הוא מציק לי

נוצצת1001

New member
הוא מציק לי

התגרשנו לפני שנה הוא מנסה מאז באופן עקבי להחזיר אותי אליו אני לא יודעת מה אני רוצה .....והוא לוחץ

3שרונית

New member
תציקי לו בחזרה ../images/Emo6.gif

אם התגרשת כנראה שהיתה לכך סיבה מספיק טובה. אז מה השתנה פתאום????

נוצצת1001

New member
מה השתנה ?

הלבד ! התחושות והרגשות שאולי בכ"ז מבצבצים להם ! לא יודעת ....

ד נ י ת3

New member
עמימות.

זו הבעיה שלך. תגידי כן, תגידי לא, רק תגידי מה את רוצה. כל זמן שאת מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - הוא יהיה שם. (ותודי שאת גם נהנת מהחיזורים...). אם הוא באמת מציק לך ואת רוצה שיניח לך - תגידי. תהיי ברורה. תבהירי לו שאין דרך חזרה.

קמת עצבנית?

היא רק משתפת אותנו בהירהורי ליבה ..כתבה במפורש "אני לא יודעת מה אני רוצה" אנשים עצביים על הבוקר.בחיי.

ד נ י ת3

New member
ממש לא עצבנית.

מציעה לך לקרוא שוב את התגובה שלי. עצבים אין בה. כנות - כן.

אל תתני לעצמך

להפוך לברירת מחדל. אנשים שנפגעו מפרידה מנסים להחזיר אותה כי לפתע הם מרגישים חלל ריק, חוסר ביטחון, פחד להיות לבד. משהו שנגמר, כנראה נגמר מסיבות שהתאימו לשני הצדדים, אל תתני למניפולציות הללו להשפיע עליך, כי הן באות ממקום אגואיסטי.תהיי ברורה, ותבהירי שהסאגה הסתיימה, אלא אם כן, יש לך רצון וחרטות בכ"ז לשוב אליו, ואז האהבה הזו, יכולה להיות כפשרה ולא מתוך בחירה פנימית חופשית.

נוצצת1001

New member
אז לדעתך אין סיכוי לנסיון נוסף ?

את מאת פסקנית כאילו ואת מכירה אותי ואותו ..."אנשים שנפגעו מפרידה מנסים להחזיר אותה כי לפתע הם מרגישים חלל ריק, חוסר ביטחון, פחד..." ועוד "אל תתני למניפולציות הללו להשפיע עליך, כי הן באות ממקום אגואיסטי" מאיפה הפסקנות הזו והאחרות המובאות בדבריך ?

השאלה למה התגרשתם...

אם החלטתם שאתם פשוט לא מתאימים אחד לשני זה משהו אחד. אבל אם בגלל סיבה אחרת, ועכשיו הוא מתעגע...ולפי זה שלא ענית ב"לא" החלטי, אולי גם את קצת מתגעגעת... אולי תשקלי?

נוצצת1001

New member
כן , החלטנו

בזמנו זו היתה באמת החלטה שמתה האהבה .... אבל אולי זה היה רק על רקע השגרה (היינו יחד 13 שנה) ?! הרי משהו בכ"ז מתעורר ומבצבץ עכשיו

למעלה