הוא איתנו!!

emuna4

New member
הוא איתנו!!

כמה זמן חיכיתי לכתוב שוב הודעה שכזאת..
לפני שבוע נולד הבן השני שלי, בתהליך פונדקאות נפלא כמו קודמו.
אין מילים לתאר את האושר שהוא ממלא את כולם. אני מנסה לכתוב ובאמת לא מצליחה לבטא את התחושות אז לפחות משהו קטן-
שבועיים שכב התיק לבי"ח מוכן בבית ובאותו בוקר הועבר לאחר כבוד לאוטו, שיהיה.
בעצם היינו בביקורת שגרתית אצל הרופא . היוזמה היתה שלי. רציתי לראות אותו, רציתי לראות את א' הפונדקאית הנהדרת שלי וביקור אצל הרופא משלב את שניהם. א' כמובן הסכימה להיטרטר בדרכים למרות ששלושה ימים קודם עברה בדיקות מקיפות בבי"ח . מי אמר "תחושת בטן של אמא"?
הרופא " לא אהב" את המוניטור והטיס אותנו למיון..
הכנה לקיסרי חירום. א' היתה בלחץ. בתור מי שעוברת לידות מהירות וקלות קיסרי ממש לא היה בתכנון. הצטערתי בשבילה שזה יהיה אקורד הסיום אבל הבנו שפשוט אין ברירה והקטנצ'יק עלול להיות במצוקה. נתנו לנו 5 דקות לראות אם הדופק מתייצב לפני ההעברה לניתוח. ואז , כמו בסרטים, ב5 דקות הגענו מפתיחה של 3-4 ל10 ו2 דק אח"כ בשתי לחיצות הגיח האוצר שלי לאויר העולם.
ובכל זאת כמה מילים לא'- תודה על הכל. על הרגישות לכל תופעה בגוף ועל הרגישות אלינו. על הגבורה הבאמת מיוחדת בסוף ועל המעשה הגדול שעשית.
לנו זה היה סיבוב שני, ידעתי מה אני מחפשת בפונדקאית שלי והתברכתי שוב.
זוכרת שאמרתי לך שמה שעושה תהליך מוצלח זה החיבור וההתאמה בין הזוג לפונדקאית? שיחקנו אותה בגדול!!
אוהבת אותך.

מזל טוב יקירה!!!!!

איזה כיף שאתם בבית, והכל מאחוריכם!
מאחלת לכם המון המון אושר, הנאה, בריאות ונחת
עם שני הנסיכים המקסימים!!!

כל הכבוד לפונדקאית!

סופסוף המסע המופלא שלכם הגיע לסיומו

א' יקרה!!!!!!
דווקא רוצה להתחיל איתך ולהודות לך מקרב-לב על תהליך מדהים ונפלא
ועל הרגישות האין סופית,הגבורה,והנתינה המדהימה שלך

אכן שיחקת אותה ובגדול!!!!

ולכם משפחה יקרה!!!
אכן הגעתם לסופו של המסע...
שהביא איתו אוצר מושלםםםםםם

תוספת לאוצר הגדול...
אכן לא ניתן לתאר במילים את האושר העצום...
מיותר לציין שאני מאוהבת בבחור,ואיך אפשר שלא?

אכן כובש את לב כולנו,כולל הפיצ'ית הקטנה שאתמול מרוב היתרגשות נתנה לו מכה סליחה סוג של נשיקה

שתזכו להמון נחת ושמחה וכמובן ללילות של שינה...
באהבה גדולה משפחה מאושרת1

מירבי*

New member
וואו מזל טוב

אפשר ממש לקרוא את האושר העצום שלך.

בשורה משמחת ומרגשת!!

מאחלת לכם להנות גם מהקטנצ'יק החדש לפחות כמו שנהניתם מהגדול.

ברכות חמות וכתר של מלכה לפונדקאית, החלמה מהירה!

שמחה2008

New member
ברכות לאחת מותיקות הפונדקאות בארץ...

