הוא אבא שלו!!!!!!!

*maayan*

New member
הוא אבא שלו!!!!!!!

מבצעים הוא אבא של מייקל, אני לא מאמינה! אז ככה.... מבצעים אומר לקווין שניקיטה אוהבת את מייקל ומייקל אוהב אותה וניקיטה לא יכולה להרוג את ניקיטה בדיוק כמו שהוא לא יכול.... וקווין כמתבקש השלימה "להרוג את מדלן", אבל היא לא הבינה מה שבאותו רגע אני הבנת: מבצעים הוא אבא של מייקל! זה מוזר כי היה פרק אחד שניקיטה באה להרוג את מבצעים ומדלן אמרה שהוא אבא שלה ואז נתנה סיבות שזה נכון כמו: איך זה שיש סוכנים עם רמה גבוהה משלך שאין להם את אותו קירבה למבצעים? ולמה לא חיסלו אותה עד עכשיו? אז, למה באמת נותנים לניקיטה כזה יחס ולמה בדיוק היא הגיע למדור??? שלכם חסרת מילים מעיין

*maayan*

New member
איכס! הם אחים!

ם צופן: פלביוס שני ילדים אחת ניקיטה השני מתחיל ב-מ´ אתם יודעים מ´ כמו מייקל הם שכבו, גועל נפש! אבל זה מסביר למה לא רצו שהם יהיו ביחד אני אחרי כמה צעקות חשבתי שאולי מדלן אבל היא מבוגרת ואם אני לא טועה היה זמן שהיא ומבצעים היו ביחד אז לא אני חושבת שקווין זו מדלן בתחפושת, תראו איך היא מתנהגת אולי לא כי היא טעתה ששאלו על מפגש הטרוריסטים ואמרה משהו וניקיטה תיקנה אבל אולי זה כדי שלא יחשדו יכול להיות שאני טועה והיא סתם, אולי היא ומבצעים יהיו ביחד, אבל היא קצת צעירה אז לא ניראה לי. בכל מקרה אני חייבת לחזור לראות כי בזמן שאני כותבת אני רואה במבטים חטופים אז ביי מעיין

עידו א

New member
הוא לא אבא שלו!

זה מה שהבנת??? הם ממש לא התכוונו לזה... והאח של ניקיטה במדור היא בעצם אחות,מישל, זה היה בסוף הפרק הרביעי בעונה החמישית אתמול, אז למקרה שלא הבנת, מישל היא אחותה, לפחות ככה ניקיטה חושבת, אני לא יודע אם זה בטוח עדיין..... איזה הלם זה עם מר ג´ונס, את לא חושבת?... אף אחד לא ציפה שזה יהיה ככה, אני לא מבין איך אפשר להמציא דברים כאלה.. אבל לא הבנתי מה קרה עם זה, ומי זה מר ג´ונס האמיתי שהחליף את מיק. נראה לי שהוא מת בסוף, את לא חושבת? ומה יהיה עם מייקל בסוף, היא תמצא אותו את חושבת? בטוח, עד עכשיו לא ראו את מייקל ואני מת שהיא תמצא אותו כבר. ד"א: איזה פרק שהיה אתמול הכי אהבת? אני הכי אהבתי את agirl who was`nt there פרק פשוט ענק, כל שנייה מותח, אבל כל הפרקים אתמול היו מצוינים.
אני ווי, תגיבי אם זה לא קשה לך

*maayan*

New member
רשמתי אתמול באמצע הסידרה.....

