ההתמכרות שלי..

ultra_violet

New member
ההתמכרות שלי..

יש לי התמכרות ממש מוזרה.. אני לא יודעת בעצם אני מכורה אבל..נראה לי שכן.. אז אני מכורה ל.. קרח!! כן..נשמע מוזר? לי בכלל לא.. אם בא לכם לדעת על זה עוד..אני אענה לכם..שבוע נפלא :)

פרזיטית

New member
זה רק עושה לי צמרמורת לחשוב על זה

מכורה לקרח קרח? או קרח של ארטיק קרח? :) ומה את עושה בחורף?

ultra_violet

New member
אממ..:)

חורף קיץ סתיו אביב..קרח זה קרח!! והאמת שההתמכרות אליו בכלל התחילה בחורף.. אממ קרח של ארטיק זה לא זה..מה שיותר מתקרב זה קרח של קפואה/שלוק שמוכרים בשקל :) והכי טוב: זה קרח בקוביות/עיגולים וכו' ששמים במשקאות במקדונלדס..ברים..במסעדות וכו' :) כל פעם שאני נמצאת באחד המקומות האלו,או שאני מבקשת כוס מלאה בקרח..או שמזמינה משקה עם המווווווווון קרח.. :) זה פשוט..סוף הדרך.. והכי כיף זה..קרח אחרי סיגריה ..יאמי

ultra_violet

New member
לא יקירותיי..

זה לא שפעם ב..כשיוצא לי ואני במקדונלדס אני מבקשת קרח.. זה משהו יומיומי לגמרי.. כשאני אצל חברים הם מביאים לי קרח.. כשאני בעבודה-ששם התחילה ההתמכרות..אני צמודה צמודה אל הקרח..(אני מלצרית) כשאני בביצפר..כל יום אני קונה "קפואה".. כשאני במועדון ..תמיד אני משגעת את הברמן..:) קיצר..כל הזמן אני עם קרח. וכשיוצא וכמה ימים אני לא אוכלת קרח..למשל היום ממש ממש ממש בא לי.. ומחר כשאני אעבוד..הדבר הראשון שאני אעשה כשאני אבוא..זה אקח כוס עם קרח.. וזה גם הדבר האחרון שאני אעשה כשאלך הביתה ..מצויידת בכוס גדולה עם קרח..אח..יאמי..

ליאת ה ג

New member
אולטרה מתוקה

לא הבנתי מה את עושה עם הקרח הזה, את לועסת אותו? מוצצת אותו? סתם נהנית להחזיק ביד? מורחת על הגוף? בכל מקרה ממש לא התכוונתי לזלזל באהבה שלך לקרח, זו אפילו אובססיה, אבל לא נשמע שזה מזיק לך מדי, וגם אם כן...קרח אחרי סיגריה זה כמו מסטיק אחרי ששותים אציטון. סיגריות זו בעיה הרבה יותר חמורה מקרח, כי כאן באמת יש חומר ממכר. חומר שלא יגרום לך להגיד "אחרי כמה ימים ממש ממש בא לי" אלא "צריכה" וזו הרגשה מאוד לא נעימה להיות "צריך", זה סבל, זה חוסר אונים ובילבול כפי שאני והרבה מחברי הפורום חווים על בשרם עם התמכרויות שונות, מעבר לכך סיגריות הורסות את השיניים, את הריאות ועשויות לסרטן. אני מציעה לך קודם להפסיק לעשן (בתקווה שעוד לא התמכרת) ורק אחר כך לטפל באובססית הקרח...

ארטור

New member
../images/Emo10.gifלא מצליח........

איך את מעשנת הקרח? אני מנסה אבל הגפרור נכבה לי.

ultra_violet

New member
חחחחחחחחחחחח..

אני מקווה שזה היה בצחוק.. ועכשיו תשובות.. זה לא שזה כזה מפריע לי..זה רגיל..ואני אוכלת אותו..בדיוק כמו מסטיק.. לא בולעת ישר..וגם לא מוצצת הרבה..(טוב נו זה כבר לא נשמע טוב..חחחח) בקשר להתמכרות לסיגריות.. דווקא אולי תתפלאו אבל אני מאוד משווה קרח וסיגריות. כשאני מעשנת סיגריה,זה לא בגלל שאני מרגישה שזה מה שהגוף שלי צריך. ה בגלל שבא לי- בא לי להרגיש את החומר הזה..את העשן..את הטעם המיוחד של פארלמנט..לייט.. אם קרח היה יכול להיות נייד..הוא כבר היה מזמן אביזר קבוע אצלי בתיק. עכשיו הבנתם? :) ארטור..הרגת אותי.."איך אני מעשנת קרח?" ..חחחחחחחח..אווווווווווקיי.

ליאת ה ג

New member
את אומרת

שאת מעשנת סיגריה כי בא לך ולא בגלל מה שהגוף שלך צריך, זה טוב ויפה, אבל יבוא יום ובו כן תרצי להפסיק לעשן, ואז תביני מה ההבדל הגופני והמנטלי בין מים קפואים וניקוטין, עד אז שיהיה בהצלחה

ultra_violet

New member
את צודקת לגמרי

לא ניסתי להפסיק לעשן..ואני מתארת לעצמי שזה יהיה קשה..אם אני רצה להפסיק.. זה לא בגלל שזה הרגל..וזה גם לא כל כך בגלל שהגוף שלי צריך את זה זה בגלל שאני אתגעגע להרגשה הזאת..לטעם הזה..ואני פשוט אלך למכולת הקרובה ואקנה חפיסה..אלך לאיזה פינה קצת רחוק מהבית שלי,שלא יהיה שם מישהו שאני מכירה ואהנה מכל רגע..תוך כדי הסתכלות תמידית לצדדים שמישהו לא בא פתאום. בד'כ אני מעשנת עד 4-5 סיגריות ליום.. כשאני לומדת- אז אחת בבוקר לפני ביצפר.. אחת אחרי ביצפר.. וכשאני גם עובדת אותו יום.. אז עוד אחת בעבודה.. ואחת אחרי העבודה.. אבל היום,כשאני לא עובדת ולא לומדת ולא כלום עישנתי רק 2 ולא כל כך בא לי יותר... חוץ מעכשיו..אבל נגמרה לי החפיסה והכל סגור..חפיף..זה לא משהו שלא אוכל בלעדיו ברגע זה.

למעלה