הוא כנראה בא!!!

kishonN

New member
למי שיודע...

מה הוא מבצע בהופעות סולו?והאם הם נאמנים למקור או שהביצועים יותר אקוסטיים/וואטרבר ? תודה :)

flowerboy69

New member
איזה יופייייייייייייייייייייייי

ווטרס ישיר לנו סולו...:) מעניין אם נשמע שבבים חדשים מאלבום הסולו החדש שבדרך...

חרטושה

New member
אפשר לדחוס גם 100

אם יש אישור מהמשטרה, אבל לאור ניסיון העבר לא נראה לי שזה יאושר. מעבר לזה, באמת הייתי רוצה לדעת מה עם הכרטיסים. בחו"ל לפעמים כרטיסים להופעות מבוקשות נחטפים תוך דקות. אני לא חושבת שזה אי פעם קרה בארץ, ואם להאמין לנתונים שמר ברייטמן מביא באתר שלו, המכירות להופעות של רוג'ר ברחבי אירופה מתקדמות יפה אם כי לא בקצב היסטרי.

חרטושה

New member
איך מתקדם באמת?

אני עוד מעט אכנס לבדוק. קשה לי להאמין שבישראל זה יקח דקות. אנחנו סה"כ 6 מיליון איש פה בארץ , לא מיליונים כמו באירופה.

לא, אין הופעה בספרד

כל ההופעות של ווטרס בטור הנוכחי הן במקומות פתוחים. היינו, מקומות שיכולים להכיל עשרות אלפי אנשים. אני לא הייתי דואגת לכרטיסים - יש מקום בפארק הירקון לכולם.

חרטושה

New member
קצת הרגעת אותי, אבל רק קצת ../images/Emo13.gif

אני משגעת פה את כולם סביבי. עד שאין לי כרטיסים ביד אני לא ארגע, וגם אז בספק. וסליחה, מההתרגשות תיקון להודעה קודמת- דנמרק פסטיבל 50 אלף. טוב, די, אני אקח איזה ואליום או משהו.

חרטושה

New member
אה, כן, ועוד משהו,

יש עוד הופעה של 35 אלף איש, ועוד שתיים של 30 אלף איש, וזהו (כולל אחת בפסטיבל בדנמרק). כל שאר ההופעות מתוכננות למספר פחות של אנשים (סביב 10000 איש פלוס מינוס). באירלנד מתכננים 5000 איש בלבד. עפ"י האתר, הופעה בישראל היא מן היותר גדולות. הם טוענים שבפארק הירקון צפויה הופעה ל- 30 אלף איש.

חרטושה

New member
משם.

וחוץ מזה אם אני זוכרת נכון בפורטוגל (?) דיברו על 10000 איש. רק באיטליה התלהבו ממנו והוא נותן שם הופעות לכל האורך והרוחב בדרך משם וחזרה.

5000 איש באירלנד? לא סביר

ההופעה שם היא במסגרת פסטיבל בקורק. לפסטיבלים מהסוג הנ"ל - ועוד באירלנד - מגיע בד"כ מספר גדול בהרבה של אנשים.

למעלה