אין ספק שהוכחת שוב שאפשר לעבור תהליך טוב וחיובי בארץ והעיקר - בן מתוק נוסף הגיע לידיים כל כל אוהבות שחיכו לו והשקיעו בו כל כך הרבה שנים...
מאחלת לכם הרבה בריאות ואושר וכן, גם קצת שקט והתכנסות במשפחה הנפלאה שיצרתם.

מזל טוווווב!!

איזה כיף לשמוע שהתהליך השני היה מוצלח כמו הקודם.
המון המון המון מזל טוב.
תיהנו משני הנסיכים שלכם ותגדלו אותם בנחת.
שמחתי מאוד לקרוא את ההודעה שלך.

לירונה12

New member
מזל טוב

כייף לקרא שעל התהליך המוצלח שהיה לך בארץ (בפעם השניה)
בהזדמנות תעלי טיפים לזיהוי חיבור והתאמה בין הזוג לפונדקאית

בונונית

New member
החוויה הכי מדהימה שחוויתי מימי

י וש היקרים ניתנה לי הזכות לשמש לכם כאם פונדקאית והחוויה הזאת היתה עצומה מתחילתה ועד הסוף המדהים .עברנו דרך ארוכה ביחד והיא היתה הדרך הכי מדהימה בעולם, עשייתם אותי מאושרת ואם כל החוויה המפחידה בחדר הלידה בגלל ההפחדות לקיסרי חירום הייתם לצידי, י' לא זזת ממני לרגע ולווית אותי בכל שלבי הלידה גם אחריה נשארתם איתי כל הלילה בחדר למרות שלא היתם חייבים כל תמונה שאת שולחת לי של הקטן מרגשת אותי יותר זה מראה לי איזו משפחה מדהימה בחרתי לראות אותך אם ילדייך בתמונות מעלה לי חיוך ענק וטיפשי על הפנים . אין פשוט אין מאושרת ממני לראות אותכם כמשפחה מורחבת ואיזו משפחה מדהימה יש לכם תמסרי לאמא שלך שהיא פשוט מדהימה י' זכית באמא מיוחדת מאוד כמו שאומרים סופר אמא , אני מאחלת לכם את הטוב ביותר שתהיו תמיד כאלה מדהימים ותמיד מאושרים שתהיו הזוג הנוצץ שאתם היום
נ.ב - תבטיחי לי שתציקי לי מידי פעם בהודעות חחחח כי מבחינתי היתם בשבילי יותר מתהליך פונדקאות הייתם בשבילי חברים מדהימים הקשר הזה מהתחלה הרגיש כמו קשר של שנים אוהבת אותכם הכי בעולם ואם היתה לי אפשרות לעבור זאת שוב הייתי עושה זאת בשבילכם בלי לחשוב פעמיים. <3 <3 <3

richel1

New member
מזל טוב!

איזה כיף שהכל עבר בשלום.. שמחה שלפונדקאית ולאוצר החדש שלום. תגדלו אותם בנחת והנאה. מרגש מאוד.

nando

New member
זה חזק! זה משמח וזה מעצים! אני מזדהה מאד עם..

הדרך שבה בחרת לספר
מזל טוב, מזל טוב ושוב מזל טוב! אכן לאושר הזה, אין לו סוף.
תחושה של גל עצום שנושא אותך לפסגות נפלאות.
אין על שמחה מפאת לידה כה מצופה,כה מיוחלת כה תובענית.
שכויח! (יישר כוח בשפת הדתיים לאומיים) על התמדה וסינרגיה מופלאה, חיבור מעולה עם האחת שלכם, אכן שחקתם אותה בגדול, (מבלי להכיר את סיפורכם... רק על סמך שורותיך כאן).

אין ספק שהתמדה, נחישות והידיעה של לאן פניכם מועדות מתוך מודעות, עשתה לכם את זה.

וקדימה אל האופק אל השמש הטובה....
מזל טוב שוב!

למעלה