי אפשר פשוט להעיף מפה כל מי שחושב אחרת! god!

~orit~

New member
הוא אכן נראה פי אלף יותר טוב

במציאות מאשר בתמונות... כשאני הייתי באנגליה ראיתי אותו ממש ממש מקרוב והוא נראה ממש טוב, ולמחרת בעיתונים פירסמו תמונות שלו והייתי בהלם!! הוא נראה זוועה בתמונות... וזה בכלל לא שיקף את איך שהוא נראה במציאות.. אני חושבת שמייקל לא פוטוגני בכלל. גם שרונה אמרה לי שהיא ראתה את מייקל מקרוב והוא נראה הרבה יותר טוב במציאות (שרונה ראתה אותו אפילו יותר קרוב ממני.. היא ממש היתה לו מול הפרצוף בלימוזינה). ככה שתמונה יכולה לשקר אם אתם שואלים אותי...

למעלה