הוא חזר!!!!!!!!!

Kgt1

New member
אני בחיים לא ארד על שחקן במכבי

וטח שלא על המנהיג הרוחני של חמולת הצהובים מתל אביב, מס´ 14 צהוב. אבל השאלה שלי היא מה יש לך נגד האפמן? מה יש לך נגד הסנטר הכי טוב באירופה? זה שהוא לא הצליח להגיע לNBA? זה היה צפוי... יש מעט מאוד שחקנים שיכולים במיוחד כאשר צבע עורם הוא ה"לא נכון"... ואני בכלל לא גזען זו פשוט עובדה. צהוב עולה

האמת היא...

שלדעתי, הוא (האפמן) לא מראה מספיק נוכחות הן בהתקפה והן בהגנה כפי שצריכה להיות לסנטר.. כנראה שהוא לא מספיק מסיבי - לכן אני ספקן.. לעומת זאת, תוצאות מדברות בעד עצמן.

Kgt1

New member
בקשר למסיביות אולי הפיתרון הוא

בהוספת כמה קילוגרמים?
בקטע של הנוכחות לפי דעתי אתה פשוט טועה. אין באירופה בשתי העונות האחרונות סנטר שהצליח לעצור אחד על אחד את נייט. אז אולי מסיביות אין אבל אולי דווקא יש? בכל מקרה בגדול התוצאות בהחלט מדברות בעד עצמן. צהוב עולה. נ"ב אם כבר משהו חסר להאפמן אז לפי דעתי זה דווקא אתלטיות... יש הרבה סנטרים גם בנ.ב.א שהם לא מסיביים במיוחד אבל חזקים מאוד ואתלטיים מאוד וזה בהחלט מחפה על ה"חיסרון" ביחס לסנטרים כמו אלטון בראנד לדוגמא (יוצא מכל דופן הוא כמובן שאקיל שיש לו הכל ובגדול). נקודה בקשר למכבי מתייחסת לעניין שגם הסנטרים החדשים שהגיעו הם לא מסיביים ובטח שפחות מהאפמן. קר צ´ורה גדול יותר. והוא בדרך החוצה.

kirk hammet

New member
מה יש לי נגדו ?

אני אוהב מהלכים קבוצתיים יפים , וזה לא האפמן. אני אוהב שחקנים שיודעים לשחק הגנה , אני חסיד ענק של הגנה מצויינת , זה ככה גם בכדורגל מבחינתי , והאפמן זה ממש לא שחקן הגנה. וזה לא קשור לצבע עור , האפמן הרבה פחות מתאים לליגה מהרבה שחקנים. עובדה ששין באטיה הוא לבן והוא נחשב לאחד השחקנים היותר טובים בדראפט הנוכחי. ופאו גאסול גם כן לבן והוא הגיע ל-NBA. עכשיו תגידו שזה בגלל המגמה האירופאית , אבל האמת היא שהאפמן ממש לא מתאים לליגה הזאת , אפילו שון בראדלי יכול לעשות עליו 16 נקודות בערב.

Kgt1

New member
למרות שהוא בדרך כלל באמת שחקן של

אחד על אחד הוא בהחלט שחקן הרבה יותר קבוצתי ממה שאתה חושב. איך יכול להיות ששחקן שמשחק אולי יותר דקות מכל אחד בקבוצה הכי קבוצתית באירופה בעלת ההגנה הכי טובה באירופה והוא לא שחקן קבוצתי? והוא בהחלט הסנטר שהכי מגיע לו היום באירופה להיות בנ.ב.א. גאסול נבחר בגדול בגלל שהוא בהחלט כישרון גדול ופוטנציאל ענקי. אבל גם לו יש עוד מה להוכיח. למרות שהאפמן לא בנ.ב.א אני עדיין יכול לחשוב על כמה מקומות בהם הוא יכל לשחק ואולי אפילו כשחקן שמיני או משהו בסגנון. לפי דעתי הבעיה הגדולה איתו בנושא הזה שהוא העריך את עצמו טיפה יותר מדי וזה גם הסיבה העיקרית לכך שהיום הוא לא שם. בכל מקרה אני חושב שהדיון הזה די מיצא את עצמו. כאמור שוב פעם העובדות מדברות בעד עצמן. אבל לסיום אני בכול זאת אגיד משהו לטובתך. גם אני כאשר שמעתי בפעם הראשונה שהאפמן חוזר קיבלתי את הידיעה בהרגשה מעורבת. זה יכול להיות גדול אבל זה יכול גם ליפול. מקווה שהאפמן גם העונה יהיה שחקן מצוין כמו שהוא. ואם לא כמו שחבר שלי אמר לי גם הוא יכול לשבת על הספסל כאשר יש לך כאלו שחקנים כמו וויצ´יץ´ ובשוק. צהוב עולה

kirk hammet

New member
מה הקשר

בין העובדה שהאפמן משחק באחת מהקבוצות היותר קבוצותיות באירופה לבין זה שהוא אגואיסט ? האפמן כמו אפיק ניסים - נוטה לפרק את המשחק לאלמנטים של אחד על אחד , והרבה הרבה יותר מדיי. מי שסופר את המסירות שהוא מוסר חזרה מרגע שהוא מקבל את הכדור לא מחוץ לקו השלוש , יגיע לשש שבע במשחק. ודי לעשות מהאפמן כזה גדול.

