ההרכב של Dream Theater

slallum

New member
ההרכב של Dream Theater

שמעתי ששינו בו רק את הקלידן ואת הסולן, פעם אחת כל אחד. אז מי היה הסולן בהתחלה? ואני יודע מי היה הקלידן בהתחלה (שכחתי את שמו, אבל יש לי את הדיסק Awake), אז מתי הוא התחלף בנוכחי?

slallum

New member
הקפצה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כן כן, אני יודע, צריך 10 תווים בתוכן בשביל להקפיץ. אבל היא תקפוץ רק אם ההודעה נכתבה מקסימום 3 ימים לפני אז נקווה שזה המצף

רק כי זה אתה

אני יענה. בהתחלה הם לקחו את קווין מור כקלידן וסולן בשם כריס קולינס. לאחר מכן כריס עזב, ובמקומו הגיע צ'ארלי דומיניקני. אחרי שהם החליפו חברת תקליטים,הם פיטרו את צ'ארלי ואחרי הרבה זמן הגיע לאברי שאיתם עד היום. אחרי שהם סיימו להקליט את אוויק, קווין מור הקלידן החליט שהז'אנר לא מתאים לו ועזב. במקום קווין מור הגיע דרק שריניאן. במקור הלהקה התעניינה בג'ורדן רודס אבל מסיבות אישיות נשאר עם להקה בשם דיקסי דרגז. ב1999 פוטר דרק שריניאן וג'ורדן רודס החליף אותו, וזה ההרכב עד היום. *נלקח מהמאמר של ניגה על ההיסטוריה של דרים.

Fatach

New member
למיטב ידעתי...

שם הלהקה הוא the dregs ולא דיקסי דרגז O_O

אני מצטט

The band was mainly interested in Julliard trained Jordan Rudess, but he had been offered a place by the Dixie Dregs מהאתר הרשמי של דרים

theriddler

New member
...לא מדויק

היו להם כמה גילגולים זה היה dixie dregs אח"כ the dregs ...ולבסוף מי שנשאר מהלהקה המקורית הוא רק הגיטריסט steve morse .... מה שהקנה להרכב את השם steve morse band

למעלה