הוא מסתפק במועט,

Rioter

New member
הוא מסתפק במועט,

הוא מעניק לכם רגעי התעניינות רבים, הוא אינו נושך, וכשהוא נושך - אין סכנה ממשית, הוא מתאים גם לילדים קטנים, צהבהב עד שחום, והוא נפוץ במרכז ישראל וצפונה. קבלו אותו, צב יבשה מצוי!!!! ברנש, המון מזל טוב ליום הולדת 17
זה גיל מגניב, ואני מניחה שאתה בין הגדולים בשכבה? רק אושר
(ושאר הדברים שמאחלים, בריאות-כי זה הכי חשוב, עושר-כי זה לא מזיק, כושר ויושר-כי זה מתחרז.. וכו'
) שיר.

LOLI152

New member
מזל טוב!:)

עד 100 כ20 שנה!:) שאף פעם לא ינשוך אותך זחל ולא יאנוס אותך פינגווין, שלא תיפול לבאר, שלא תיחתך מנייר אבל הכי חשוב, שתהיה מאושר!:) מזל טוב!!:)

נמש164

New member
"היום יומולדת היום יומולדת

ליובללללל!!!
אז יובל, מזל טוב הרבה אושר
יושר
כושר
ועושר
המון המון הצלחה בחיים
ותמשיך לשמוע יוני בלוך-זה טוב לבריאות!
(
) אוהבת המון דנה

פשש,איזו הקדמה../images/Emo8.gif

שיר,כל הכבוד,אהבתי
בכל מקרה,יובלי,שיהיה לך המונמווווון מזלטווב
שכל מה שאתה רוצה יתגשם, שתהנה מכל רגע ותנצל כל שנייה, שתחייך המון
שתאהב ויאהבו אותך (החלק השני כבר קורה על בטוח
^^
) שתצא,שתבלה, שלא יחסר לך כלום, המון בריאות וכל מה שצריך, וכמובן,אני מאחלת לך שבעוד שנה,ביומולדת 18 שלך,תשב ותזכר,ותהנה מכך. תהנה לחשוב שסתם היית מודאג,שהרי הבגרות בפיסיקה ובמחשבים עברה לך בקלי-קלות
תהנה לחשוב שעברה עלייך אחלה של שנה
תהנה לחשוב שהחברים היו סביבך כל דקה ושכל מה שאיחלת לעצמך התגשם
ושפשוט...תהנה מכל רגע,כמו שכבר אמרתי:) המון מזלטוב והצלחה, שיר
.

תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

איזו ברכה מושקעת!
המון תודה. ואת הבגרות בפיסיקה עדיי לא עברתי לצערי
אבל עוד נגיע אליה

יובל:)

שיהיה מזל טוב ענקי! המון המון אושר ובריאות.. הרבה הצלחה וכיף!! תנצל את השנים האלו כי למרות כל הבצפר ושאר האיכס שבהם אנחנו נתגעגע... 17 זה כבר לקראת החיים האמיתיים:p יום הולדת מעולה!:)

מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יא זקן
האמת שהתכוונתי לפתוח שרשור אבל כמובן שאני איטית תחת אז לא הספקתי >< המון המון מזל טוב!!!

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo215.gif

עד 120

למעלה