הוא לא רוצה סקס

Pixie Corpse

New member
הוא לא רוצה סקס

היי מכירים את הדיעה על כך שכל מה שגברים מחפשים זה סקס. אז הידיד הכי הכי שלי- לא. ישבתי עליו, שכבתי עליו, ליקקתי אותו, נגעתי בו. ונאדה. גורניטש. שאלתי אותו מה לא בסדר איתי? הוא לא מוצא אותי מושכת?? סקסית?? הוא ענה שאני נראית מצויין וסקסית להפליא. שאלתי האם משהו בגוף שלי מוזר, יוצא דופן, מגעיל אותו? הוא ענה לי שלא ובהחלטיות. שאלתי אותו אם אני לא נראית טוב, אותו כנ"ל. שאלתי אם הוא נמשך אלי, הוא אמר שמאוד. שאלתי מה לעזאזל לא בסדר איתי? הוא ענה לי שכלום. שמשהו התחולל בו. הוא זה שלא בסדר. אבל אני כ"כ לא מאמינה לו. עד לפני תקופה לא ארוכה, נהגנו לענג אחד את השני בדרכים אלו או אחרות. לאחר שחזרנו להיות ידידים טובים כמו אז אחרי תקופה של נתק, הוא השתנה. הוא פשוט הפך להיות הבחור הרגיש והמתחשב. כזה שלא רוצה סקס. אני משתגעת. עד עכשיו הכל היה בסדר... שלא תבינו לא נכון, אני נהנית מחברתו, אבל פשוט מעוניינת גם בגוף שלו. מה לדעתכם לא בסדר איתי??? למה הוא לא רוצה אותי?

bana

New member
אולי

בגלל שהוא הידיד שלך ולא החבר שלך.. אולי הוא רואה בך כאחות או משהו ולא רוצה "לחלל אותך"... יכול להיות?

Pixie Corpse

New member
אנחנו קרובים מתמיד

יכול להיות שזו באמת הסיבה.. אבל גם אז הייתה קירבה מאוד גדולה בינינו, ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לו.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

חשבתי לעצמי שאולי הוא פשוט לא מעוניין. וכמובן נשמח אם יימצא בן המין החזק שיגיב ונשמע מה הוא חושב

Pixie Corpse

New member
ברוכים הנמצאים.

מה שהעלת זו אפשרות אבל השאלה הנשאלת היא מדוע??? לאחר כל השאלות ששאלתי והוא השיב על הצד הטוב ביותר שיכולתי לדמיין... אני לא מוצאת סיבה שהוא יסרב למגע..

גברברת

New member
הלוואי והייתה לי תשובה. אולי...

1. את זמינה מדי והוא כמו כל הציידים צריך קצת אתגר 2. אולי סתם הוא בתקופה א מינית של חייו.. מסתבר שה קורה גם לטובים שבינהם. 3. וזהו נגמרו לי האפשרויות :)

Pixie Corpse

New member
איך לאתגר אותו?

שאלת מיליון הדולר..

luzian2

New member
אולי הוא משגע אותך?

זתומרת, אני מסתכל על זה, ואני חושב לעצמי - אנו - הגברים, סובלים כל חיינו מהמשחקים הנוראיים של המין השני, בין אם מדובר על משחקים במודע או לא. וזה מצחיק להסתכל על מצב שיכול להיות שהגבר משחק עם האשה... והאשה - היא לא יודעת איך להתמודד עם דבר כזה.. היא לא רגילה שמשחקים איתה, היא רגילה לשחק עם כולם! אולי הוא פשוט משחק איתך? תנסי לחשוב אם אולי את היית במצב דומה כזה.. אבל מהצד השני.. הנקודה היא, שאין נקודה. יכול להיות שהוא משחק איתך, יכול להיות שלא, אני באמת שלא יודע. אם הוא כן, אז כל הכבוד לו. אם הוא לא.. אז אולי הוא באמת הומו.

Pixie Corpse

New member
אולי באמת...

להביא לו אותה בהפוכה אתה אומר?? אבל חבל לי לאבד ידיד כזה...

