הוא בוגד בה...

קורין1

New member
אני רואה שגם את מרגישה כמוני......

לפני-כן לא חשת בזה, ואני כן, אני לא טועה בדרך כלל

קורין1

New member
אני חושבת שהיא כבר יודעת שהוא....

בוגד בה, אני רואה את זה בעצב שיש לה בעיניים, לפני כן לא ראיתי את זה. אני גם חושבת שהיא מכירה את בעלה, זאת הרי לא הפעם הראשונה שלו, אני לא חושבת שאת צריכה לספר לה, את רק תפגעי בה יותר ממה שהיא כבר פגועה, ואני יודעת שאת לא רוצה בזה. אם תספרי לה, את עלולה להרוס את הקשר שלך איתה, את הקשר שלו איתך ואת הקשר שישלו עם בעלך, הרבה נפגעים יהיו כאן. אז, אל תספרי. מקורין ילדה של אהבה שאוהבת אותך וגם אותה.

דורין 1

New member
אני לא חושבת

שהיא יודעת אבל יש כנראה הרבה בעיות בינהם, וכדי שלא להרוס חברות אני לא אספר הרי "ישקר אין רגליים" ולבסוף היא תגלה לבד אם צריך לא.......... הרי אישה מרגישה כשבעלה בוגד בה.... שלך דורין האוהבת אותך מאוד

קורין1

New member
אמרת שאישה מרגישה שבעלה בוגד בה

ומצד שני, בשיחה שהיתה לנו ב-4 עיניים, אמרת לי שהיא לא חושדת. אני אמרת לך שלי נראה שכן, אוליי היא לא רוצה לספר, אוליי מכאיב לה לדבר על זה. ויכול להיות שאת צודקת, יכול להיות שיש הרבה דברים אחרים שגורמים לה לעצב. וגם אני אוהבת אותך מאודדדדד

...Blue

New member
אל תעשי שום דבר!

יש לאנשים מסוימים טבע להתערב בחייהם של אחרים בתירוץ הקבוע "אני רוצה לעזור"..אבל בדרך כלל העזרה הופכת להרס והדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות.. חברה או לא חברה אל תתערבי..כל עוד לא מדובר בשאלה של חיים או מוות אין לאף אחד מאיתנו את הזכות להפוך לשופטים של אחרים.. אני בטוח שהיצר ה"אכפתי" זורם בעורקייך כרגע אבל כשתרצי לומר לה משהו עצרי רגע וחשבי על מה שיכול להיגרם אחר כך.. את מוכנה לקחת על עצמך את האחריות?? blue

אפרופו

New member
לא לספר......

אי אפשר לדעת מה קורה בין בני זוג זה פרטי ואינטימי להם..... גם אם לפעמים נורא ´בא´ לספר אני לא מוצאת בזה טעם טוב... איתך בכל החלטה אפרופו החלטה קשה....

דורין 1

New member
לא עושה דבר

ואני מוכנה לתת עיצה כאשר שואלים אותי... וכאשר היא תחליט לדבר על הנושא גם לא אספר לה דבר. כדי לא להרוס מערכת של חברות גם אני לא הייתי רוצה לדעת אם בעלי בוגד בי אני מניחה שאגלה זאת לבד מבלי עזרה הרי אישה אמורה להרגיש באם היא מכירה את בעלה טוב לא?... דורין

תוכימון

New member
לא להתערב

מה שקורה שם הוא בינהם, מה שקורה קורה בגלל סיטואציה שהם הולידו. אני לא רואה למה את צריכה להתערב. כמו שדברים התגלגלו עד עתה, הם ימשיכו להתגלגל מכאן גם בלי עזרתך. זו דעתי.

דורין 1

New member
החלטתי

לא להתערב . וזאת הבעיה שלהם רק שאמרתי לבחור שאני לא מעוניינת לשמוע יותר על הביקורים הליליים שלו ,ולא מעניין אותי עם מי היה ומה עשה כמו כן גם בעלי אמר לו והבהיר שגם אם אישתו תגלה אנחנו לא יודעים ובכך אני מקווה יגמר הסיפור.

יש לך זוג חברים טובים מאד

גם היא חברה טובה, גם הוא חבר טוב. אני מניח שהבנתי נכון. אז אם את בוחרת להתערב, תדעי רק שבטוח שאחד מהם יפגע ובכלל לא בטוח שהשני לא יפגע. אז אם את רוצה להתערב בענינם, זכרי את התשובה לשאלה "איך קיפודים מזדווגים?" בזהירות!!!

לא לספר!!!

