ההתמתקות

spraizler

New member
בן דוד שלי מגדוד 50..

תגידו לי מה צריך לברר ואני אדאג לזה

אשליקו

New member
נצל"ש למי יש את המס' של...

שלום שמי אשל ואני צריך את המס' של דוד(דאוצ'ה) שוורמן גרעינר במטה אשר או טלפון של כל גרעינר\ית ממטה אשר תודה על העזרה

שוב איבדת את הפלאפון?!

נו באמת אשל?! כאפרה עליך מה נשמע? תפנה אליי באייסיקיו 143739848 ואני אתן לך את המספר טלאור

אשליקו

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo8.gif

זה סיפור גנבו לי את הפלא לפני שבוע ועכשיו אני מחזיר מספרים לפלא מה איתך מה שלום הקומונה אני מתגייס בשבוע הבא אני מאד מקווה לבוא לבקר בגרעין לפני שאני עולה על מדים

spraizler

New member
חח לא הבנתי כלום

אתם יכולים לרשום הודעה אחת עם כל הפרטים.. ובאמת עד מחר זה מעט ממש זמן.. המדבים יודעים מזה?

א מ ו ץ

New member
בקשה חשובה

תדאגו לעדכן גם מועצות בלי רכז בבקשה כדי שנוכן להיות חלק מזה גם. תודה.

פשוט גל

New member
אמוץ...

אם אנחנו רוצים אפשר להתארגן ולשמח את החיילים בצפון הרצועה ואת השומרים במחסום לכיוון נתיב.. דבר איתי על פרקטיקה... בה ביי!!

המצחין

New member
מחסום נתיב כבוד

דווקא בחמסומים כיף למדי. הצ'ופרים מאנשים פשוט עושים את החיים מאושרים,לדוגמא 10 פיצות שקיבלנו שבוע שעבר. והסנביצ'ים האלו זה משהו בסט. טוחנים סנביצ'ים(טעימים אגב) ואז מגיעה ארוחת ערב יותר רצינית, מקייטרינג, ולא מהקקה של הצבא. מחסומים זה בסט!!!

נ ו ם

New member
עיר האוהלים

(איפה שחיילי ההתנתקות, מגב ונראה לי גם השוטרים) זה לא בתוך הרצועה. אני בטוחה כמעט מאה אחוז. יש בצומת רעים ובזיקים. אבל הרעיון שלכם טוב ואתם ממש חמודים. ממש ממש זוועה לחיילים המסכנים ששם ויש אוכל נוראי (סנדוויצים) בינתיים המתנחלים גם מביאים להם קצת אוכל.

נ ו ם

New member
אה אני יכולה אולי לארגן משהו מהבסיס

שלי. יכול להיות שהם ישמחו לשתף איתכם פעולה. (הוא בגליל תחתון) ויש מלא אנשים שלנו בהתנתקות.

כחילה

New member
שאלתי מישהו שמבין

והוא אמר שאם תעשו את זה דרך האגודה לחייל אז לא תהיה שום בעיה. הם אפילו יעבירו את זה בעצמם ולחלק לחיילים את כל מה שתאספו

נ ו ם

New member
../images/Emo45.gif

שווה לנסות לשאול אותם. אבל מניסיון לא תמיד הם אוהבים לשתף פעולה.

הפלוגה שלי תשמח לקבל כל מה שתיתנו

היינו שם השבוע,בעיקר סביב הבלאגן בכפר מימון, אין לכם מושג כמה דברים כאלו מעלים את המורל של הלוחמים. חוץ מזה,הפלוגה המקורית שלי יושבת עכשיו בחרמש(צפון השומרון) והם יהיו בהתנתקות באיזור גנים-כדים בקיצור,אם אתם מחפשים למי לתת,צרו קשר(דרך הפלאפון,הודעות,אריק וכו'...) שבת שלום.

Hadas B

New member
גם אני אוכל לעזור דרך המפח"ט

אני עברתי לנח"ל אשמח לעזור

shani ben zeev

New member
התנתקות

חברה שימו לב מדיבורים לא באים ילדים נו למי יש כבר חבילות מוכנות ויאללה!!! תודיעו כבר ליפעת היא משתעממת סתם תתחילו להעביר חבילות

למעלה