Kgt1

New member
הקשר הוא בכך שמשחק קבוצתי מצליח

רק במקרה שכל הקבוצה משחקת ככה. אבל חלאס מספיק. הבנתי את הנקודה שלך, ואני בהחלט אקח אותה לתשומת לבי. בוא נראה כשהעונה תתחיל מה יהיה איתו. אולי אני אפילו אסכים איתך. צהוב עולה

כמו שנראה לי שכבר

נאמר כאן, אם ינפו את צ´ורצ´יץ´, שעם כל הסיפטיה כבר לא מסוגל לשחק ברמה שדרושה ממנו במכבי, וישאירו גם את בשוק וגם את וויצ´יץ´, אז למרות המועקה התקציבית, זה יהיה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות.... המשמעות של דבר כזה היא, שבכל מה שקשור לעמדות הגבוהים, ז"א 4 ו-5, לא יכירו יותר במכבי את המושג "בעיית עבירות", כי גם לסנטר הפותח וגם לפורוורד הפותח יהיה מחליף מהרמה הטובה באירופה (בשוק מגבה את האפמן, הנפלד את וויצ´יץ´? ) ושאלה שצריכה להשאל - די ברור שהאפמן יהיה הסנטר הפותח ולא בשוק. השאלה היא מי לדעתכם צריך להיות הפורוורד הפותח - נדב או וויצ´יץ´?

Kgt1

New member
אני חושב שלפחות עד שוויצ´יץ´ יראה

גם לנו מה הוא יודע נדב צריך לפתוח... בכל מקרה צריכה להיות רוטציה מאוד רחבה בין הגבוהים אז לפי דעתי אין הבדל משמעותי במיוחד. צהוב עולה

יש בזה משהו.....

ובנוסף, נזכרתי גם בתקופות שהיו לא ממש מזמן, שניסו להעלות את נדב מהספסל (נדמה לי שזה היה אפילו בעונת 99-00) וזה לא הלך..... נדב משחק הרבה יותר טוב כשהוא פותח, ואולי באמת עדיף שהוא יפתח, וישתמשו באמת ברוטציה המאוד מאוד רחבה שתהיה....

Kgt1

New member
יש בזה יותר ממשהו... ונדב אכן ירד

כמה פעמים לספסל בעונה שעברה ובעונה שלפני כי בסך הכל הוא היה די חלוד בתקופות ההן. הכי חשוב פה הוא כמובן החלק של הרוטציה. יותר רוטציה=יותר מחק פנימה כאשר למרות ששחקני החוץ שלנו מצוינים, אני מאמין שמכבי צריכים לשחק יותר לבפנים. צהוב עולה

קירק,

אני לא יודע מה יש לך נגד האפמן,אחד האחראים לזכייה שלכם בסופרו-ליג,אבל אתה מדבר הרבה שטויות,אי אפשר להשוות את בשוק להאפמן בהתקפה וגם בשוק לא עולה עליו בהרבה בהגנה(האפמן הוביל את הסופרו-ליג בריבאונדים,שזה הדבר שבשוק עושה הכי טוב)האפמן לא עד כדי כך גרוע בהגנה כמו שאתה עושה ממנו,אני לא ראיתי השנה איזה סנטר שעשה על האפמן יותר מ-17 נקודות. האפמן לא ב-NBA לא בגלל שסנטרים כמו דרובניאק ורבראצ´ה יותר טובים ממנו בהגנה או בהתקפה,אלא בגלל שאין לו סוכן טוב כמו שיש להם וכמובן שגם בגלל הכוח הפיזי,אבל אם אתה אומר שאם האפמן ישחק ב-NBA רק בעמדה 4 אז הוא יוכל להסתדר גם בלי כוח פיזי(שגם ככה זה דבר שאפשר לשפר),קליעה כן יש לו,לפחות בשביל להיות פאוור פורווארד טוב(לפחות על הספסל בקבוצה בינונית). אתה צריך להגיד תודה שהאפמן לא מצא קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו את מה שהוא דרש ושהוא וויתר על הצעות שהיה יכול לקבל מקבוצות באירופה שיש להן קצת יותר כסף לשלם ממכבי,וחזר אליכם. אתה יכול לעשות ממנו אפס כמה שאתה רוצה,אבל אתה לא יכול לתת שמות של יותר מ-5 סנטרים שישחקו השנה באירופה שהם יותר טובים ממנו. אופיר

ועוד משהו ששכחתי

אם האפמן לא היה מצטרף,מכבי לא היתה מביאה סנטר אחר וכסנטר שני היה לכם את צ´ורצ´יץ´ שגם הוא לא בדיוק שחקן התקפה(וגם הגנה) גדול,מה עדיף לך? האפמן או צ´ורצ´יץ´? חשבת על אפשרות שבשוק לא ייתחבר טוב לקבוצה או מאיזשהי סיבה לא יצליח? ואם הוא ייפצע? אז הלכה כל העונה כי אין מחליף,בנתיים לא החליפו את בשוק בהאפמן אלא החליפו את צ´ורצ´יץ´ בהאפמן,אף אחד לא אמר שגם אם האפמן לא יהיה טוב הוא ישחק. אופיר

למעלה