הוא והיא..

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
הוא והיא..

הוא : ‏אני יכול לקנות לך משקה ? היא : ‏את האמת אני מעדיפה את הכסף . הוא : ‏אני צלם . ‏אני מחפש פרצוף כמו שלך . היא : ‏אני מנתחת פלסטית . ‏אני מחפשת פרצוף כמו שלך . הוא : ‏היי , ‏לא נפגשנו פעם ? ‏או אולי פעמיים ? היא : ‏זה היה כנראה פעם אחת , ‏אני בחיים לא עושה אותה טעות פעמיים . הוא : ‏איך זה שאת כזו יפה ? היא : ‏כנראה לקחתי גם את החלק שלך . הוא : ‏את רוצה לצאת איתי בשבת ? היא : ‏מצטערת , ‏יהיה לי כאב ראש בסופשבוע . הוא : ‏הפרצוף שלך בטח גורם לכמה ראשים להסתובב ? היא : ‏והפרצוף שלך בטח גורם לבטן שלהם להתהפך . הוא : ‏קדימה , ‏אל תתביישי . ‏תציעי לי לצאת . היא : ‏אוקי . ‏צא ! הוא : ‏אני חושב שאני יכול לשמח אותך . היא : ‏למה ? ‏אתה עוזב ? הוא : ‏מה היית אומרת אם הייתי מציע לך נישואים ? היא : ‏כלום . ‏אני לא יכולה לדבר ולצחוק באותו זמן . הוא : ‏את יכולה לתת לי את השם שלך ? היא : ‏למה ? ‏אין לך שם ? הוא : ‏את רוצה לצאת לסרט ? היא : ‏ראיתי אותו כבר . הוא : ‏איפה היית כל חיי ? היא : ‏התחבאתי ממך . הוא : ‏האם לא ראיתי אותך איפהשהוא בעבר ? היא : ‏כן . ‏זה למה אני לא הולכת לשם יותר . הוא : ‏האם הכיסא הזה ריק ? היא : ‏כן , ‏וזה יהיה אם אתה תתיישב . הוא : ‏היי מותק , ‏מה הסמל שלך ? היא : ‏אין כניסה . העבירו לכל הנשים שרוצות ויודעות לצחוק , ( ‏וגברים שמעריכים הומור טוב )

BlogTV Police25

New member
../images/Emo9.gifמפנימה מידע

ענק

למעלה