ההתמכרויות שלי....

ההתמכרויות שלי....

חלק מהרשימה הם לא בדיוק התמכריות אלה יותר אובססיות למינהם: 1.כסיסת ציפורניים -משתגע בלי לגזוז!!!!! 2.גראס-משתגע בלי גראס לפחות 3 ראשים\2גוינט ליום 3.סיגריות-5 ליום לפחות 4.אינטרנט-כפי שסמתם בטח לב זה הבעיה הכי קטנה שלי וכל זה שאני בן 14 מה אתם אומרים מצפהלי עתיד גדול אה? טוב זה רשימת ההתמכריות החלקית שלי הקטע הוא שרוב ההתמכריות שליושם כולם הם בעצם סמויות עם תסימו לב!!!!!!!! תגובום יתקבלו בברכה

tiger

New member
אחי בקצב הזה:אתה תנהל את הפורום הזה

בגיל שש עשרה...מה שאני לא בטוח בכלל שאמא שלך תישמח לישמוע.מה אומרים ההורים שלך על כל זה?

tiger

New member
עוד משהוא שמעניין אותי אצלך...

אתה באמת בן 14 ? התחלת כבר לישכב עם בנות ? אם כן מה היה אצלך קודם חומרים או ילדות? זה מעניין אותי כי גם אני התחלתי בערך בגיל שלך להישתמש בחומרים ועשיתי את זה ליפני שהיה לי איזה שהוא ניסיון "מעמיק" עם המין היפה,מה שהפך את כל תהליך ההיתבגרות אצלי למשהוא די הפוך...אם אתה מבין למה אני מיתכוון ? דבר איתי t

אני....

כן אני באמת ובתמים בן 14 ובכיתה ט. בקשר לבנות התחלתי כבר ,אנחנו קבוצה של 7 חברים שמעשנים ביחד גראס וכו" ואחת מהם חברה שלי כבר שנה ומשהו ותאמין לי הדברים האלה הולכים הכי טוב עם גראס ככה שזה נישמע משונה ולא אמיתי. בקשר לילדות הקטע שאני היתחלתי עם גראס בפתעומיות משהו לפני שנה בערך הייתי מעשן רק נרגילה ואז לעט לעט בגלל תקופה קשה שעברתי סיגריות וגראס כך שעד התחלת גיל 13 הייתי ילד טוב עם ילדות טובה ואז כל זה התחיל. בקשר לתהליך ההפוך זה היה אצלי יותר כתוצאה מהגראס מאשר מחוץ לקטע של ההתמסטלות ....

מה גורם לך לחשוב....

שההורים יודעים על זה? הם לחלוטין בטוחים שאני ילד טוב וגם הביצפר(ציונים) לא ניפגע יותר מדי

**לילך**

New member
לגבי הכסיסה יש פתרון - מרה

בגילך גם אני כססתי ציפורניים. יום אחד גיליתי את המרה (מי שלא מכיר זאת לכה מרה מיוחדת למניעת כסיסה). בהתחלה זה היה קשה ,שמתי מרה על הציפורניים וכל היום חשבתי על זה ,שאסור לי לכסוס ,ברגע שהציפורניים גדלו ,הרצון לכסוס עבר לי לחלוטין. לגבי שאר ההתמכרויות ,אין לי מושג....

tiger

New member
תארת כאן יפה תהליך גמילה מוצלח...

נכון להיום.אני מקווה שלא תחזרי יותר לכסוס ציפורניים אבל...את חושבת שעדיין קיימת האופציה ? מה צריך ליקרא לדעתך כדי שתחזרי לזה חס וחלילה ? דרך אגב גם לקשכפית חברתי יש את המינהג הזה ואני תמיד מוציא לה את היד מהפה מה שלא עוזר הרבה.מה שכן עוזר זה באיזה שהוא מקום המעצורים הטיבעיים שלה.יש לה גבול מסויים שבדרך כלל היא לא עוברת אותו כך שהאצבעות שלה לא ניראות אף פעם כאילו "אכלו" מהם.מוזרה הבחורה הזאת. T

**לילך**

New member
האמת שכבר קרה משהו

לפני כמה חודשים ,היה לי ראש צוות נוראי בעבודה ומרוב עצבים עליו חזרתי לכסוס שלוש ציפורניים שנקרעו לי וזה אחרי המון שנים שלא כססתי. יש לי בעיה שהציפורניים שלי נקרעות כשהן מגיעות לאורך מסויים ואני חושבת שבגלל זה התחלתי בכלל לכסוס פעם.... גם האחיינית שלי בת שמונה עשרה כססה עד לפני כמה שנים והיום כבר לא כוססת בכלל. בכל מקרה שמעתי וקראתי שעדיף לכסוס מלעשן. אולי אני אדביק עליהן ציפורניים מלאכותיים ,ואחרי שהציפורניים הטבעיות יגדלו ,אני יודעת שאני לא אגע בהם.

