ההתחלה החדשה שלי

מפחיד לדבר עם הפחד

העלון הקרוב של קהילת להדליק אור בעבודה, למי שעסוק בשאלות של מימוש אישי בעבודה, יעסוק בהתמודדות עם פחדים. מוזמנים להרשם.

noaaaa

New member
ההתחלה החדשה שלי

חדשה פה, פעם ראשונה נתקלת בפורום הזם, והוא בא לי בזמן... יש לי שאיפות גדולות להצליח, אני יודעת בדיוק מה אני רוצה לעשות מבחינה מקצועית, לאן להגיע ואת כל השלבים הנדרשים בתחום שלי. יש לי בעיה שמפריעה לי- אני לא אסרטיבית, אני לפעמים מתביישת ומפחדת לקדם את עצמי, אני לא מבינה ממה אני חוששת להתקשר לבוס שלי לבקש עבודה (אני פרילנסרית), יש לי איזשהו מחסום שלא מאפשר לי להיות פושרית קצת. במקום עבודתי, מי שקצת דוחף את עצמו יכול להצליח, וזה לא בא על חשבון אנשים אחרים אלא רק לתועלתו האישית,ואני כזו פסיבית שזה משגע אותי, אני חושבת שהמצבים יקרו במקום לקדם אותם. החלטתי לעבוד על עצמי- אני מחפשת סדנאות לאסרטיביות ושיפור הביטחון העצמי וכושר מנהיגות. מישהו מכיר? יכול לעזור לי באיזהו כיוון?

על אסרטיביות

היי נועהההה וברוכה הבאה.
ממה שכתבת, אני חושבת שקורס למנהיגות יהיה לך טוב יותר כי הוא מכיל פרקים באסרטיביות. מאחר שאני נמנעת מהמלצות (מסיבות הגיוניות), אני מציעה שתריצי חיפוש בגוגל כדי למצוא מה מוצע בשוק ותבררי משם. WWW.GOOGLE.CO.IL בכל מקרה, גם ביישנים והססנים מצליחים לקדם תכניות אם הן מובנות בראש שלהם והם מאמינים בהן. לכן, בזמן שאת מחפשת קורס, אולי תשאלי את עצמך אם יש לך הצעה קונקרטית שאת פוחדת להציע לבוס או שבינך לביך עצמך יש לך פחד לתכנן משהו. התשובה תכוון אותך לבעיה היותר בסיסית. בכל מקרה, השארי כאן וספרי לנו איך את מתקדמת. תומכת בך חזק,

kisslali

New member
יש לי חברה טובה

ולגמרי במקרה זו אותה אחת שעשתה מצגת על אחיה (סיפור לוסט...) שאמא שלה אומרת :"מי שמתבייש - מגיע לו"! אז גם לי זה טיפה צרם בהתחלה אבל בהמשך הגעתי למסקנה שיש לכל אדם בעצם שתי ברירות, לעשות או לא לעשות. כל השאר תירוצים ולדעתי את בדיוק בשלב של להתמודד איתם - כל הכבוד לך! תשובה של תלתל נשמעת לי, תשלחי לה מסר ותשאלי על מי היא ממליצה. ללי

noaaaa

New member
תודה לכל המגיבים

אני אעדכן אתכם בהמשך. תלתלים -שלחתי לך מסר

למעלה