הוא את שמה לא ידע....

tairon

New member
הוא את שמה לא ידע....

משרד רחב מימדים מפואר עם כל השכלולים האפשרים בדרגה בכירה מנהלת את כל העסק הזה כל יום ויום ככה כבר 5 שנים.. העבודה זורמת מענינת מאד התחום הזה של שיווק הראש שקוע בעבודה מאותו רגע שהתייבתי בכיסא עד שהאור בחוץ נעלם לפעמים העבודה נכנבת אל תוך הלילה ככה זה חמישה ימים בשבוע אין זמן לרומנטיקה אין זמן לבילויים או הכרות ואם זה נעשה זה מתוך המלצות של חברים ומזה נקעה נפשי.. והיום ביום הכי חם של השנה דווקא אז המזגן החליט לשבוק חיים כולי נייתי נוטפת זיעה הפקידה ישבה למשך שעות לטלפון לחברת המזגנים על מנת שישלחו טכנאי תארתי לעצמי שטכנאי לא יגיע מהר כל כך הערב החל לעלות לאט לאט החלו העובדים לנטוש את העבודה לכולם היו משפחות ילדים בתים לחזור אליהם אני הייתי מהסוג שהיום נמשך אל תוך הלילה ועד שאני לא מגיעה לאפיסת כוחות אני לא חודלת... יושבת עם הראש עמוק עמוק בתוך שולחן העבודה שלפתע אני שומעת צעדים מהירים מרימה את הראש ובחטף קולטת בחור חסון ניצב אל מולי בחנתי אותו..הוא היה גבוה בנוי לתלפיות ו....נראה מעולה עם אוברול גינס וטי שירט לבנה בידו החזיק קופסת כלים.. ``אני הטכנאי`` הצבעתי לכיוון המזגן זה שם... וחזרתי עם ראשי לנירת אבל דמותו לא משה מראשי לא יכולתי להפסיק להרהר בו האם הוא רווק? אולי נשוי? אולי פנוי?.....בטח שלא היה מעיז להתחיל עם מישהי בתפקיד כמו שלי.... הכתפים שלי נורא כאבו כל השרירים היו תפוסים לא היה לי זמן אפילו לצלצל לאיזה מסג`יסט הנעתי את ראשי מצד לצד בנסיון לשחרר את השרירים זה היה יותר מעין תרגיל פסיכולוגי על עצמי לפתע חשתי שהוא ניצב מאחורי בידו החזיק כוס מפלסטיק עם מים מהמתקן הוא בחן אותי מאחור הרגשתי את מבטו סורק אותי.. כל גופי לפתע היה מתוח היה זה כאילו הוא הצליח לראות אותי פנימה עמוק מה שאף אחד אחר לא הצליח לעשות... לפתע חשתי בידיו על כתפי הוא התכופף מעט אל אוזני... היה לו ריח מדהים הריח שלו סחרר את ראשי חשתי נמשכת אל הבחור הזה שהיה זר לי לחלוטיין הוא עיסה את כתפי בעדינות `` זה בסדר מקל עליך במעט?`` הנהנתי בראשי...רציתי ביותר המגע הזה היפנט אותי הקול שלו שבה אותי והריח שלו היה מסחרר מעולם לא עשיתי מה שעשיתי אותו יום במשרד סובבתי את הכיסא אליו ידיי שוטטו על גופו...הגופות שלנו נצמדו זה לזה כמו שני מגנטים הבגדים הועפו לכל כיוון ......חום גופו הנשימות שלו הידים האלה היו כל כך רכות ליטפו כל קימור כל פינה השפתים החושניות שלו רפרו על בשרי שני זרים במעשה אחד של אהבה ...שהטיסה אותנו לגבהים לא מוכרים... שכבנו שם זה לצד זה מחובקים הפלא ופלא הכתפים לא הציקו יותר הוא שכב שם בעינים עצומות... ולחש ``גברת..אפילו את שמך אני לא יודע``

טאי.. אני מודיעה לך

שאם תמשיך ככה........... אני מממ........חבלז יא אתה מחרמנת לי.. ששששששששששש זה פורום וידויים?? טוב אז זה מחרמן וידוי נו.. מה לעשות ככה זה

אהובה.א

New member
בזמנו

כשהייתי רווקה , היתה לי פנטזיה דומה לזאת... לעשות אהבה עם מישהו ללא גבול ומבלי לדעת אפילו את שמו כי זה ממש לא עניין בפנטזיה ששששששששששששש לא לגלות לסטיבי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בפעם הבאה אגלה איך התחיל סיפורי עם סטיבי (תרתי משמע...) ממש יפה טאי אוהבת מאודדדדדדדדד אהובה

tairon

New member
בטח שאפשר ורצוי..ואם יש לך משלך אז קדימה תראי לנו...

למעלה