אני איתך. מה לעשות, צריך את ארקדי.
ולכל אלו שיקפצו עכשיו- תקשיבו בהגיון: אז נכו-----ן שהפועל ירושלים היתה קיימת לפניו, ותחזיק הרבה אחריו. ונכו---ן שלקחנו שני גביעי מדינה וגביע יול"ב עוד לפני שבכלל שמעו עליו, גם נכו----ן שיש בו משהו קצת חשוד, והוא עוד לא ממש מוכר כמו לב לבייב למשל, אבל, עם יד על הלב: שמישהו פה יגיד לי שיש לו כוח שוב לחזור לעונות אפורות שבהן ההיי לייטס של העונה יהיה הניצחון השנתי על מכבי שבעה ומנומנמת שיודעת ביחד איתנו שהיא תכה בנו ללא רחם בלייאוף. שמישהו יגיד שיש לו כוח לחזור לעונות שבהן כל מיני מתאזרחים לא ברורים סטייל ליאון טירמינגהם כמעט מנצחים את מכבי וחוטפים שבוע אחר כך על הראש מגבעת שמואל. שמישהו יזעק עכשיו בקול שהפועל זה נשמה (נכון מאוד!!) ולא צריך שום מליונר רוסי, וינסה לחשוב מאיפה נביא לעונה הבאה מגה זרים כמו ג'נקינס וישראלים כמו טפירו (ולא, אין טעם להתווכח אם הם כן טובים להפועל, מועילים או מזיקים, העיקרון הוא שאפילו לא נוכל לפנטז עליהם). לראשונה מזה שנים שאני אוהד את הקבוצה הנפלא הזאת, ומשתדל לא לפספס שום דיווח ומשחק שלה, יש סיכוי אחד ויחיד לשמור על יציבות, ולבנות סגל שכולנו יודעים שישאר פה כמה עונות, ולאט לאט נבנה פה קבוצה שפסגת שאיפותיה היא לא "לגנוב למכבי" אלא לכבוש את אירופה. וזה לא בשמים- זה רק דורש יציבות. לעזאזל, כולנו פה יודעים שהבנאדם הזה הוא הסיכוי *היחיד* לשנים הקרובות, שיהיה פה סוף סוף אולם עם קצת יותר מקומות מאולם יווני ממוצע, אולם שסוף סוף נוכל למלא אותו כמו שצריך, ולארח בו גביעים ואליפויות כשדון שמעון משקשק רק מלשמוע עליו. חייבים שגאידמק יישאר. חייבים. אני אחכה קצת, ואז נבדוק אם יש אופציה לעצומת אוהדים. מה אתם אומרים?