הוא חוזר

רשימה מעודכנת ומשהו נוסף כנסו...

יהודה לוי - תפוס! (ע"י דנדי לאב אורי) לירז צ´רכי - תפוסה! (ע"י ליאת לאב דון) מיכל גבריאלוב - תפוסה! (ע"י מותק של ממש) עדי הימלבלוי - תפוסה! (ע"י עדי היNלבלוי) לירון וייסמן - תפוסה! (ע"י gal y poncho) ולדימיר פרידמן - תפוס! (ע"י Shaaachar) מוסקו אלקלעי - תפוס! (ע"י •••SeXy BoY•••) מירב גרובר - תפוסה! (ע"י סיבוש) אלי דנקר - תפוס! (ע"י mafins) אורנה כץ - תפוסה! (ע"י רחלי הבובה) גיא לואל - תפוס! (ע"י orenja) ורד פלדמן - תפוסה! (ע"י talshoosh) יוסף (ג´ו) סוויד - תפוס! (ע"י baril) מייקל לואיס - תפוס! (ע"י שני לאב צאד) מיטל גל - תפוסה! (ע"י מנגi) שי קידמי - תפוס! (ע"י גלגלגלושה) דויד קיגלר - תפוס! (ע"י kuku woman) עירית קפלן - תפוסה! (ע"י לילו המאמי) שרי אלפי-ניסן - תפוסה! (ע"י ליזוש המתוקה) חמודי (התנין של ג´וזף) - תפוס! (ע"י סיו לאב אוהד אלישע) אלקה אישתו של ג´וזף - תפוסה! (ע"י talitali102) אנדריי אוגנסיאן - תפוס! (ע"י דנה בלום המושלמת) תמיר בוסקילה - תפוס! (ע"י פעמיים בוסקילה123) פנויים: שחקנים מהכח ירושלים: עובד,טוקו וחזי ב-ל-ב-ד זיווה - הסוכנת של איציק זליג, טובה דיאמנט וסער פדידה גושגיצה - האנס של סמדר זליג, מנהל בר בשם: "הקינג" דוד - מנהל חנות טוטו, שרוף הכח ובן דודו של עובד חביה תום שלייפר (עפר שכטר) - שחקן ראשי ב"האלופה" וקשר ב"הכח"

ההודעה הנוספת:

בבקשה תפסיקו להגיב שיטטטט או פאקקקק וכאלה אתם לא רוצים לא צריך אבל יש כאלה שרק בגללכם לא משתתפים ולדעתי מאור כהן1 פרש בגלל שהוא ראה את התגובות של הפורום על המשחק אז תפסיקו למה להרוס מה זה עוזר לכם?

סטרומבה

New member
נכון זה דבר מאוד דבילי

אתם לא באמת יהודה עדי או לירז אתם סתם גולשים פשוטים וזה משחק אידיוטי סלחו לי בבקשה אבל הייתי חייב ביי ביי

תפסיקו כבר../images/Emo70.gif

אתם לא רוצים לשחק אל תגיבו
אבל למה לתקוף!!??#@ "שיטט,אוווףףף,נווו שובבב,משחק מעפן". בקיצור לא טוב לכם?תשתקו.

danit1234

New member
אממ למה לתקוף??!!?

בסדר אם זה משחק רגיל ולצורכו נפתחו 3 שרשורים כדי להסדיר הכל הייתי מקבלת אפילו אם אל נראה לי המשחק ובכלל לא הבנתי מה המטרות שלו... אבל כשפותחים לו מיליונינ שרשורים זה כבר קצת טיפשי ואף אחד מהשרשורים האלו גם לא עוזר למשחק לצאת לפועל זה למה לתקוף.. איןלי כלום נגד המשחק חוץ מזה שלא הבנתי את מטרתו מה שלא אהבתי זה שהמכתנן כבר פתח מיליוני שרשורים את הבעיה שלי !

תודה על הפירגון למי שתמך ולא הגיב

תגובות מגעילות לדוגמא: "כן עד מתי? שיתחשק לך שוב" תודה לסיו לאב אוהד אלישע, מאור כהן1, פעמיים בוסקילה123, B O N U S... בכל אופן אני רואה שלחזור להיות כיפי זה כבר לא יהיה זה תמיד יזכר כמשהו לא נחמד לא משנה כמה וכמה אני יתאמץ והכל כי אני סתם יבזבז זמן ואנרגיה המשחק כנראה הציק והעיק עליכם וכנראה שזה לא הפורום המתאים לפתוח מהמשחק ועכשיו אני לא ישב ויבכה ויעשה פוזות אלא יקח את הדברים בפרופורציה ואקח את עצמי בידיים ויחשוב מה היה לא בסדר אז אולי המשחק טוב והכל אבל כאן לעשות אותו יעשה רק בלאגן

למעלה