הוא בא אתמול

בוגר יב

New member
הוא בא אתמול

המניאק הזה הרס"ר הגיע חצי שעה אחרי שיצאתי לסופ"ש . תשאלו איך אני יודע, כי חזרתי לפני 10 דקות לבסיס, ואני רואה אותו נפרד ממישהו. המישהו עוטלה על ג'יפ צבאי, והרס"ר נשאר.
באתי אליו, בעדינות, ושאלתי אותו למה הוא לא אמר שלי שהוא בא. הייתי מחכה לו. הוא אפילו לא הסמיק. מותק אתה המזרון של הבסיס, אני לא נכנס למקום בו נכנסו מאה לפני. נהיתי לבן כמו שלג. התכופפתי כמו חטפתי בעיטה בבטן והקאתי . אחר כך בעינים מלאות דמעות רצתי לחדר הסגל, והנה אני כאן מלא בדמעות.

Uri04

New member
חמוד, אתה יודע מה אומרים על מי שעף קרוב מדיי לשמש

אז אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי. תמחק את העבר, תתרחק מחיילים וקצינים בבסיס ותתחיל מחדש. אתה חרמן? תביא ביד. לא מערבבים שמחה בשמחה.

אני רוצה להבין....

זה בסיס של גייז איפה שאתה משרת שאתה שוכב עם כל מי שזז שם?

ואם יש שם כל כך הרבה גייז אז איפה חיי החברה שלכם?, לא יכול להיות שזה מסתכם רק בסקס.

ItsikH

Member
אל תפגע. גבר שאומר דבר כזה מתייחס אליך כלמצרך, לא אדם

עוד חולירע מהסוג היותר גרוע

מילא "בוגד" באשתו מהצד
מילא היית טוב בשבילו ככל הנראה בבסיס, כשהיה לבד
מילא נתן אותך גם לחברין [ אורגיות, לא?]
גם מוצא בך פגם? איכססססססס

בוגר יב

New member
אתם רעים ונחמדים

אני בחור אופטימי מטבעי אז אחרי שבכיתי כאן, בכיתי עוד קצת בחדר. התקלחתי, התלבשתי ויצאתי לחדר הטלוויזיה. היו שם הרבה חיילים וחיילות, גם הרס"ר וגם מפקד הבסיס. ישבתי בצד, לבד.
אחר כך כשחלק גדול עזב הרס"ר בא אליי. לא ביקש סליחה לא כלום אלא חיכך את עצמו בי. אמרתי לו שנגמר בינינו, ושיתרחק ממני, כי אם הוא יחזור אליי אני מפגיז אותו בתלונה על הטרדה מינית.
נרגעתי. הוא הלך. בינתיים עד היום לא שכבתי עם אף אחד.

למעלה