ההצגה היום...

RossandRachel

New member
ההצגה היום...

היה מדהים!! הלכתי עם 4 חברות וכולן ישר אמרו "אנחנו הולכות עוד פעם" ו"היה כזה מושלם"!!! חוץ מקטע ממש מוזר-אביטל "פשלה" בפעם הראשונה--בשיר "מי שלא רוקד עומד" היא פתאום נהייתה קצת מעופפת..היא נראתה לא מחוברת לאדמה, חייזרית עב"מ...חחחח בכל מקרה- היו מלא בעיות סאונד ואחת בקורוס שממש פשלה ומתישהו יגאל אלתר איזה משהו בסצנה במיטה עם אילנה ואילנה התחילה להתפקע מצחוק ולא הצליחה להתרכז וגם מיכל כמעט כל הזמן נפלה בסיבובים שלה... אבל חוץ מזה- שוב, היה מדהים וגם השגתי (לא משנה איך) את התסריט של ההצגה אז הוא היה אתי וידעתי הכל...חחחח וגם פגשתי את ההורים של שירן....

שירנטע

New member
חח מה....??

גם אתמול הייתה לאביטל "פשלה" ב"מי שלא רוקד"?? חח.. גם ביום שישי... היא לא הצליחה לשיר את השורה שלה, היא פשוט הפוצצה מצחוק (והדביקה גם את גיא, אילנה ויגאל שלא הצליח לדבר אח"כ ושכח את הטקסט....)

RossandRachel

New member
לא כזו פאשלה...

אבל טוב לדעת...חחח היא סתם נראתה ככה לא בדיוק אתנו...היא בהתה בקיר כמו לא יודעת מה וזה היה ממש מוזר..אבל אח"כ באמצע היא התעשתה...

RossandRachel

New member
והכי חשוב..

כמו תמיד- יעל הבריזה וזה כבר ממש מתחיל לעצבן..היא בעצמה אמרה לחברה שלי שהיא תשחק אתמול...זה ממש עצבן אותי..6 פעמים עם מיכל מתוכן 3 אמורות להיות עם יעל!

m o r s h

New member
יעל הופיעה בחמישי

כנראה הייתה חולה או משהו דווקא בתקופה האחרונה הופיעה כמעט בכל התאריכים שהייתה אמורה :-\

נכון..חחח../images/Emo163.gif

אוף למה בתקופה האחרונה דווקא לי לא יוצא לראות את כל הצחוקים והפשלות על הבמה?! זה הכי כיף!!!בעע..

אני כבר לא יכולה לחכות

לשירת האקמרי כדי לראות ולפגוש את אסף לצפות בהצגה ולחודש מאי כדי לפגוש את הקאסט של מרילו ולהפעם ה17 שלי בצפיה בהצגה וגם לצפות בהצגה פרפרים הם חופשיים ול27 במרץ כדי לראות את אביטל בהופעת יחיד ולחודש יוני כדי לצפות בהצגה הקומיקאים והכי חשוב לסוף אפריל כי אמירוש
חוזר לארץ

inbalzi

New member
איזה יופיייייי... נהנית??

יש לך תמונות משם? :p אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי או לשים פה בבקשה :)

שירנטע

New member
אממ...

לא צילמתי תמונות, צילמתי רק סירטונים.. אני יכולה לשלוח לך באייסיקיו/מסנג'ר אם את רוצה... צילמתי רק תמונה אחת אבל היא יצאה ממש גרוע כי זה היה בלי פלאש...

למעלה