ההפתעה

nobudy

New member
ההפתעה

עליתי במדרגות בדילוגים קלים לעבר הדירה שלי.אני גרה בקומה שישית ולמרות שיש מעלית אני מעדיפה לעלות ברגל,אתם יודעים יותר טוב לכושר.הגעתי למעלה מתנשפת וחיפשתי את המפתח בתיק, מנסה להיזכר איפה שמתי אותו.לרגע היה נדמה לי ששמעתי קול מהדירה אבל התעלמתי מזה.פתחתי את הדלת והלכתי ישר לכיוון חדר השינה להיפטר מבגדי העבודה.לבשתי חצאית שחורה קצרה וחולצת כפתורים לבנה.כהבחנתי בצעדים מאחורי זה היה מאוחר מדי.הוא נצמד אלי מאחורה יד אחת חוסמת לי את הפה והשניה מוחצת את שדי."אם לא תעשי בעיות אף אחד לא יפגע" הוא אמר לי ולפני שהספקתי לחשוב הוא דחף אותי בפראות למיטה עם הפנים כלפי מטה והתישב עלי.הוא דחף לי משהו לפה שמנע ממני לצעוק וכיסה לי את העיניים עם חתיכת בד. התחלתי לבכות אבל קולות הבכי נעצרו במחסום שבפי והדמעות נספגו בחתיכת הבד.יכולתי להרגיש את הידיים שלו משוטטות על כל גופי.מתחת לחולצה,על הירכיים שלי.פתאום הוא הפסיק והתחיל לגרור אותי בחדר בעזרת השיער.נאבקתי בכול כוחי לשחרר לו את היד אבל לא הצלחתי.הוא הושיב אותי על כסא בפיתאומיות,עיקם לי את הידיים מאחורי הכסא ושם עליהם אזיקים."פעם אחרונה שאת מנסה להתנגד לי"הוא אמר בעוד היד שלו מתהדקת לי על הגרוןועוצרת לי את הנשימה.כשהוא שחרר אותי התנשמתי בכבדות,משלימה את האויר החסר.כול גופי רעד מאימה וכאב.שמעתי את תנועותיו לידי,פותח וסוגר מגירות.האזיקים הכאיבו לידי,והעיקום שלהם מאחורי הגב גרם לחולצה שלי להצמד לגוף ולהבליט לי את החזה. שמעתי אותו מתקרב אלי.הרגשתי משהו חד נצמד אלי לגרון.זה הרגיש כמו אחד הסכינים של הבשר שלי.חוד הסכין הקר החליק לאט על גופי לכיוון הכפתור העליון של החולצה שלי.אחד אחרי השני הוא חתך את הכפתורים.כשסים הוא הסיט את החולצה לשני הצדדים והוריד אות מעל כתפי.גם החזיה נחתכה באותה צורה.הייתי מולו חשופה לגמרי כשידי קשורות מאחורי הגב.הסכין החל לטייל על גופי מסתובב על שדי החשופות וסורט קלות את פיטמותי שהתקשחו למגע המתכת הקרה."הכנתי לך משהו לאכול" הוא אמר לי והסיר את המחסום מפי.בבת אחת הרגשתי את כול הזין שלו חודר לפי.התחלתי להשתעל מהפתעה ומחנק.שניה אחרי זה הרגשתי את הסכין נצמד אלי לגרון ואת קולו המצווה,והתחלתי למצוץ לו.חשתי איך הוא מתפתל בהנאה ושמעתי אותו נאנח מעונג.הוא גמר לי בפה,זרעו ניגר מזוית פי והחליק על עורי. כשהוא נרגע הוא הזיז אותי עוד פעם.הפעם הוא השכיב אותי על השטיח הפשיט אותי לגמרי וקשר את ידי ורגלי פרושות לצדדים.הוא שפך לי על כול הגוף נוזל שהריח כמו חלב.פתאום הרגשתי משהו קופץ על ביטני."תכירי את לקי,החתול שלי" הוא אמר.לקי נתפס אלי עם ציפורניו והחל ללקק את כול גופי.לשונו המחוספסת העבירה בי תחושות של עונג כאשר עברה על שדי ופטמותי.כשלקי החל ללקק את ערוותי לא יכולתי להתנגד יותר,וקולות של עונג החלו לבקוע מגרוני.הזר כנראה הבחין בזה משום שהוא החל לשפוך עוד חלב למקום הזה.הלשון הקרירה שלו עשתה לי כזה טוב,שגמרתי לפחות פעמיים עד ששבע.תשושה לגמרי ובלי יכולת להתנגד,הרגשתי את הזר חודר אלי בעדינות.הוא התחיל לנוע בתוכי בעדינות,גורם לגופי להתחיל לרטוט."דניאלה" לחש לאוזני "אני מקווה שאת מרוצה מההפתעה שלי".כשהוא הסיר את הבד מעיני יכולתי לראות מולי את ירון החבר שלי.כול תחושת הפחד והמתיחות ששרו עלי במשך השעה האחרונה,השתחררו לתוך האורגזמה הטובה ביותר שחויתי אי פעם...

למעלה