ההתנתקות

ק ד ו ש

New member
ההתנתקות ../images/Emo104.gif

כנסו וצפו בסרטון קצר ומוזר על ההתנתקות. סרטון שמראה מה קרה לכל מי שהיה אחראי לה. אני לגמרי לא אדם דתי, לא קרוב לזה אפילו, אבל זה עדיין מהפנט. בזמנו הייתי בעד ההתנתקות, חשבתי שחייבים לצאת משם גם אם זה חד צדדי, היום זאת מתבררת כטעות ענקית שחושפת את חזירותם של הפלשתינאים שקיבלו תיאבון ורוצים עוד ועוד, או יותר נכון לא רוצים אותנו כאן. כנסו זה איזה רבע שעה של צפייה, אבל בהחלט מעניין.

הטRולית

New member
זה רץ מלא זמן באינטרנט..

ראיתי מזמן, ומה אני אגיד לכם? מגיע להם! הם הביאו עלינו רק צרות. ולמי שעדין חושב שההתנתקות הייתה חיונית, שרק ינקוב בשם של ישוב בגוש קטיף ואני אגיד לו איזה אירגון טרור הקים לו שם מחנה אימונים....

ק ד ו ש

New member
חשבתי שהוא חדש

כי הוא מזכיר את וינוגרד והירשזון, שאלה סיפורים יחסית חדשים. גם רמון הורשע לא מזמן.. ולגבי ההתנתקות, תראי, בגדול אני לא חושב שזה טוב שנשב שם. ישבו שם 10,000 יהודים בתוך למעלה ממיליון פלשתינאים. הבעיה שלי עם ההתנתקות, ומה ששינה לי את הדיעה שזאת היתה טעות, זה אך ורק התגובות שאחרי. כל הזמן אמרתי שצריך לצאת, אבל בקסאם הראשון לפרק את האמאמאמאמאשלהם, דבר שכמובן לא עושים. בשדרות ודרום הנגב נפלו מאות קסמאים (או אלפים), ואין בדיוק תגובה ישראלית הולמת. מעבר לכך שהם רואים בכל יציאה חד צדדית שלנו כחולשה, זה קרה בלבנון, קרה בעזה, לעומת זאת בסיני זה בא יחד עם הסכם שלום ומאז 30 שנה יש שקט.

הטRולית

New member
אסטרטגית - טעות!

והסרט מלפני כמה חודשים. ראיתי אותו באיזה אתר של חב"ד..

אגב כללי לגבי הסרטון

זה ממש לא חוכמה ,בכנסת מושחתת כמו שלנו, לדלות כמה פוליטיקאים מהצד שתמך בתנתקות שסרחו והסתבכו בפרשיות שגמרו להם את הקריירה, על כל אחד כזה אני יכול למצוא לך מושחת אחר, מהצד שנגד ההתנקות, אז הדוגמאות האלו הן לא משהו וזה לא סוד שהרבה אנשים שהיו בזמנו בעד ההתנקות ,היום במבט לאחור מבינים שהייתה טעות, אז ככה שלרדוף את אותם יוזמים זה לא במקרה וליד יד האל..

הטRולית

New member
וואי, גשם סגול... כמה זמן לא הכרזתי!!!

כמה זמן שגלעד שליט בשבי, זה כמה!

ק ד ו ש

New member
תקרא שוב את מה שאמרתי

ציינתי שסיני לעומת לבנון ועזה לא היה חד צדדי, וזה הסכם שמחזיק עד היום.

Jan22

New member
תמיד ידעו

שהערבים לא יסתפקו רק בגוש קטיף ,זה עם מאוד מאוד פרזיטי שלא מסתפק במה שמביאים לו. שים לב ,אפילו הערבייה ש''התארחה'' בפורום לפני שבועיים חשבה שהפורום שייך לאבא שלה והעולם שייך לאמא שלה ,היא חייה חיים עם כל התנאים שהמדינה יכולה לספק ועדיין מתנהגת בגסות רוח. עם ערבים צריך להתנהג בשיטת המקל והגזר ,רק בלי הגזר ! לא יודע עד כמה ההתנתקות הייתה טעות ,מה שכן ,עכשיו פילדלפי נראה כמו בית חרושת לאמל''חים.

למעלה