הוא אמר לי מחשפה!!! ואני בכלל מותקית.
א אני ליאור New member 18/6/07 #3 כן נסיך../images/Emo47.gif בוקר טוב מה שלומך? הכל טוף? יום של שמחה ובעיקר אהבה
ל לא נסיך ולא מושלם New member 18/6/07 #4 היי ../images/Emo25.gif הייתי מייחל לטוב, תקופה לא קלה עוברת עליי... שמחה ואהבה לא עוצרות אצלי לאחרונה, הלכו לחפש להן מישהו אחר... נקווה לטוב, מן תקופה שכזו. איך אצלך?
היי ../images/Emo25.gif הייתי מייחל לטוב, תקופה לא קלה עוברת עליי... שמחה ואהבה לא עוצרות אצלי לאחרונה, הלכו לחפש להן מישהו אחר... נקווה לטוב, מן תקופה שכזו. איך אצלך?
ל לא נסיך ולא מושלם New member 18/6/07 #5 אני הולך , משמרת הלילה הסתיימה אז לא אהיה מול המחשב להגיב לך . שיהיה לך יום חביב ושקט עם המון נחת ושלווה.
אני הולך , משמרת הלילה הסתיימה אז לא אהיה מול המחשב להגיב לך . שיהיה לך יום חביב ושקט עם המון נחת ושלווה.
א אני ליאור New member 18/6/07 #12 מושלם ,כשהמשמרת שלך הסתיימה לי היא התחילה, ואחר כל נסעתי תל אביבה ביקור אמא ועכשיו אני מרגישה כמו שסחטו אותי במערבל שעה עייפה ברמות על עוד מעט קט אשתחשך לי באמבטיה וכוחותי ישובו אלי , ואהפוך לפנתרה כף לי לראות אותך כאן, זה עושה חשק לכתוב
מושלם ,כשהמשמרת שלך הסתיימה לי היא התחילה, ואחר כל נסעתי תל אביבה ביקור אמא ועכשיו אני מרגישה כמו שסחטו אותי במערבל שעה עייפה ברמות על עוד מעט קט אשתחשך לי באמבטיה וכוחותי ישובו אלי , ואהפוך לפנתרה כף לי לראות אותך כאן, זה עושה חשק לכתוב
ל לא נסיך ולא מושלם New member 18/6/07 #13 ../images/Emo141.gif כייף אמבטיה, שנים לא עשיתי... תריסר שנים תודה, תרגישי טוב.
א אחת שאוהבת2 New member 18/6/07 #7 צנצנת.. לא שהיא מתוקית אבל לך מזה מתאים צנצנת.. בוקר טוב מכשושה וכולם.. יום נפלאאאא.. }{
ק קרוואלה New member 18/6/07 #8 שיו שאת נשמה טובה אחתוש...... ידעית שתאוהבי את הרעיון) שכחתי רק לציין שזו צנצנת ריבה בוקר טוב ויום נפלא}{}{
שיו שאת נשמה טובה אחתוש...... ידעית שתאוהבי את הרעיון) שכחתי רק לציין שזו צנצנת ריבה בוקר טוב ויום נפלא}{}{
ק קרוואלה New member 18/6/07 #10 את לא מותק!!! כמה שנים אפשר להזביר לך את זה... מתי תביני שאת ומותק זה 2 עולמות נפרדים.... אני בעד עמבה אבל למה חילבה למהההההההה((( בוקר טוב טאק}{}{
את לא מותק!!! כמה שנים אפשר להזביר לך את זה... מתי תביני שאת ומותק זה 2 עולמות נפרדים.... אני בעד עמבה אבל למה חילבה למהההההההה((( בוקר טוב טאק}{}{
ח חיה בגונגל New member 18/6/07 #11 אם הבחירה היא בין עמבה לחילבה... אני עם החילבה וחוץ מזה אני לא יודעת מי אמר לך את זה.... אבל הוא מכיר אותך יותר טוב ממני אה, וגם יום נפלא לכולנו
אם הבחירה היא בין עמבה לחילבה... אני עם החילבה וחוץ מזה אני לא יודעת מי אמר לך את זה.... אבל הוא מכיר אותך יותר טוב ממני אה, וגם יום נפלא לכולנו