הוא חזר !!!

AmiTutiT14

New member
אני לא רוצה להיות צבועה,

אני רוצה שהוא ישאר פה. רק כשהוא בקבוצה ותורם את הכסף יש לנו סיכוי כלשהו להצליח באמת בארץ ובאירופה. בפעמיים הראשונות שהוא אמר שהוא יוצא זה עיצבן כי הרגשתי שאני ושאר האוהדים והקבוצה חשים תלות בו, עכשיו אני דווקא מצדיקה אותו. אני לא יודעת מה הן בדיוק הבעיות בין גאידמק לקליין, אבל אני כן יודעת שיש מן סוג של חשש מצד דני. הבנאדם בא לעזור, אין לו עניין להשתלט על קבוצה שיחסית לא מכניסה כלום. מקסימום בעוד כמה שנים אם הוא היה נשאר ותומך והיינו בטופ כמו מכבי ואז הפועל היתה נחשבת לקבוצת מותג מכניסה, אז כבר היה אפשר להבין איך זה יכול להיות. הבנאדם בא לעזור וזהו. דני מפחד שהוא יגנוב לו תקבוצה מהידיים ושהוא ישתלט. אולי כדאי שהם ידברו כבר וילבנו את העניינים, זה כמו גנון.

אני איתך. מה לעשות, צריך את ארקדי.

ולכל אלו שיקפצו עכשיו- תקשיבו בהגיון: אז נכו-----ן שהפועל ירושלים היתה קיימת לפניו, ותחזיק הרבה אחריו. ונכו---ן שלקחנו שני גביעי מדינה וגביע יול"ב עוד לפני שבכלל שמעו עליו, גם נכו----ן שיש בו משהו קצת חשוד, והוא עוד לא ממש מוכר כמו לב לבייב למשל, אבל, עם יד על הלב: שמישהו פה יגיד לי שיש לו כוח שוב לחזור לעונות אפורות שבהן ההיי לייטס של העונה יהיה הניצחון השנתי על מכבי שבעה ומנומנמת שיודעת ביחד איתנו שהיא תכה בנו ללא רחם בלייאוף. שמישהו יגיד שיש לו כוח לחזור לעונות שבהן כל מיני מתאזרחים לא ברורים סטייל ליאון טירמינגהם כמעט מנצחים את מכבי וחוטפים שבוע אחר כך על הראש מגבעת שמואל. שמישהו יזעק עכשיו בקול שהפועל זה נשמה (נכון מאוד!!) ולא צריך שום מליונר רוסי, וינסה לחשוב מאיפה נביא לעונה הבאה מגה זרים כמו ג'נקינס וישראלים כמו טפירו (ולא, אין טעם להתווכח אם הם כן טובים להפועל, מועילים או מזיקים, העיקרון הוא שאפילו לא נוכל לפנטז עליהם). לראשונה מזה שנים שאני אוהד את הקבוצה הנפלא הזאת, ומשתדל לא לפספס שום דיווח ומשחק שלה, יש סיכוי אחד ויחיד לשמור על יציבות, ולבנות סגל שכולנו יודעים שישאר פה כמה עונות, ולאט לאט נבנה פה קבוצה שפסגת שאיפותיה היא לא "לגנוב למכבי" אלא לכבוש את אירופה. וזה לא בשמים- זה רק דורש יציבות. לעזאזל, כולנו פה יודעים שהבנאדם הזה הוא הסיכוי *היחיד* לשנים הקרובות, שיהיה פה סוף סוף אולם עם קצת יותר מקומות מאולם יווני ממוצע, אולם שסוף סוף נוכל למלא אותו כמו שצריך, ולארח בו גביעים ואליפויות כשדון שמעון משקשק רק מלשמוע עליו. חייבים שגאידמק יישאר. חייבים. אני אחכה קצת, ואז נבדוק אם יש אופציה לעצומת אוהדים. מה אתם אומרים?

שiש

New member
אם הצלחת להביא אותי לידי הסכמה

(והצלחת), אז איך זה שאם הוא יעזוב (ואז יחזור, ושוב יעזוב, ושוב יחזור... ויעזוב...) לא אצליח להביא את עצמי לידי בכי וגעגועים עזים? ואם נתעלם לרגע מחוסר ההתפרצויות ההיסטריות שלי, אז גם על עצומת אוהדים לא חושבת שארוץ לחתום. עמית קוראת לזה צביעות. יכול להיות שאני צבועה, ויכול להיות שאני פשוט מגלה סימני סכיזופרניה (או אדישות, או מיאוס, או וואט-אוור!) בשורה התחתונה - אין לי שורה תחתונה. אם יחליט להשאר - סבבה, אם יחליט ללכת - שלום וביי.

אי-אפשר לדעת מה גאיידמק מתכנן,

אבל אני בכלל לא בטוח שהוא לא מעוניין להשתלט על הקבוצה, תראי איזה בלאגן הוא עשה אחרי שלא קיבל את המניות בקבוצה שהיה מעוניין בהן. בינתיים התרשמתי מגאיידמק רק לשלילה. הוא שחצן ובעל יוהרה שלא נגמרת, הוא חי מפרובוקציות, ההתנהלות שלו מאוד בעייתית ולא ראוייה, ובנוסף לכל גם הכסף שלו לא נקי במיוחד.. בעניין מידת ההצלחה - הצלחנו באירופה יפה-מאוד בלעדיו ועם תקציב שמשמעותית קטן יותר, ולמרות התקציב הצנוע מאוד במונחים אירופאים היו אצלינו הרבה שחקנים גדולים. בארץ הצלחנו בלעדיו להשיג את הגביע ולהיות במקום ה-2 בליגה ואפילו עונה אחת להיות במקום ה-1 בסיום העונה הסדירה, גם זה ללא תקציב מרשים במיוחד, בלשון המעטה. באשר לבניית אולם, לפי מה שהבנתי האולם בתהליכי בנייה ראשוניים ואין צורך בסיוע כספי נוסף. (תקני אותי אם אני טועה) בקיצור, אני לא מוצא סיבה שגאיידמק צריך להישאר מסביב לקבוצתינו.

למעלה