ככה שלא הספקתי ממש להבין דברים, אני עדיין טוענת שקוין זו מדלן. אני עכשיו חושבת שמי שהם הראו כמר ג´ונס אחרי מיק זה לא מר ג´ונס האמיתי, אני חושבת שהאבא זה ג´ורג´ מפיקוח (אם האמא באמת אדריאן, אם לא אז זה מישהו אחר ולדעתי זה מבצעים!) ואני חושבת שמייקל זה כן אחיה ולא מישל, למרות שאם הם אחים הם לא יוכלו להיות ביחד, כי אם אתה זוכר מייקל צרפתי והיה פרק אחד אם רנה (מישהו מהעבר שלו) והוא קרה לו מישל וגם באנגלית מייקל זה כמו מישל מבחינת כתב, אבל תמיד יכול להיות שאני טועה (אני מקווה שאני טועה הם צריכים להיות ביחד!), אתמול גם החלטתי שאובאיין זה מייקל בתחפושת (עזוב אותי, לדעתי כולם בתחפושת) או שלפחות אובראיין עובד אצל מייקל. הקטע שמיק זה בעצם מישהו בשם מרטין, ענק, אלוהי, לא ראיתי את זה בא!, עד שהוא אמר שהוא לא יודע ואז הבנתי שהוא באמת לא יודע. אני לא יודעת איזה פרק, אני פשוט לא זוכרת מה היה בכל אחד. וולטר היה מדהים כתמיד, אני חולה עליו. זה ששיחק את ג´ייסון הוא אותו שחקם שמשחק אותו ואת בירקהוף בעונות הקודמות? אני לא בטוחה, התספורת בילבלה אותי. אם שמת לב, אחרי שקוין ומבצעים שכבו אז הוא קם והיא הכניסה משהו לארנק שלו או משהו כזה, מה זה היה??? שלך עדיין המומה מעיין

עידו א

New member
וואו!

ממש סיבכת את העניין אה?
למרות שהכותבים של ניקיטה ידועים בלסבך דברים בלי שאף אחד אפילו העלה את הרעיון על דעתו, אני לא חושב שיהיה משהו כל כך מפתיע גם הפעם. נראה לי שהעונה הקודמת ממש סיבכה לך את הראש מה? כשניקיטה התחפשה לקווין ליומיים, מאז את חושבת שכל אחד מחופש לשני. ורגע, אני רוצה להבין, את באמת חושבת שמייקל הוא אחיה של ניקיטה??? מחשבה מזעזעת ביותר, כל הפעמים שהם שכבו יחד, נראה שהכותבים שם כל כך משוגעים?! אם יכתבו דברים כאלה עוד פעם הם יוצפו מכתבים לשנות את התסריט מיד מ100 אלף אנשים
דרך אגב, מייקל ומישל לא כותבים את שני השמות אותו דבר: מייקל=MICHAEL , מישל=MICHEL. חוץ מזה, קראתי בפנאי פלוס שיפגשו את האבא האמיתי שלה, והוא לא השתתף קודם בסדרה, תקראי גם אם את רוצה. דבר אחד בטוח, בטח שג´ורג´ הוא לא האבא! להזכירך, ג´ורג´ כבר מת אחרי שנמצא בוגד במדור, ולגבי האמא, אדריאן לא יכולה להיות האמא כי כבר בתחילת הסדרה ניקיטה יודעת מי האמא שלה (זוכרת? כשמייקל הראה לה את התמונות של ה"הלוויה" שלה, היא בכתה: my mother didn`t come?). לשאר שאלותייך: כן, השחקן ששיחק את בירקוף הוא הוא השחקן שמשחק את ג´ייסון, פשוט עבר זמן מאז העונה הרביעית, את יודעת, אז הוא שינה קצת את התספורת. מה שקווין הכניסה ל_____ שלו(אני לא יודע מה זה היה, נראה לי גם ארנק או משהו כזה) היתה עדשה שהיא הוציאה מהעין, והיתה לה רק סיבה אחת: העדשה כנראה היתה מין מכשיר ציטוט , מה שאומר שכל ההתחנפות שלה אליו היתה הצגה אחת גדולה, והיא כנראה פועלת בשביל פיקוח. גם אני מת על וולטר, הוא הדמות הכי טובה בסדרה לדעתי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לא להסכים איתי. נ.ב אין לך מושג כמה אני שמח לדעת שאני לא היחיד בארץ שרואה את הסדרה המצוינת הזאת! אני מכיר רק בודדים כאלה, ואף אחד מהחברים שלי לא רואה ניקיטה, אז זה די מבאס... אה, ועוד דבר, כולם לקרוא את מה שאני הולך לכתוב עכשיו בהודעה חדשה, ואני מקווה שתענו לי....

*maayan*

New member
אני זוכרת שהייתה לה אמא אבל.......

