ההריון הזה

shula30

New member
ההריון הזה

האם מישהו יודע אם יש קשר בין הסכרת, ההריון והכולסטרול והטריגליצרידים שפתאום צצו להם?

ואני חשבתי שכבר ילדת ../images/Emo3.gif

נכון שאני מרגיזה - אבל נעלמת אז חשבתי ש........ ובאמת לא בסדר שלא סיפרת לנו
האמת אין לי מושג לגבי הטריגליצרידים והכולסטרול
אולי החלפת את הפחמימות בשומנים כדי שהסוכר לא יעלה וזה מה שגרם לכך? בכל מקרה מה הרופאים אומרים? וכמה זמן עוד נותר לך ?

shula30

New member
הרבה זמן...

בסה"כ בשבוע 34, אז יש עוד די הרבה. בינתיים קיבלתי עוד בדיקות לא ממש משהו (BUN ו - ALK.PHOSPHATE) יש לי מחר תור לרופאים אז נראה מה הם אומרים... את הפחמימות אני לא מחליפה בשומנים, אבל נכון שבהריון הזה אכלתי גם שומנים ללא אבחנה (לא סתם העליתי כ"כ הרבה במשקל....) אז בינתיים אני עדיין כאן, אתכם, עוקבת אחרי הכל (כולל הסתימות במשאבה שלך...כשכבר העליתי גם אני את הבעיה הזו בפורום, וגם אצלי היא עדיין לא נפתרה וימים שלמים אני עם רמות גבוהות שמסרבות לרדת עד להחלפת הפרפרית וזה כ"כ מעצבן!)

shula30

New member
לידה - לשושן צחור

אם כבר חזרנו לנושא המרכזי של חיי, אשמח לשמוע על "חווית הלידה" - איך זה עם זירוז? מי מאזן בזמן הלידה? האם להביא את הפריסטייל? מה עם המשאבה (שולה)? איך עוברים את זה????

shula30

New member
ברור, אבל

האם זו לא הפואנטה? אני חושבת שגם הקורס הכנה ללידה נועד לגברים ולא לנשים....את כל מה שאומרים שם אנחנו היינו מבינות לבד תוך 2 דקות.... בכל מקרה אשמח לשמוע ממך קצת על "חווית הלידה הסכרתית" ועד כמה אפשר לסמוך על הצוות שיאזן אותי כשאני שם? או שמא לא לסמוך?

לידה אצל סוכרתיות (לא סוכרת הריון).

מתבצעת בד"כ עם תום השבוע ה-37. את מקבלת זרוז ולא דרך הוריד................ מתנתקת מן המשאבה. מחברים אותך מצד אחד לאינסולין מהצד השני לגלוקוז. באופן עקרוני המיילדת אמורה לבדוק את רמת הסוכר (לפחות ככה היה אצלי) אבל שמעתי גם על בנות שהבעל או המלווה עשו זאת - אז כדי לדאוג שהם ידעו מבעוד מועד לבצע בדיקה. לאחר הלידה התינוק מועבר להשגחה (לי כמעט ולא נתנו לראות אותו בטח לא להניק -"הוא לא רעב"
). החשש הוא שאם ערכי הסוכר בלידה גבוהים התינוק משחרר אינסולין כדי לאזן את עצמו ואז עם ניתוק חבל הטבור מנתקים לו את אספקת הסוכר שהוא התכונן אליה והוא עלול להכנס להיפו. 40 אצל ילוד זה ערך תקין. אצלי היאזון היה תקין לאורך הלידה והוא לא נזקק לא למי סוכר, גלקוז ולא יודעת מה הם נותנים לו. ב-24 שעות הראשונות לאחר הלידה יתכן ותזדקקי למעט מאוד אינסולין. בשל הירידה בכמות ההורמונים שמחזיקים את ההריון, שהם הורמונים נוגדי אינסולין. כדי להתעקש על הנקה למרות שזה מאוד לא קל בהתחלה כשאת עייפה וכואבת
. אבל: א. את איכות התחליפים למדנו בשבועות האחרונים
. ב. לטווח ארוך זה כיף ומעניק לשניכם המון. ג. הרבה יותר קל וזול (לא צריך להרתיח בקבוקים וכו'). ד. דווקא לסוכרתיות יש טענה שחלב פרה מעודד התפתחות סוכרת (מתחילים תמיד עם תחליף על בסיס חלב פרה ורק אם הילד לא מסוגלל להתמודד עם זה עוברים לצמחי) אבל את צריכה לזכור דבר חשוב מאוד הנקה צורכת ה-מ-ו-ן קלוריות ולהזהר לא להכנס להיפו עם ילד על הידיים. המון בהצלחה

למעלה