הוא כתב לי....

הוא כתב לי....

אם יש דבר בעולם ששינה לי את חיי שתי עיני שקד יוקדות וחיוך כובש מבט את נושאת אותי תמיד בעקבותייך מסתובב ברחובות חושב עלייך את כמו סופה חולפת חודרת מבפנים מי האיש אשר חדר אל תוך חדרי ליבך אמרי לי מי האיש אותו את מסתירה מסוד האהבה הימים להם עוברים ואת שוב בחיי רק הזכרונות עולים כשאת ניצבת מול עיני בלילות על מיטתי שוכב ולא נרדם מנסה לשבור כאב שבי נשאר את כמו סופה חולפת חודרת מבפנים מי האיש אשר חדר אל תוך חדרי ליבך אמרי לי מי האיש אותו את מסתירה מסוד האהבה.. מי מבין למה הוא מיתכוון?

snir 932

New member
ווואי איזה כתיבה יפה!!! ../images/Emo13.gif

קודם כל אני חייב לציין שהכתיבה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה! שנית לגבי מה שהוא מתכוון אני דיי היסתבכתי בגלל הפיזמון כי הוא שובר את הכל והורס את כל מה שהוא אומר. הוא מדבר על האהבה שיש לו ומראה עד כמה שהיא יפה ועד כמה שהוא אוהב אותה ומוכן לעשות הכל בישבילה אבל הפיזמון שובר את הכל וזה משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אותי! אבל אני בידיוק כמוך אשמח לקרוא את מה שהאחרים יגידו על השיר אולי הם יעזרו לי להבין אותו יותר ויעזרו לך עוד יותר להבין למה הוא מתכוון. לילה טוב וחלומות מתוקים
שניר

היי מלכת העולמות../images/Emo24.gif

לפחות שלוש פעמים קראתי, יאווו מקסים, נו מה קשה להבין? הבחור מאוהב, חי אותך, נושם אותך, את חלק ממנו, חלק חשוב בחייו. הרבה ניתן להבין מהשיר, הבחור אוהב אבל יודע שאת לא שלו, הוא מצפה ורוצה שתהיי שלו, הבחור מאוהב ולא יכול לשכוח אותך, הוא לא יכול להיפרד ולהמשיך הלאה. לפי הפזמון ניתן להבין שמשהו מונע את האהבה הזאת, יש מחסום, יש משהו שאיתו אתם צריכים להתמודד אם בלהמשיך הלאה או פשוט לנתק. הוא כותב לך מילים בעלי משמעות חזקה מאד, הוא רציני לגבייך, את ממש בתוך ליבו. ואת היחידה פה שצריכה להחליט מה לעשות הלאה, איך להתיחס לכל מילה ומילה שלו, למילות האהבה, השמחה, והעצב המהול עם זה יחד. פה בהחלט הוא מעביר לך מסר כלשהו, אל תמהרי, קראי שוב ושוב, ותני לליבך להנחות אותך, כל טוב יקירה.

למעלה