ההתקדמות שלי

ההתקדמות שלי

נאדא, כלום, שום דבר. אני לא מאמין שהחברים שלי - כאלה שלא השתמשו בשום שיטות לחומות צלולים - עשו התקדמות יותר גדולה ממני.
היום גיליתי שאחד מהם חלם חלום צלול! איך?!!

makron2

New member
זה קשור גם לתשומת לב לנושא ועוד...

איך הזכרון חלומות שלך?

מה בדיוק אתה עושה?

זה מה שאני עושה

לפני שאני הולך לישון, אני רואה סרטון קצר של 10 שניות שעוזר בהשתלת הרעיון. אחרי זה אני נכנס למיטה. כשאני נרגע, אני לוקח שלושים נשימות. בין לבין אני אומר לעצמי: "בפעם הבאה שיהיה לי חלום, אני אבין שאני חולם". אחרי זה אני עובר למיילד. מן הסתם בבוקר אני רושם את החלום שלי. אבל אני לא יודע אם זה קשור בזיכרון שלי, כי אני מאמין שהזיכרון שלי בסדר

makron2

New member
זה קשור למודעות לסימני החלום.

לפניי השינה יש להתמקד **בעיקר ברצון לזכור את החלומות בצורה טובה.

שיטת כמו **מיילד לשיפור המודעות לסימני החלום(הפרטים המוזרים)עושים **אחריי מספר שעות שינה,אחרי שקמים מחלום ויש פרטים שלו,כולל סימני חלום שבהם משתמשים במיילד בחלק של הדמיון.

מיילד - אומרים את המשפט *המדוייק "בפעם הבאה שאני חולם אני *רוצה לזכור שאני חולם!!" יש לדמיין/להעמיד פנים(כולל הרגשה)שחזרנו לחלום שממנו קמנו ואז אנחנו מזהים בו שמדובר בחלום(בגלל שנתקלים במשהו המוזר לדוגמא:האא חתול ורוד(סימן חלום)אני חולם!,זה חלום! ובתור המשך יש לדמיין מה שרוצים לעשות שזה 1.לדמיין בדיקה מציאות שמצליחה ו 2.לדמיין שאתה עושה הגברות צלילות לאחר הבדיקה. ו 3.כל דבר אחר במידה ויש מטרה. - **יש לחזור על התהליך מספר פעמים **ולבצע אותו כמובן לאחר שמתעוררים מחלום רגיל(כי יש זכרון טרי לפרטים המוזרים,שאלו נקראים סימני חלום).

אז אם זה כך..

לפני כמה זמן אמרתם שלא כדאי לי לעשות את השיטות המסובכות, אלא להישאר עם הבדיקות מציאות והיומן.
אז לא לעשות את המיילד?

makron2

New member
רק להבהיר...

שבתור התחלה עדיף לכתוב יומן ולהדגיש בו את *סימני החלום שלך(עם מרקר),יחד עם בדיקות במהלך היום. - לפניי השינה רצוי גם.

לאחר שתחווה חצלול או שניים אתה יכול גם לשלב גם מיילד בגלל שכבר חלמת צלול אז יהיה יותר קל לדמיין שאתה מזהה שזה חלום במיילד.

תודה על העזרה

אני אפעל לפי ההוראות שלך
לגבי הספר, אני מאמין שאני אצליח לקרוא אותו. אני אתחיל לקרוא את הספר בקרוב, אחרי שהרוב הבחינות שלי הסתיימו
תודה

makron2

New member
הערה קטנה על הספר...

הספר כולל הרבה נושאים ורובם מעניינים ולמטרה העיקרית של חוויות חצלולים ראשונית יש להתמקד בנושאים הבאים...

המוח בזמן השינה...
בדיקות המצב(מציאות)
כתיבת יומן חלומות בהקשר של חלומות צלולים
ושיטת המיילד והויילד

את השאר אפשר לדחות...

אל תמהר לשפוט

אני יודע שאתה לא מרגיש שיפור, אבל אני מבטיח לך שכל המאמצים שלך לא לשווא.
עצם זה שאתה מעלה את מודעות החלום שלך לאט לאט (גם אם אתה לא מרגיש את זה) יתרום לך בשליטה ובהגעה לחלום צלול.
חוץ מזה, עכשיו אתה מוכן הרבה יותר לרגע בו תקלוט שאתה בחלום- אתה יודע להירגע, לחדד את החלום (ויודע גם איך, נכון?), אתה מכיר טכניקות של שליטה בחלומות ועוד הרבה טיפים קטנים שיעזרו לך לחוות את החלום בצורה טובה יותר. אגב, אם יש משהו מאלו שאתה לא מכיר- כתוב ותקבל הסבר.

למעלה