הוא אמר לי "לא"

הוא אמר לי "לא" ../images/Emo7.gif

זה התחיל בזה שהוא לא רוצה להרוס לחבר שלו שמעוניין בי, זה המשיך לזה ש"לא כדאי לך להיות איתי, אני מסובך", עבר דרך זה שאנחנו ידידים טובים והוא לא רוצה להרוס את זה, ובסוף - אני נאלצת להודות אפילו בפני עצמי, הבחור פשוט אמר לי "לא". פעם ראשונה שאני מגלה למישהו איך אני מרגישה וככה זה נגמר ייאוש

בוקר טוב לך. כן בוקר טוב

אני מבינה אותך זה כל כך כואב עד פוגע לקבל לא. אבל תודי שאם היה מנצל אותך היית נפגעת יותר. זה יעבור אני מבטיחה ויבוא המיוחל המיוחד רק לך שיהיה לך יום מדהים ומתוק

שיי21

New member
היי:))

צהריים טובים מה המצב?:))) איך עבר עליך היום?:)) זה בסדר חמודה זה לא סוף העולם לא קרה כלום נכון זה כואב זה מתסכל ומייאש אבל מרימים את הראש וממשיכים קדימה אני לא יודע בת כמה את אבל אני בטוח שאת מספיק צעירה ושלא פיספסת עכשיו את בעלך לעתיד:)) זה שפנית אליו וגילת לו מה את מרגישה זה צעד ענק מצידך כל הכבוד לא הרבה היו מסוגלות וזה טוב רק שהיית צריכה לקחת את כל האופציות בתשובה שלו ובינהם גם סירוב בנימוס כמו שהוא השתדל...ואוליי כך האכזבה הייתה פחות קשה כי את יודעת איך אומרים כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.... ותאמיני לי הכל לטובה יכול להיות שהוא באמת לא מעוניין וזה לא משנה הסיבה וכל הכבוד לו שהוא בחר כך. יש לך מזל שנפלת על אחלה בחור בחור אחר יכל לשחק בך או סתם להשלות אותך במשך תקופה ואז הפגיעה הייתה הרבה יותר קשה...באמת אכפת לו ממך ואני בטוח שהוא מחבב אותך ולכי תדעי אוליי אחרי שאמרת לו מה את מרגישה לא יודע אם עכשיו, אבל בתקופה הקרובה הוא יתעורר ויבין מה הוא מפסיד...כי תאמיני לי שכשאומרים לך את זה אוטומטית אם תרצה או לא אתה נקשר יותר לבחורה מניסיון אל תצפי לזה יותר מידי אבל תמשיכי קדימה אני בטוח שבסוף יגיע המאושר שיהיה איתך... ועוד דבר עכשיו שאת מודעת שהוא לא מעוניין תוכלי לפתוח דלתות לשאר המעריצים...אז תעשי חיים הנה בדיוק נכנס סוף השבוע תצאי תבלי תסוביבי לבחורים את הראש ואני בטוח שעוד השבת תשברי כמה לבבות :)))) המון המון בהצלחה ואחלה סוף שבוע:)) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:)))

רק מהחיוכים שלך השתפר לי המצב רוח

תודה
ובאמת יש כמה מעריצים שמחכים
כנראה הוא באמת קצת מתוסבך הפסד שלו

שיי21

New member

אני שמח לשמוע:))) עשית לי עכשיו את היום שאמרת לי את זה:))) ואני כבר מקנא במאושר:)))) בהצלחה חמודה והמשך אחלה סוף שבוע:)))) ביייי ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:)))))

שיי21

New member

אני שמח לשמוע:))) עשית לי עכשיו את היום שאמרת לי את זה:))) ואני כבר מקנא במאושר:)))) בהצלחה חמודה והמשך אחלה סוף שבוע:)))) ביייי ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:)))))

למעלה