הוא ישאל........ואני.....??

הוא ישאל........ואני.....??

שלום לכולם, יש ילד אחד בשכבה שלי שלפני בערך שנתיים היינו חברים למשך 8 חודשים (!) היום עושים לו מסיבת הפתעה וגם אני מוזמנת והחבר הכי טוב שלו, זה שעושה לו מסיבת הפתעה, אמר לי היום שהילד הזה יציע לי היום עוד פעם חברות(כשנפרדנו זה אני נפרדתי ממנו ויש לציין שלא הכי בעדינות, אבל לצערי הוא לא הפסיק לאהוב אותי). האמת היא שאני דווקא די מחבבת אותו והכל... להסכים? ואם לא - איך לנסח זאת בעדינות?? תודה מראש, לוויתן ורוד

ענתי 10

New member
את כותבת -

"לצערי הוא לא הפסיק לאהוב אותי" ואחרי משפט את כותבת "אני מחבבת אותו והכל..." אם את מחבבת אותו - למה נפרדת ממנו? את רוצה בכלל לצאת איתו? או שסתם לא יהיה לך נעים לסרב? בכל מקרה, תדעי שגם לגברים יש לב. אל תשחקי עם הבחור, ואל תפגעי בו. אם לא בך לצאת איתו, אם את מרגישה שממילא תזרקי אותו עוד פעם - עזבי. עדיף שיתאכזב עכשיו, ולא יפגע ממך עוד פעם.

תשובה

אוממ...אהה....אני לא אוהבת אותו אבל אני בהחלט מחבבת פלוס... אם זה היה בכל יום אחר אני חושבת שהייתי אומרת "לא" אבל זה יום ההולדת שלו ואני חושבת שחבל להרוס...מה דעתכן?

הצחקת אותי

אז ביום ההולדת שלו תגידי לו כן ולמחרת, תגידי לו להתראות? ותפסיקי בבקשה לפרסם את הבלוג מפני שזה לא המקום לכך. חוץ מזה, מספיק פעם אחת.

למעלה