ההתנסות

excitefor

New member
ההתנסות

זו לא הייתה פנטזיה גלויה או מודחקת או כל דבר אחר עד שזה הגיע. בחיפושיי אחר קשר בכל המימדים הגעתי גם לאתר jcupid. התכתבויות פה ושם , כמובן לא רציני, כמה שיחות טלפון כמדומני דייט אחד או שניים אבל אחרי הכול ללא אותו מבט, ריח ותחושה לא נוצרת אותה אינטימיות שכ"כ חשובה לנו להמשיך. התיישבתי לפני הצהריים מול המחשב במשרד והגיעה הודעה. שוב פעם מהאתר שמישה צפתה בכרטיסי ויצרה עמי קשר. פתחתי את הקישור לאתר וקראתי את תוכנה של ההודעה. העלמה הייתה עדיין אונליין וקבעתי שנשוחח קצת במחשב בערב. הגעתי הביתה אחרי הכושר כולי מלא אנרגיות ואכן בשעה היעודה היא הייתה שם. השיחה הרגילה, קצת הומור, מעט שנינות, גילוי שמות, משלוח תמונות, הריטואל הקבוע וכמובן גלישה קלה לענייני מין. "אלה" הייתה בת 25 גרה לבדה בת"א אחרי לימודים , יפה , מלאה ונשית ככה גילו תמונותיה. השיחה התקבעה על המין וזה היה כבר מעט מוזר ונעים עם ציפייה כמעט גלויה להמשך קרב. אוהבים לא אוהבים כמה ,דחף, עם מי, עד שהגיעה מאלה שאלה וכוח אתה אוהב? כמובן כיאה לגבר הסקרן שבי נורתה תשובה "למה לא לנסות". היא במעין נחרצות שאלה אותי לנטיותיי. הסברתי בקצרה שמכיוון שאני מעולם לא התנסיתי אין לי את הידיעה לגבי מה הייתי אוהב יותר אך הייתי מעוניין לנסות את שני צידי המתרס. השיחה הייתה יותר ויותר מרתקת והפכה לשיחה טלפונית שבו התגלה קול צעיר אך נחרץ. השיחה מתגלגלת ומתגלגלת והנה אנחנו מוצאים את עצמנו די להוטים להתחיל. אני מציע להיות הנשלט ולרגע היא מסכימה. הוראותיה הם כדלקמן: תמתין לי ערום עם כיסוי עיניים אמבטיה מלאה קונדומים על המיטה כל כלי הרחצה לצידי האמבטיה שזה כולל – כלי גילוח, ספוג (קשה אם יש) נרות היא מסבירה לי על חשיבותה של מילת ביטחון, המילה שברגע שמושמעת מפסיק את כל הפעילות. אני מכין את הכול אך את הכיסוי איני שם. פחד קל הרי את הבחורה איני מכיר. היא נכנסת לחושך מלא ורואה אותי עירום אך ללא כיסוי . ללא הקדמות מיותרות אומרת לי "אני רואה שאתה קטן אמונה" אני בהתרסה, איננו מכירים אבל היא מסתכלת ולא מחייכת, מתפשטת ושנשארת בתחתוניה בלבד היא מצווה אחרי שראית אותי אתה יכול לשים את הכיסוי. אני שם את הכיסוי והיא לוקחת את ידה שמה אותה בידי ומובילה אותי לאמבטיה. עוברים חדרים עד שהיא מוצאת את המקום. המים התקררו אך זה לא מפריע לה להכניס אותי פנימה. היא בחוץ מסבנת אותי והאמת די נעים. אני זקור ונהנה עד שלפתע אני שומע שהיא מוציאה את המים מהאמבטיה. אני שוכב מרגיש שהאור נדלק ולפתע מרגיש אותה מורחת קצף משתדלת לא לגעת באיברי . לפתע מתחיל להרגיש בגילוח מאוד לא מקצועי מעט כואב אבל מלהיב היא מסיימת ומעמידה אותי. פותחת מים חמים מאוד כמעט עד סף כאב ושוטפת אותי. סוגרת את המים שוב ומסבנת אותי. אני מרגיש אותה, מרגיש שהורידה את תחתוניה.לאחר סיבון כואב אך חושני כאחד אנחנו הולכים לחדר השינה היא מתיישבת על פני ומצווה בקול כמעט מתכתי תרד עד שאגמור. אני מתחיל באיטיות ולאט לאט בלשון מוקשחת ובתנועות סיבוביות ומדודות לטעום אותה. היא אינה נוגעת בי. אני לא רואה כלום ורק מתרכז באותה מלאכה שצוותה עליי. לאחר מספר דקות אני שומע אותה מתמסרת לעצמה ובקול חזק צועקת עד שפתאום היא דועכת. הסקתי שהיא גמרה והיא קמה מעליי. היא מצווה עליי להמשיך לשכב ואני שומע שאחד מאריזות הקונדום נקרע. היא שמה עליי קונדום וחוזרת לאמבטיה. היא מביאה אפטר שייב ושמה אותו על איזור הגילוח. זה שורףףףףףףףףףף אבל אני לא משמיע ולו זעקה. היא מתיישבת עליי ורוצה לשמוע "אני רוצה שתזייני אותי". אני לא זז וצועק. היא סוטרת לי ואומרת שהיא רוצה לשמוע אותי אמר זאת יותר חזק . אני צועק. ככל שאני אומר זאת יותר כך היא מתלהבת יותר נעשית יותר נלהבת. היא גומרת שוב. היא נחה עליי שאני בתוכה עוד דקה ולאט לאט יוצאת. היא מלטפת אותי ולאט לאט מסירה את הקונדום. אני מרגיש את פיה והיא מתחילה במציצה עדינה. היא שולחת ידיים לפיטמותיי. אני מרגיש שאני גומר . לפתע בלי התראה אני מתחיל את ההתנתקות ואני איני איתה. היא תוך כדי צובטת אותי. פיה עדיין קולט אותי. אני נח נרגש והיא לידי על ברכיה. מחר תורך..היא אומרת

bugbuster

New member
כן... הגיחע הזמן. בופ סופ מישהו

כותב ומתאר עם ראשית אמצע וסוף. בלי צ'מעו, איזה פנטזיה יש לי! אני מת לשכב על חבל ושגולשת תיגלוש עלי... אני משתוקק לשני כלבים שיכניסו לי. איזה כיף זה לרצות נחש שיכנס לי לרקטום. בהקשר הזה [ איזה שינוי מרענן.

למעלה