הוא הגיעה לארץ ?

דורחת

New member
אח שלי עובד בשדה תעופה

ואין שום דבר הוא לא בא אף אחד לא שמע על זה

TINKERBAL17

New member
הוא הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעו אנשים, אלעד עמדי מרדיו ירושלים אמר עכשיו שוונטי צריך לנחות בארץ בכל רגע.. הוא גם אמר שיש לו ראיון איתו.. אז אם אתם רוצים לשמוע את וונטי ברדיו ירושלים יכול להאזין מעכשיו עד 4 (לא אמרו מתי בדיוק זה יהיה) אפשר להאזין לרדיו ב 101.00fm או דרך אתר האינטרנט http://101fm.tapuz.co.il/

טוב משו פה מוזרר כי השדרן של רדיו ירושליים

כרגעע אמר שהכצב שלו בנתב"ג וששבעה הקרובה יהיה ראיון עם וונט'!! או לפי המשפט שלו וונטוורת' מילר כוכב נמלטים שנוחת בישראל!!!
ואני עד לפני 10 דקות היתי בטוחה על בליינד שזה סתם שמועות ושהוא לא נוחת ולא בטיח בטח אחרי שראיתי תמונה דלו מאתמול בלוס אנג'לס... קלטו: http://www.prisonbreak.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=119512#119512

מהההההההההה??

אז הוא באמת פה?? איפה הוא הולך להתראין? אני עכשיו מקשיבה ל101 אבל בטוח שזה עוד לא היה, ושזה יהיה עד 4, ולא אחרי? הוא הולך להתראין איפשהו בטלויזיה??

אוף מישהו יכול להקליט את זה??

אם אני יפספס? לא בא לי לשמוע את השירים המעפנים שהם שמים עכשיו...

שמישהו יקליט, ואז יעלה את זה לכולם

כמו שהעלו, את המנגינה של נמלטים לרשת, ואם יש ראיונות, או בטלויזיה וכו`, גם שיקליטו, בבקשה.

אז רגע, הוא לא מתראיין בשום מקום?

אני מתכוונת בטלויזיה, אם מישהו יודע בבקשה שיגידו לי!!! זה לא הגיוני שהוא בארץ ואין שום מפגש שלו, הרי הוא אמר בראיון ב- 24 שהוא רוצה להיפגש עם מעריצים...

adico10

New member
איפה?! איזה שעות?

אני מקשיבה עכשיו ל101 באתר שלהם ולא אומרים כלום!

אבל לא אומרים שם כלום...

יש שם רק שירים מעפנים... בטוח שלא היה כבר את הראיון, ושהוא לא יהיה אחרי 4? אין עוד מקומות שייראיינו אותו??

TINKERBAL17

New member
הם סיימו את השידור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בטוח שמעת שהם הולכים לראיין אותו שם?

אני לא מבינהה... איך אנחנו ניהיה בטוחים שהוא בא בכלל? זה לא הגיוני שהוא לא יתראיין בשום מקום, כי הוא אמר שהוא רוצה להיפגש עם מעריצים!!

למעלה