מדובר במדור, הם יכולים לשכור מישהי שתהיה אמא שלה או שזאתי שהייתה אמא שלה היא סוכנת או משהו כזה..... הגעתי למסקנה שמייקל הוא לא אחיה אבל הוא באמת הבן של מבצעים, ניקיטה היא הבת של מישהו אחר וכרגע עלה לי בראש: היא הבת של מר ג´ונס האמיתי! כן העונה הקודמת באמת סיבכה לי את הראש ואני חושדת בכל אחד אבל בקשר למייקל-אובראיין יש לי סיבה טובה! נכון שפתאום הדבר הזה שהיה לה על הצוואר התחיל לדבר אליה ואמר לה מה לעשות? אז אני דיי בטוחה שזה היה מייקל ואיך לעזאזל הוא יודע מה היא צריכה לעשות אם הוא לא היה בתדריך? חוץ מזה, אובראיין היה שם בדיוק שהיא יצאה וזה נראה לי מתאים, וגם, ניקיטה גייסה את אובראיין אז למה הוא עוזר לה?, אני יודעת שהוא אמר למבצעים על ההבזקי אור אבל בלי שום קשר הוא עזר לה בבית קברות והכל. חוץ מזה, אני עדיין (בפעם השלישית) טוענת ואומרת: קוין היא מדלן או (ועכשיו חשבתי על זה) היא עובדת אצל מדלן וזה הסיבה שהיא שתלה את מכשיר הציטוט. לא נראה לי שמדלן באמת התאבדה, היא חזקה מדי בשביל זה, וגם שמבצעים אמר לקוין שתביא לו את הדיסק במגדל בפעם הראשונה אז זה היה אחרי שהיא התנגדה לתת לו את הדיסק ואני חושבת שזה מה שגרם לו לרצות שהיא תבוא איתו למגדל, אני גם חושבת שמדלן יודעת מה מדליק את מבצעים ואמרה לה מה לעשות. סתם לידע כללי, התחלתי ממש לראות את הסידרה בגלל בירקהוף, יש בו משהו מיוחד, אחרי זה היכרתי את וולטר ואת מייקל, שניהם גם מדהימים, וולטר בגלל שהוא זקן-צעיר והוא כמו הפסיכולוג של ניקיטה ומייקל בגלל השקט שבו, איש שקט אבל מסוכן, את ניקיטה, אף פעם לא חיבבתי במיוחד.

עידו א

New member
זה מוזר!

את רואה ניקיטה ואת לא אוהבת אותה?! לא משנה, נתעלם מזה לעת עתה
אבל אני חייב לציין שיש לך דמיון מפותח במיוחד, אולי כדאי לך להתחיל לכתוב פנפיקים לסדרות, מה דעתך.? אני רוצה להבין: את באמת מאמינה בכל זה? שמייקל הוא הבן של אופריישנס, שמדלן היא אחותו של קווין, וזה הדבר הכי מוזר: ניקיטה היא אחותו של מר ג´ונס??? אני מקווה שאת זוכרת שמר ג´ונס הוא שחור, אלא אם כן את חושבת שהוא לא מר ג´ונס האמיתי. אבל לא יכול להיות שאת מאמינה בכל זה, את באמת חושבת שזה מה שיקרה, כאילו, הכותבים ישבו וחשבו על זה ושינו את כל מה שהאמנו לו מקודם?! נו באמת.... תחשבי על מישהו שלא רואה ניקיטה שקורא את זה עכשיו, יש לו סיבות מצוינות לא להתחיל לראות את זה, עשית מהסדרה איזה "החוש השישי" או משהו
. אבל ברצינות, אם זה רק רעיונות שלך לפרקים זה יפה מאוד. נ.ב. הפרק הבא הוא ביום שני הבא, ערב שמחת תורה, איי קנט וואיט!!!! בינתיים אני יראה את ארבעת הפרקים שהקלטתי אתמול, ואז עוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם... אה, ועוד נ.ב. את מכירה עוד מישהו שאוהב את הסדרה? אם כן, תגידי לו שיבוא לכאן לפורום, סתם בשביל לדבר קצת על הסדרה, מה דעתך?

*maayan*

New member
לא הבנת אותי......