מרה זה נוראי!!!!!!!!!!!

אני כוסס מגיל 10 ובגיל 11 אמא שלי קנתה לי מרה וזה היה נוראי הטעם הגרוע נכנס לאוכל פשוט נורא אני לא יסים מרה עוד פעם בחיים!!!!!!!!!

nana17

New member
../images/Emo64.gif

כשאני הייתי בת 14 הייתי גם מעשנת גרס אחר כך עברתי להזרקה וכך זה הידרדר אני מקווה שתישאר עם הגרס!!! ננה

tiger

New member
לא,בישביל זה אם כבר אז יש חברים....

אבות,אחים,אחיות,אמהות וכו אמורים ללמד אותנו דברים אחרים לגמרי...כמה חבל שזה לא מה שחלקם עושים.גם אני למדתי את חלק מסודות "המיקצוע" בבית...

tiger

New member
nana אם את נימצאת במצב של...

היתמכרות פיזית כרגע לנרקוטיקה (או כדורים או אלכוהול מה שניראה לי פחות מיתקבל על הדעת)אז אנה זיכרי:כל עוד את קטינה מגיע לך לקבל כל מיני שירותים (שוב אני חושב-לא בטוח אבל...)כמו אפשרות להיגמל בתנאים של אישפוזית שזה ממש ממש בסדר או להנות משירותי טיפול אחרים בבעית ההיתמכרות שלך,שירותים שברגע שתעברי את גיל שמונה עשרה לא יעזור לך אם תחתכי את הוורידים את לא תקבלי.בגירים במדינה הזאת כימעט ולא מקבלים שום סיוע אלה אם כן יש להם מספיק כסף לטיפולים פרטיים.כדי לקבל טיפול בדרך כלל יש צורך לחכות בטור ארוך שמישתרע על פני חודשים ארוכים אם לא יותר.לקטינים לדעתי יש פטור מכל זה והם מיתקבלים לטיפולים השונים הרבה יותר מהר.תחשבי טוב טוב מה את רוצה תוך כדי הידיעה שיום אחרי יום ההולדת שמונה עשרה אף אחד (אני מיתכוון מהמימסד)לא יסתכל עליך.את תיהיה עוד אחת מיתוך רשימה של אלפים שלא ניגמרת...כרגע עוד יש לך סיכוי לקבל דברים שאחר כך תוכלי רק להיצתער עליהם,אולי זה הזמן סוף סוף לנצל את הגיל הצעיר שלך לטובתך קצת ? אחר כך עלול ליהיות קצת מאוחר מידי.מקווה שאני לא נישמע כמו סבתא יותר מיזה אני מקווה שהגוף שלך עדיין לא מכור לכלום באופן פיזי אבל אם כבר יש ימים שאת קמה בבוקר בקריז...עכשיו תבררי עם עצמך מה את רוצה:גמילה,שיחות,טיפול,קהילה טיפולית,טיפול תחליפי...מה שאת חושבת שמתאים לך (רק את ולא שום דבר שמישהוא אחר חושב שצריך להתאים לך) תיתבייתי על המטרה ולכי על זה.עכשיו עוד יש לך סיכוי גם לקבל את זה בתווך הגיוני של זמן.רק לסבר לך את האוזן,זמן ההמתנה לקהילה טיפולית לבוגרים (מה שאני יודע)זה בין שנה לחצי שנה.לאישפוזיות השונות זה גם עיניין של חצי שנה ויותר ולמירפאות מתדון פעם אחרונה שאני שמעתי סגרו את ההרשמה (התור ניסגר )כשזה הגיע לתווך של שלוש שנים (שלוש שנים)לחכות לטור שלך...להוציא מהכלל קטינים,נשים בהריון וחולים סופניים.תחשבי על זה,עדיין יש לך את הגיל הצעיר שלך שזה דבר ששווה הרבה,תנצלי תמיד את כל הקלפים שיש לך ביד כי אחרת ... בייייייייייt

למעלה