ההתחלות תמיד קשות

ההתחלות תמיד קשות ../images/Emo67.gif

אז באיזה שלב אתם התחלתם לבהות באופן קבוע באוניל ושות' ? אצלי זה היה בעונה הראשונה אבל ההתמכרות הרצינית הגיעה רק עונה אחת אח"כ. מה איתכם ?

Chakotay

New member
אני רק בעונה חמישית אני מוריד

מהאינטרנט שמעתי על הסדרה ממזמן ולא יצא לי לראות אותה בגלל שהייתי עצלן ולא ידעתי אם זאת סדרה טובה ורק אחרי שאמרו לי שזאת סידרה טובה רציתי לראות בערוץ 1 אבל זה היתה עונה עונה שישית אז החלטתי להוריד בהתחלה זה היה נחמד אבל רק בעונה שלישית זה היתחיל להיות ממש טוב.

סמייילי

New member
החל מהסרט..

ומהפרק הראשון בסדרה.. הפרק הארוך.. אצלי בבית סטארגייט זו הסדרה שכל המשפחה רואה יחד.. מההתחלה.. יש לנו הכל מוקלט על אינספור קלטות.. אני הכי אוהבת את סמנתה..ואוניל.. והניואנסים הציניים ביניהם.. את העלילות.. בעיקר של ענות ראשונות 1-3.. עכשיו יש הרגשה שהסדרה נחלשה.. קיבלנו את ההחלפה של דניאל בג'ונס קצת קשה.. מה שגם הם בכלל לא פתרו את העניין עם הארקיסיס.. שיכלו לפתח.. מה דעתכם? -עדי

אורקוש

New member
גם רואה מהסרט

היה לי עצוב שהחליפו את דניאל אפילו שגונס חמוד זה לא אותו הדבר היו כמה פרקים טובים העונה אבל עונה קודמת הייתה הרבה יותר טובה לדעתי

thrall

New member
יש לך הכל מוקלט??

יואו אפשר לקחת ממך את הקלטות אני חייב להשלים את העונה הראשונה והשניה שיט פאק תעשי טובה בבקשה שלחי לי הודעה בפרטי

digidestined

New member
מהעונה הרביעית...../images/Emo9.gif

אבל איך שראיתי שני פרקים התמכרתי... (לצערי יש לי מן הרגל לגלות את כל הדברים הטובים רק מהאמצע). אבל יאמר לזכותי שראיתי את הסרט...חוץ מזה, מסע ההורדות יתחיל בקרוב אז אני לא דואגת... דרך אגב, גם אצלנו זה משפחתי, אבא שלי רואה את זה מהעונה הראשונה ואח שלי בערך מהשנייה(משום מה כשהוא ראה את זה בהתחלה הוא אמר שזה לא בשבילו
,הייתכן? טוב, אח שלי אף פעם לא היה גאון
אבל אחרי כמה זמן הוא נדבק... מאז שנדבקתי אני ממש חיה 'משבת לשבת'.ברצינות.

Flicker

New member
ואצלי

בערך מאמצע העונה השניה. את העונה הראשונה לא ראיתי משום מה, אולי כי לא הייתי בטוח שיש לי מספיק זמן להוסיף סדרה נוספת לרשימה השבועית - אבל מהרגע שהתחלתי לצפות, די התמכרתי... (ובגלל שזה בערוץ הראשון, כל סיום עונה מלווה בחרדות שאת העונה הבאה הם לא יטרחו להביא)

idoz

New member
כיתה ה'

יום שבת אחד זיפזתי בשלט (באותה תקופה לא היו לי כבלים...) ופתאום נשבתי בס"ג. אני צופה בערך מ98' .

אני לא ממש יודע... ../images/Emo8.gif

אבל אני חושב שמתחילת השידורים בערוץ 1 (שזה עוד היה במסגרת השידורים בערבית
, רק לאחרונה העבירו לערוץ 1 נכון?)....

Some1here

New member
אני מניח שכולם פה ראו את הסרט

אני כשזיפזפתי בערוצים ונפלתי על הפרק הראשון הייתי בטוח שזה סרט המשך ואז לאט לאט הבנתי שזו סידרה וזה הולך להמשיך גם שבוע לאחר מכון

Tolan

New member
פורום סטארגייט!

הגיע הזמן! אני ראיתי סטארגייט מאמצע הפרק הראשון (מה שתפס אותי בהתחלה זה גיבור ילדותי, מקגיוור) והתחלתי להתמכר ממש בסוף העונה בפרקים שבהם Sg-1 נמצאים על הספינה של אפופיס. בכל מקרה, אני בטח אבקר פה עוד הרבה, ואם רק אפשר לבקש עוד משהו (שמוזכר כבר בכותרת) - אם אתם שמים ספוילרים בהודעה תגידו את זה בכותרת ובבקשה אל תשימו ספוילרים בכותרת... 5 שנים אני רואה את הסידרה ונדהם כל פרק מחדש, ואני ממש לא רוצה ספוילרים שייהרסו את זה

אני רואה מהעונה הראשונה

מהפרק הראשון או יותר נכון חסרות לי רק ה 15 דקות הראשונות ואם מישהו יכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד את הפרק הראשון אני אודה לו מאד כי בקאזה לא מצאתי אותו זאת אמנם עונה ראשונה אבלאין את הפרק

למעלה