כן, אני באמת מאמינה שמייקל הוא הבן של מבצעים וגם שהוא או הבוס של אובראיין או שהוא מתחפש לאובראיין. אני חושבת שמדליין היא או הבוסית של קוין או שהיא בעצה קוין (למרות שעכשיו שחושבים על זה, היא וקוין באמת דומות אז אני לא שוללת שהן אחיות או אפילו שאולי מדלן אמא של קוין). אני חושבת שניקיטה היא לא אחות של מר ג´ונס אלא הבת שלו, ואני חושבת שזה שהראו שהוא מר ג´ונס אחרי מיק או מרטין או איך שלא תרצה.... הוא לא מר ג´ונס האמיתי. וכן, אני רואה ניקיטה אבל לא אוהבת את ניקיטה עצמה לדעתי, היא מיותרת והסידרה צריכה להיות על מייקל, ניקיטה היא רק דמות משית, שהיא זאתי שהוא אוהב ומחברת אותו קצל לוולטר ובירקהוף וכו´..... לצערי הרב, אני לא מכירה עוד מישהו שאוהב את הסידרה ככה שזה רק שנינו. איך הגעת לחוש השישי? אני לא יכולה לכתוב פנפיקים מהסיבה הפשוטה שאין לי בעיה אם המילים אלא אם כל המסביב למילים עצמן, אני יותר מתאימה לכתיבת קוי עלילה.

עידו א

New member
הגעתי...

לחוש השישי בגלל שבחוש השישי יש בסוף הפתעה ענקית(ראית את הסרט?), וכל הסרט נורא מותח. הסדרה ניקיטה לא אמורה להיות ככה, כל שנייה הפתעה אחרת...... למרות שכשאני חושב על זה, החוש השישי לא היתה השוואה כל כך טובה...

*maayan*

New member
ראיתי את הסרט.....

אז מה דעתך על הרעיון החדש שלי, קוין כבת/אחות של מדלן? חשבתי אולי מדלן נכנסה להריון לפני הרבה זמן ממבצעים, מבצעים לא ידע ואז נולדה קוין שלא היא או מבצעים יודעים על הקשר המשפחתי בינהם, כמובן החלק שמבצעים הוא האבא לא הגיוני כי זה בדיוק כמו להגיד שמייקל וניקיטה אחים, מגעיל!, אבל היא כן יכולה להיות אחותה. יכול להיות שהיא גם בת מנישואים קודמים אבל זה יהיה יותר מדי אופרת סבון (שוכב אם האמא ואז עם הבת? לא נראה לי), בכל מקרה- יש קשר (לא לאו דווקא משפחתי, אבל קשר) בין קוין למדלן. מעיין שחשבה כרגע על זה שבסוף עלול להתברר שכל מה שהיא אמרה לא נכון

עידו א

New member
טוב אז ככה.....

בעצם כמעט כל מה שאמרת מתאים להיות אופרת סבון בהרבה יותר מסדרת פעולה, אבל כמו שאמרתי, זה נחמד כל הרעיונות האלה שלך. ולגבי המשפט האחרון שלך, אני לא חושב, אני בטוח שכל מה שאמרת הוא לא נכון, אבל אל תיקחי את זה אישית אה?
פשוט הרעיונות שלך הם יותר מדי מוזרים ולא מציאותיים, לא מהסוג שמתאים לסדרת פעולה.

חיפושיט

New member
זה בכלל מגעיל, קוין ומבצעים שוכבים!

תראו עד הסוף ואז תגיבו, למה לקפוץ למסקנות לא נכונות?

עידו א

New member
חיפושיט!!!

לא ידעתי שאת רואה ניקיטה, כיף לדבר עם עוד אנשים על הסדרה המדהימה הזאת! אז ככה, קודם כל, אל תכלילי, מעין היא זאת שהסיקה את המסקנות האלה, וגם המציאה את הדברים המופרכים שהיא כתבה, למרות שאלה רעיונות די נחמדים. דרך אגב, קראת ברייטינג על ניקיטה?... יובל נתן כתב עליה, וכמה שהוא צודק..... אני רק מקווה שמייקל יופיע, אני כמעט בטוח שבפרקים הבאים כבר נראה אותו, קראתי על זה איפשהוא. עוד דבר, מה הפרק שהכי אהבת מבין ה4 האחרונים? שלי היה agirl who was`nt there, פשוט פרק מדהים, מה שלך? אז תגיבי מהר, ובעצם, אני אשמח אם גם את תגיבי תום, וכמובן מעיין יאללה בי בינתיים

