ההשראה מאחורי Dirty Work

Adi641

New member
ההשראה מאחורי Dirty Work

אני חושבת שכבר העלו את זה לאחד השרשורים, אבל למקרה שמישהי פספסה, זה גם כאן
http://alltimelowexposed.com/english/

2MayaN2

New member
לא נורא,תודה בכל מקרה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

מעניין אותי מאוד לשמוע את התקליט בגלל שעד עכשיו כל מה ששמעתי מהם זה כמה החיים שלהם נהדרים וכמה הכל טוב (לא שזה רע
) ופה אלכס מציין שבמקביל לכל הדברים הטובים שקרו היו גם הרבה דברים שנפלו..בעיקר קשרים עם אנשים. (ליסה?)

StayAwake

New member
אני היחידה שהאתר הזה לא עובד לה?

וחזרתיייייי_()*&^ נכון התמונה שתומי העלתה מהטיול השנתי שלה? אז אני ראיתי בדיוק אותו היפייייי! והמדריך שלי הכיר אותו
הם חלק מהרינבואו שזה היפים שנפגשים פעמיים בשנה ונשארים בשטח חודש שלם והפעם זה ברמת הגולן D: והמדריך שלי כנראה חלק מהם כי הוא הכיר שם את כולם והיה מטריד

Adi641

New member
שמחה שחזרת!!../images/Emo24.gif

והקליפ עצמו לא עובד או האתר? אם זה הקליפ, תנסו להיכנס דרך אינטרנט של Firefox ולא של Explorer, אם זה לא זה אז אין לי מושג, אני אחפש את זה ביוטיוב

Adi641

New member
גם אותי../images/Emo6.gif

למרות שהוא לא עשה כלום חוץ מלהישען, יש בזה משהו מצחיק

ספירצ

New member
מה הצחיק אותך?!

אמרתי לך, אני אגיד שוב אני אשתף את הפורום בדעותיי
ממש מעצבן הקטע הזה שהוא בשלו, ממש לא אכפת לו מהראיון ולא מביע עניין בכלל.. למרות שרק אלכס מדבר שם [או עוד מישהו? לא זוכרת...] ג'ק וראין לפחות יושבים בצורה שכן מכבדת את הראיון.. לא יודעת להסביר... קיצור, זאק מעצבן.

AdiA12

New member
די צודקת.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

קצת הציק לי שהוא כזה די היה בעולם שלו, פשוט ישב כאילו הוא בחוף הים והסתכל לכל כיוון אפשרי אבל לא לאלכס או למצלמות או משהו, וגם אם כן אז במין צורה כזאת של כזה 'מה זה המצלמות האלה? לא ידוע לי שאנחנו בראיון כרגע..' אבל לא יודעת הוא סקסי מדי כדי שאני אוכל להגיד שהוא מעצבן אותי >< אוף דמאט למה הוא כזה סקסי?

Adi641

New member
צודקת, ואני חושבת שהמילה ששתינו חיפשנו הייתה

אירוני ולא מצחיק
חנה תקני אותי אם התכוונת למשהו אחר

למעלה