אם את מספרת. את משנה את ההסטוריה. הם חיים להם. היא יודעת או לא, הוא מספר או לא, זאת המציאות. כל מה שתגידי, יהרוס נקודה.

פרסאוס

New member
כדי להפריד בין הניצים

חברים? אם זה זוג חברים, את לא יכולה לקחת צדדים. נקודה. ואם יום בהיר היא תשאל למה, תגידי לה שגם בעלה הוא חבר. ולא יכלת לבגוד בו. ולא הכל בחיים האלו עניינך. אם היא חברה שלך זה מכבר.... זה סיפור אחר. אם אני הייתי יודע על מקרה של חבר, הייתי שובר חומות והורס קירות. חברות טובה לא נהרסת בגלל האמת. זה נכון רק - אם היא חברה שלך נטו ללא קשר, מה שלא נראה לי המקרה. לגבי זה שהיא תגלה... זה לא ממש נכון. לא מגלים אם לא רוצים. אני מכיר אנשים שניהלו רומנים שנים, וכולם ידעו, לא רק החברים, גם האנשים בעבודה... כולם, פרט לאישה. אז זה בכלל לא בטוח שהיא תגלה. ממש לא. ותרשי להגיב בפתגם: " כדי להפריד בין הניצים, צריך אווחד של ביצים". קחי בחשבון שאם את נכנסת לסיטואצייה שגם בעלה יכעס עליך, את צריכה גיבוי רציני. ואני בטוח, שבעלך, יגבה את החבר שלו. או אז את עלולה להכנס בקיר רציני. אם אתם רק "זוג חברים" עזבי את זה.

קורין1

New member
לדעתי היא כבר יודעת שהוא......

בוגד בה, אני רואה את זה בעצב שבעניים שלה, לפני כן לא ראיתי את זה, אולי אני טועה, אבל היא מכירה את בעלה וזאת לא הבגידה הראשונה שלו, האם אני צודקת בענין? אני לא חושבת שאת צריכה להגיד לה, ולו, כבר אמרת מה את חושבת בענין, לדעתי אם תאמרי לה, את תפגעי בה, בקשר שלך איתה, בקשר שלך איתו, ובקשר של בעלך עם חברו הבוגד. מקורין ילדה של אהבה

softy

New member
הרי זה מה אמרתי

אמרתי שנשים מעצם היותן חטטניות הן כבר לבד מוצאות שבעלן בוגד. אבל מאידך גיסא, נשים שמעצם טבען הן גם רכלניות, הן לא יכולות לשמור את הסוד הזה בבטן, ואז הן רוצות להפיץ אותו כאילו על בסיס פילנטרופי.

אתה גם מהגברים שגומרים

ורצים לספר לחבר´ה? כי גברים מטבעם הם יהירים וגאוותנים הם דואגים שהחבר´ה ידעו שהם היו עם וגם עם וגם... בדיוק כמו האמירה שנשים הן מטבען חטטניות ורכלניות. משפטי מפתח של אמירות שובניסטיות, שעושים הכללה אולי על סמך התנסות אישית על כלל האוכלוסיה הנשית/גברית. יש אנשים חטטניים שימצאו לבד שבני זוגם בוגדים יש אנשים עם חושים וראדר שלא צריכים ל"חטט" כי הם חשים. יש כאלו שיבחרו לשתף את החבר/ה הכי טוב יש כאלו שישמרו בבטן לעצמם. אנשים שונים התנהגויות שונות. אנשים. גברים ונשים.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ואפרופו "גומרים ורצים לספר"

נראה לי שבמקרה שהביאה דורין1 אכן אותו בעל נמנה על הסוג שהזכרת, שכן לו היה בוגד להנאתו הפרטית בלבד - לא היו יודעים כל הסובבים אותו על כך,,,, והמסקנה אליה הגעתי היא - אין בכלל טעם שתפסח דורין בין שני הסעיפים, שכן הוא עצמו, אותו חבר, ידאג שגם אשתו תדע על בגידותיו, ואולי באמת היא כבר יודעת ורק דוחה את הקץ? אין לדעת,,,,,

בן54

New member
כל הנשמות הטהורות

אוי כמה שאני שונא את הנשמות הטהורות שחשות שהן חייבות להתערב בעניינים לא להן הצדקניות האלה... שלא יכולות לראות עוול "הוא בוגד בה...." הן אומרות.... כאילו על כתפיהן מוטל הצדק העולמי... פשוט חייבות להשליט צדק.... הן כל כך טהורות עד כי בא להקיא.... פיכס.....

למעלה