הוא אוהב?!

הוא אוהב?!

היי לכולם, במשך תקופה ארוכה עקבתי אחרי כל הודעה כמעט שמתפרסמת בפורום המקסים הזה ורציתי לשתף אתכם (בפעם הראשונה!!!) לגבי כמה תהיות. אני וחבר שלי כבר יחד 4 חודשים + ואפשר לומר שהוא הקשר הראשון הרציני שלי. רציתי לשאול כל אחד/ת מכן- כמה זמן לקח לכם להיות עם מישהו עד שאמרתם לו שאתם אוהבים?? זאת הפעם הראשונה שאני מאוהבת במישהו ואני כ"כ חוששת להגיד לו. האם זה נורמלי שהוא עצמו לא אמר לי שום מילה?! אוף...
הגיעה בחורה חדה לשכונה אז תאמרו
!

תגובה

צריך להגיד את זה כשמרגישים שמתאים ורוצים להגיד כדי לבטא. מלים לא מספיקות ולא תמיד מובנות, עדיף גם להראות במעשים. אם זה בא באופן טבעי, זה בסדר. עדיף שיבוא אחרי שכבר הוכחת במעשים שאת אוהבת.

elena20

New member
היי,לדעתי אין זמן מוגדר שאמורים

להגיד "אני אוהבת אותך",כל בן אדם מתנהג אחרת יש אנשים שיכולים להגיד את זה אחרי שבוע ויש כאלה שלוקח להם כמה חודשים,אני אישית אמרתי לחבר שלי אחרי שבועיים וחצי או משהו כזה. המלצה שלי:אם את מאוהבת בו,אני לא רואה סיבה לא להגיד לו,פשוט תגידי לו ראשונה וזה הכל

shirazlovemor

New member
הוא חבר שלך!!

ממה את חוששת? להגיד לו "אני אוהבת אותך" זה דבר נהדר. הרי זה חלק מהכיף בזוגיות. ואם אתם עדיין במצב שאתם מתביישים/חוששים להגיד דברים כאלה בפתיחות אחד לשני אז תתחילו ליזום, זה יחזק מאוד את התקשורת ביניכם. ותקשורת היא מרכיב מאוד חיוני לזוגיות בריאה!

ס א ט י ן

New member
החבר שלי

אמר לי רק אחרי 5 חודשים, למרות שהוא הרגיש את זה הרבה לפני. ההסבר שלו היה שבשבילו אהבה זה משהו שמרגישים והוא לא מרגיש צורך להגיד את זה כל עוד הוא מראה במעשים....ואחר כך עוד הוסיף שהוא בחיים לא אהב מישהי כמו שהוא אוהב אותי. אי אפשר להגדיר את מידת האהבה לפני מספר האמירות. חברה שלי יצאה עם מישהו שאחרי חודש כבר אמר לה שהוא אוהב אותה, ואחודש אחרי זה נפרד ממנה בטענה שהוא כבר לא מרגיש ככה. וזה נכון, כי ככל שהזמן עובר האהבה או מתגברת ונהית יציבה, או שמתגלא שבעצם זו לא היתה אהבה אמיתית וסתם התלהבות שכבתה. ולכן, כשהוא אמר לי את זה אחרי 5 חודשים- ידעתי שזה הכי אמיתי, ושזה לא עומד להיעלם, כי מדובר כאן במשהו הרבה יותר יציב ואמיתי. ואפילו שהוא אמר לי שהוא הרגיש את זה עוד הרבה לפני, אני שמחה שהוא לא אמר את זה כל כך מהר, כי כשהוא אמר את זה זה קיבל משמעות הרבה יותר חזקה בשבילי. כשאומרים את זה אחרי חודש או חודשיים או אפילו שלושה זה עדיין לא מספיק יציב ואז כמו שהיא יכולה לגדול היא גם יכולה ככה סתם להיעלם. הוא גם אמר לי שהרבה יותר קל להגיד "אני אוהב אותך" למישהי שלא באמת אוהבים מאשר למי שאתה אוהב באמת. והאמת, יש בזה משהו.... זה הרבה יותר מפחיד להגיד את זה למישהו שאת אוהבת, וזו הסיבה שאני לא אמרתי לו וחיכיתי שהוא יגיד לי. זה שהוא עדיין לא אמר לך לא אומר כלום:) העיקר שהוא מראה את זה במעשים. ואם זה ממש מפריע לך- תשאלי אותו.

הי ...ברוכה הבאה ...

אז ככה וזה רק מניסיון שלי(ולא להרוג אותי בבקשה) אל תגידי ראשונה...פשוט תמתיני בסבלנות.. אני אמרתי לקודם שלי ראשונה והוא ברח מזה עכשיו שלא תביני לא נכון אם זה הדדי אז הם לא בורחים אבל הוא הודה ואמר שקחי 10 גברים תאמרי להם את זה לפניהם...8 מהם יברחו. וגם עוד אנשים אמרו לי...שמה לעשות... בכל אופן לשיקולך בלבד.

ס א ט י ן

New member
סתם בולשיט

הוא יברח אם הוא לא מרגיש אותו הדבר- כי אז זה באמת ילחיץ אותו. אבל אם הוא גם אוהב אותה אז בטח שהוא ישאר וגם מאד ישמח לשמוע את זה.... הכל תלוי באיך שהם מרגישים.

באמת..

חומד,הלוואי ואלו יהיו הדאגות היחידות שלך. יש לך בן זוג אוהב שכיף לך איתו ואת מאושרת לצידו? מה טוב! לכל דבר הזמן שלו וגם המילים יבואו.. תשמחי שיש לך אותו.. כל דבר בעיתו ובזמנו.

למעלה