חיפושיט

New member
אני באמת לא יודעת

הפרקים כולם היו מדהימים, ממש ריתקו אותי למסך <למרות שפספסתי עונה וקצת של ניקיטה...> מתי ארבעת הפרקים הנוספים?... מקווה שלא פספסתי אותם לא יודעת ממש מה הפרק הכי אהוב, אבל הדבר הכי עצוב הוא הקטע של מבצעים-מדלן, ממש עשה לי צמרמורת בסוף כשהו השמיד את כל התיקים שלה והיו לו דמעות... זהו אני מניחה יומטוף בכל מקרה

עידו א

New member
צר לי להודות בזה, אבל...

גם אני לא ראיתי את כל הפרקים, הפסדתי איזה 10 פרקים מהעונה השלישית
שתאמיני לי, הם כמו עונה שלמה. ועכשיו שמעתי שAXN משדרים את העונה השלישית עכשיו, ובדיוק כשיש לי לווין....
אבל אני אבקש מחבר שלי להקליט לי את הפרקים שהחמצתי, אז זה לא כל כך נורא.... בכל מקרה, ארבעת הפרקים הנותרים ישודרו בערב שמחת תורה, שזה יוצא יום שני או שלישי אם אני לא טועה. לגבי הקטע שהזכרת עם אופריישנס ומדלן, זה באמת היה קטע מאוד מרגש, ובמקרה הוא שודר בפרק שציינתי שהוא היה ההאוב עלי: a girl who was`nt there. ANY WAY, בוא ננסה משהו אחר, איזה פרק את זוכרת שאהבת אותו במיוחד, מבין כל הפרקים של ניקיטה? או שאת זוכרת אותו במיוחד, או שהשפיע עלייך במיוחד..... לי זה קצת קשה, אבל אני אנסה כמה, אחרי זה אני אזכר בעוד: אני זוכר במיוחד את הפרק "war", בעונה הראשונה, זוכרת? במיוחד אני זוכר את מייקל כורן מעל ניקיטה הפצועה שהיתה עדיין במין תרדמת או משהו, ואמר לה:It was`nt all a lie´, זה היה בסוף הפרק, את זוכרת את הקטע הזה? נ.ב. כרגע סיימתי לראות את שני הפרקים הראשונים ששודרו אתמול והקלטתי, ועכשיו נראה לי אני אראה את שני הנותרים......

חיפושיט

New member
הם לא אחים...

מייקל וניקיטה לא אחים,, נו באמת, לא ראית עד הסוף? מישל אחותה של ניקיטה... קצת תשומת לב פעם הבאה

חיפושיט

New member
הם לא אחים...

מייקל וניקיטה לא אחים,, נו באמת, לא ראית עד הסוף? מישל אחותה של ניקיטה... קצת תשומת לב פעם הבאה

תום בוי

New member
מה??????????

אני יודעת שאני חדשה אבל אני לא מאמינה!!!!! מבצעים או אבאא של מייקל???????????? ראיתי אתמול די הרבה פרקים ולא ראיתי שאמרו את זה כי נירדמתי

*maayan*

New member
אל תקחו מה שאני אומרת ברצינות......

אז ככה, חיפושיט, אם היית קוראת עד הסוף היית מבינה שמה שרשמתי בהתחלה היה תוך כדי סידרה ואח"כ בהמשך השיחה שלי ושל עידו הודתי שאני לא חושבת שהם אחים. תום בוי, זה לא בטוח בכלל שמבצעים אבא של מייקל ולא אמרו את זה בסידרה, אני סתם חושבת ככה, נראה לי הגיוני, אבל כמובן יש הטוענים (עידו....) שאני הפכתי את ניקיטה להכלאה בין מדע בדיוני לאופרת סבון. ולבסוף- עידו!, אתה חושב שכלום לא יקרה!, נחמד מצידך, אני יודעת שהרוב לא יקרה אבל לפחות משהו, משהו אחד, קטנטן, משהו חייב לקרות, לא? שלכם מעיין שנרגעה קצת מהפרקים של ניקיטה אתמול (ולחשוב שאני בכלל לא התכוונתי לראות אותם.....)

למעלה