Pixie Corpse

New member
עוד דבר שרציתי להוסיף הוא,

שאני באמת מרגישה שהוא מתגרה בי... הוא אומר לי "רק תחבקי אותי" או "רק תלטפי אותי" או "תעשי לי כזה נעים בשיער ובפנים" כשאני נושקת לו אני רואה חצי חיוך כזה מסתתר לו אי שם, וכשאני מנסה לעשות דברים יותר רציניים אני זוכה לתגובה "לא, לא שם" או לחילופין "די,נו..." אני פשוט משתגעת.

siv30

New member
אולי זה לא זה בשבילו והוא הוגן איתך

לפעמים אחרי נתק, מצב היחסים לא חוזר להיות כמו שהוא. במיוחד אם בתקופה הזו הוא היה עם בחורה אחרת אז מאוד קשה לשקם את היחסים המיניים ולשחזר את התענוגות הקודמים. יתכן שאם הוא יתבשל איזה תקופה ( בתנאי שלא תהיה נוכחות של עוד אישה בסביבה) מצב היחסים יחזרו לעבר אבל עדיף לך להמשיך קדימה כי יחסים מסוג זה רק מובילים לכאב לב שלך (עדין נשים נקשרות לגברים איתם הן בקשר מיני). אולי תתני לו מרחב בקטע הזה אם הוא ירצה הוא ידע להגיע אליך במקביל תנסי למצוא לך עינוגים חלופיים.

Pixie Corpse

New member
כשהוא ירצה להגיע אלי,

אני פשוט לא אהיה שם... הוא ניסה למיטב ידיעתי ליצור קשר עם מישהי, אך היא דחתה אותו..

siv30

New member
אההה....יפתי הנה שורש הבעיה

גבר דחוי הוא יצור מסכן ביותר. הוא משליך את הדחיה על כל חיו ומנסה אחת מהשתיים:
במקרה הטוב להבין את הסיבה לדחיותו. אז הוא משתבלל לקונכיה שלו ורק הזמן יוציא אותו משם. כמובן שלא יועילו נסיונות החילוץ אם הוא מרגיש פגוע, כי הוא נמצא במצב הסתגפות והענשה עצמית. אם זה המקרה, המלצתי, תני לו להתבשל. ימים יגידו.
במקרה הרע, הוא חייב להוכיח שזאת שדחתה אותו לא שווה את עצביו והוא שווה פי אלף ממנה. אז הוא מנפח החזה כמו טווס ויוצא לצייד. זה לא נראה לי המקרה. בכל מצב, אם את ידידה טוב תני לא את הזמן להתבגר ולהתגבר. בהצלחה.

למה?

למה הוא לא רוצה? ההצעות שלי 1. הוא מהגברים שלא שוכבים "סתם", אלא רק עם בת זוג. 2. יש לו מישהי אחרת איתה הוא שוכב, והוא לא מערבב שמחה בחגיגה. 3. יש לו מישהי אחרת איתה הוא שוכב, והיא מתנה את זה בכך שישכב רק איתה. מה לא בסדר איתך? רגע... ממממ... אה, זה ברור. זה שאת לא הידידה שלי. למה? למה? טוב, אני הולך מפה. יש לי עכשיו פגישה אינטימית עם הסבון האהוב עלי.

Pixie Corpse

New member
אני אחזור ואומר: עד עכשיו לא הייתה

בעיה! אין לו מישהי אחרת, וזה וודאי. ככה שזה פוסל גם את האפשרות השלישית שלך. תהנה בפגישתך עם הסבון..

foruman

New member
אולי פשוט התשוקה אליך נגמרה?

לטעמי זה ההסבר הכי פשוט והכי הגיוני - מגיע שלב שאפילו לבחורה הכי פצצה אתה מרגיש שהמשיכה היא לא מה שהיא הייתה. תוסיפי לזה את העובדה שאתם גם לא חברים ואז בהחלט ייתכן שאין לו יותר מדי חשק לשכב איתך...זה לא מסובך ודי טבעי.

למעלה