הוא לא עונה לי...

Reverb

New member
הוא לא עונה לי...

אני פשוט משתגעת... הוא סגר את הסילבסטר ולא דיבר איתי מאז יום חמישי (אפילו לא ענה לסמסים...) בדרך כלל כשאנשים מתחילים איתי זה לא כזה מעניין אותי חוץ מקצת ליטוף לאגו אבל בסילבסטר יצאתי עם חברים והתחיל איתי מישהו ממש חמוד ופעם ראשונה שהתחילו מחשבות בסגנון של "הלוואי שלא הייתי איתו" (ברור שלא שיתפתי עם הבחור ההוא פעולה...) אני פשוט משתגעת, אם לפחות יכלתי לדבר איתו לראות מה הוא מרגיש אני יודעת שזה היה מחזק אותי... אני מתגייסת עוד 10 ימים וגם ככה המצב רוח שלי לא הכי בשמיים אני כל כך צריכה את התמיכה הזאת עכשיו... מחשבות על פרידה באמת מתחילות לנקר לי במוח (גם ברגילה האחרונה שלו שהייתה לפני איזה שבוע שבועיים רבנו וממש התעצבנתי עליו) אבל אני לא יודעת כמה זה יעשה לי טוב לבוא לבד לטירונות כשאני לבד ולא מכירה אף אחד אחרי פרידה שאני בטוחה שתשפיע עלי קשה... אוף... עצות?

Ditz 93

New member
מכירה את זה.

השבוע, כשלא יצא לי לדבר עם החבר והייתי צריכה לשתף אותו.. פשוט פתחתי מסך של וורד ורשמתי שם את כל מה שאני חושבת. אחרי כמה ימים כשדיברנו, פשוט הקראתי לו פחות או יותר מה שרשום שם. עצם הכתיבה עוזרת, כי את מסוגלת לנתח את מה שעובר עלייך וזה גם מרגיש כאילו את מספרת לו את זה. לגבי המחשבות של פרידה... קודם כל, את לא יכולה לא להיפרד ממנו בגלל שאת "לא רוצה לבוא לטירונות כשאני לבד". זו סיבה קצת אנוכית להישאר במערכת יחסים איתו... לגבי המחשבות של "הלוואי שלא הייתי איתו"... זה קורה, זה טבעי. את נמצאת במצב של מערכת יחסים "לא נורמלית" ,כי החבר רחוק, ואת צריכה איזשהי תמיכה, שקיבלת מהבחור שהתחיל איתך. פשוט תנסי לחשוב על כל הרגעים היפים שהיו לך עם החבר, תחשבי על הפעם הבאה שאת רואה אותו... חח ניסיתי לעזור. מצטערת אם זה יצא קצת מבולבל. מקווה שהכל יסתדר

GrowingMadness

New member
נשמה, אני בטוחה שהוא לא עושה את זה בכוונה.

אם הוא לא התקשר או ענה לסמסים שלך זה כנראה כי הוא לא יכל לענות או שלא הייתה לו גישה לפלאפון. והמשפט הזה "אבל אני לא יודעת כמה זה יעשה לי טוב לבוא לבד לטירונות כשאני לבד..." ~ יש לי בעיה עם המשפט הזה.
להישאר עם בנאדם בשביל לא לבוא לבד לטירונות זה Pure אגואיזם. סורי. מבטיחה לך שב10 ימים הקרובים עד הגיוס הוא יענה ויעודד אותך.

Reverb

New member
זה לא בקטע כזה

העניין הוא שאני ממש אוהבת אותו... מצד שני ממש קשה לי עם הצבא ועם הרבה דברים שיוצאים בזה...

יהיה בסדר..

לא דיברת איתו שבוע+, לגיטימי שמחשבות כאלו יחלחלו.. אני בטוחה שכשתדברי איתו שוב ותראי אותו שוב את תשכחי מהמחשבות לגמרי...:)

למעלה