ההשראה שביצירה....

ההשראה שביצירה....

כל אחד ויצירתו הוא, בדיוק כשידעתי שאני עומדת להתגרש היתי עם הילדה הכי הכי שלי וכל כך רציתי ילד נוסף ואמרתי:``אם להתגרש אז עם שניים`` יש מי שחשבו שאני אגואיסטית יכול להיות שצדקו אבל ידעתי בתוך תוכי אני רוצה עוד ילד אם להתגרש אז עם שניים אולי זה נבע מהידיעה של החוסר ידיעה לגבי ילדים בעתיד ואולי ואולי ואולי גם הוא התפלא עלי הבעל שלי וכך הוא הגיע לעולם אחרי תשעה חודשים היום הוא בגיל שמונה ואני מתמוגגת על היצירה היצירה האהובה עלי מאוד מאוד ולא פחות על האבא. יונית האמת, שהשראה לא היתה, אבל אהבה לנולד היתה ועוד איך היתה

tairon

New member
הילדים האלה זה האושר והנחת

זה העתיד ..ואני משוכנע שהוא גורם לך להרבה נחת ורגעי התמוגגות זה האור בבית זה השמחה ..

moran.l

New member
אולי לא הבנתי, אבל....

את רוצה לומר לי שנשארת נשואה בשביל להביא עוד ילד? ``אם להתגרש, אז עם שניים??????`` ואת עדיין עם האבא? מה קרה, גילית עולם חדש? במידה ואכן הסתדרתם, את ובעלך, אין שמחה ממני, אך אם המדובר על בעל חדש, ואת הישן ניצלת רק לשם הבאת ילד לעולם (וכן, זהו עבורי נ י צ ו ל של ממש) אז אני באמת באמת מרחמת עליך... היצירה המדוברת היא אמנם נפלאה.. אין ישתווה לה בעולמנו... האושר לראות אותם גדלים.. אוהבים.. כואבים... בני אדם. אבל טוויתך פרומה מלכתחילה, אם זו האחרונה נובעת מתוך ניצול ושימוש בבעל (למצות עד הסוף...) רק על מנת להביא ילד לעולם... ילד אמורים להביא מאהבה... ושוב, אם אני טועה (כפי שציינתי בכותרת), מתנצלת מראש. אשמח אבל אם תבהירי עצמך.... מורן

היי מורן

אז ככה, אני כבר גרושה, אבל כל כך רציתי שיהיו לי שני ילדים ולפני הגירושין תכננתי עוד הריון, ונולד הילד הקטן שלי ששמו..... ואז התגרשתי. לא חושבת שנגרם כאן עוול. למרות הכל ואף אל פי כן, עשיתי הכל, אבל ממש הכל שמרגע שנתגרש לא יהיו עוד מלחמות, מה שקורה אצל זוגות שעדיין נשואים וחוששים להתגרש. אני אומנם לא אוהבת את האקס שלי, אבל בשביל הילדים, כן בשביל הילדים, אין בנינו מלחמות, עושים הכל בשביל הילדים. והילד הזה אותו רציתי מעט לפני הגירושין, הוא אהוב עלי מאוד ולא פחות על האבא. זהו. אולי לפני כן כתבתי באי הבנה אבל בעצם רציתי לאמר בגדול. שיש לי ילד מתוק מדבש.... מקוה שהבהרתי את עצמי נכון. יונית

אבל, מה אני נדחפת...

ובכל זאת: נדמה לי שעשית כאן משהו נפלא ל... לא רק ילד .. שזה פאר היצירה בפני עצמו, אלא גם אח לילדה הזו, מאותו אבא ומאותה אם. מאוד מאוד חשוב!... אני נשואה לגבר שהוריו התגרשו טרם היה להם ילד שני. אחר כך נולדו לו חצאי אחים. זה לא אותו דבר!!! הבדידות הזו.. עשית דבר נפלא לילדתך הבכורה! חזקי ואמצי!

גאה בך מאוד

כי עכשיו אתם משפחה בבית עם אחד זה לא זה, ילד אסור שיגדל לבדו עשית עם הילדה חסד, ועם עצמך ולקטן הזה, המתוק, נתת חיים איך יכול להיות טעות, כזה דבר נפלא

למעלה