הוא כנראה בא!!!

Ivory Flower

New member
אבל

אי אפשר להכניס את זה לחתימה כי זה משתנה כל הזמן. אבל נתת לי רעיון אחר, קו מפריד. זה מובן יותר? -------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, מדפסת+סורק+פקס+מכונת צילום = 389 ש``ח בלבד!

ווטרס יופיע בת"א ב-22 ליוני

בפארק הירקון. כך לפי האתר A Fleeting Glimpse, שלדבריו קיבל אישור רשמי מהנהלתו של ווטרס. אני מניחה שההודעה לעתונות תצא מחר, או ביום שני. רישמו את התאריך לפניכם. כאשר יהיה מידע על רכישת כרטיסים, נעלה אותו לכאן.

Ivory Flower

New member
יששש!!!

או יותר נכון, אין לי בגרות בזמן הזה!! Ivory Flower, הופ! לגלוש בידיים טובות

כנסו מהר

http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ לפני שברייטמן מחליף עוד פעם את הכותרת (התרכך קצת מאז "רוג'ר ווטרס לא יגיע לישראל"). ממילות החוכמה: ... רוג'ר ווטרס אינו מסמפט את השלטון הישראלי, וזאת בלשון המעטה. מאז הפלישה הישראלית ללבנון (מדינה בה טייל ווטרס, והכיר את מורכבותה) על ידי ממשלת בגין בתחילת שנות השמונים, נקט ווטרס עמדה ביקורתית כלפי מדיניותה של ממשלת ישראל כלפי הלבנונים, הפלשתינאים והעולם הערבי בכלל. באלבום "פיינל קאט" הזכיר את מנחם בגין לצד הגרועים שבדיקטטורים (גלטיירי הארגנטינאי, ברז'נייב הקומוניסטי). מאז מלחמת לבנון סירב להופיע בישראל. אפילו בסיבוב ההופעות האחרון שלו בשנות האלפיים, בחר להופיע בעיר ביירות, אך לא בתל אביב. אין זה הגיוני שווטרס יבחר להופיע דווקא במקום קטן כמו תל-אביב, כאשר ערים חשובות באיזור (כגון ביירות, קהיר, ברצלונה או מדריד) אינן נכללות בסיבוב זה. .... תענוג!

חרטושה

New member
מה הוא מזרזר בשכל?

מה זה "סירב להופיע בישראל"? נהיה סרבן מצפון? ישב בכלא עם בן ארצי? מה הוא מקשקש למה?

לווטרס יש קשרים עם אמנים ישראלים

הוא תרם את הגרסה שלו ל-Knockin' on Heaven's Door של דילן, לפס קול של הסרט הישראלי "אהבה אסורה". והוא דיסקס עם אביב גפן על העלאת "החומה" בישראל. לווטרס היתה ויש ביקורת על התנהלותה של ישראל, אבל הוא אינו עוכר ישראל.

חרטושה

New member
או, תודה.

אם יש משהו שמעצבן אותי בארץ זו הפראנויה הגלותית הזו שיותר מידי אנשים ניצלו יותר מידי פעמים לקידום דעותיהם הפשיסטיות והגזעניות (ואני לא אומרת את זה רק בהקשר לפוליטיקה).

vegetable man

New member
טוב,זה לא מפתיע

זה נובע מחוסר ביטחון בסיסי. בכלל יש ישראלים לעיתים בטוחים ששונאים אותם (שלא לומר כולם אנטישמיים), וסליחה על ההכללה הקטנה. למרות שקטלתי אותו ואת האתר הזה שלו לפני כמה ימים אני איפשהו מבין אותו - אחרי הכל הם מעולם לא היו פה, אבל בכל זאת, מדוע למהר ולהסיק מסקנות? יש פה לא מעט אנשים בפורום שהוטעו והתבאסו בגלל האתר והמאמר ההזוי הזה שלו והדיווח הסובייקטיבי במסווה אינפורמטיבי כמעט הרגיז אותי.

oribarak

New member
אינעל אבוווווווווווווווווק

זה יום לפני הבגרות בלשוןןןןןןןןןן יו...נראה מה יהיה

אתה בא.

אין משהו בלשון שאתה לא תוכל ללמוד לפני כן. היום לפני הבחינה לא יוסיף לך כלום. ובכלל, זו הזדמנות חד פעמית, לעומת הבגרות בלשון...

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif רוצה להיות אמא שלי ?

יש לי כבר 2 ויש מקום לעוד אחת

thezanani

New member
../images/Emo12.gif

זאת תהיה השבת הראשונה בחיים שלי שאבחר בעוד תגובה חסרת טעם ופשר שלי על פני אסתטיקה וניקיון.אני מתכוון להגיע בפיג'מה הקרועה ומוכת השחין שעלי ל"לך דודי" רק כדי ליידע אותכם שוב שאינפרומציה אפסית,תיאורים חסרי כיוון והשקפת עולם של שערה יתומה של אולמרט. כן.אלו ימים טובים.ואם גם גילמור ייתן בראש בין המיצרים,כנראה שארקב מהשחין כבר בערבית. אני מאושר!אני הולל!צוהל!קופץ!מתכרע!מייבב מאושר כנשיאת דלתא אחרי שעווה חודרנית!כבר נכנסת שבת!אין לי עוד תיאור!מה לעזאזל!איפ!יש!Thy! אבל היי,יש בגרות בלשון.

חרטושה

New member
נשיאת דלתא אחרי שעווה חודרנית?

זה דימוי.....שלשם שינוי אני לא רוצה להעלות בעיני רוחי בכלל.

מתי יהיה אפשר לקנות כרטיס!??!?!

וכמה עולה אני כבר התחלתי לעשות תכנונים להופעה:)

למעלה