ההפקה מדריכה את איילה,וגם הודיעו לה שהגמר לא

ההפקה מדריכה את איילה,וגם הודיעו לה שהגמר לא

כזה קרוב כמו שהם משערים היא מקבלת מידע וטיפים מהאח זה פשוט דוחה לא להאמין איזו חוצפה וזלזול בנו הצופים!

Jason2

New member
טוב לא צריך להגזים

הם אמרו את זה גם לגואל. זה לא משפט שמדריך אותה ואני בטוח שהם אומרים לכולם עוד דברים שאנחנו לא שומעים. הוא אמר לה בסך הכל שהגמר לא רחוק אבל גם לא קרוב והיא גם אמרה את זה לכולם. יש דברים גרועים יותר.

הנה דוגמא איך מעוותים כאן ובודים סיפורים

מי סיפר לך? ההפקה?החברים מהבית בטלפון הכחול? מי גילה לך שאתה ככה יודע לפני כולם? זה מה שקורה כאן להרבה ילדודס או במח של ילדודס. בודים סיפורים מאמינים לסיפורים של עצמם ואחר כך רבים כאן ומניפים דגלי הלאום: אלירז המלך'. בידור אתכם. על זה נאמר: "מרוב עצים לא רואים את היער". לחפש בנרות כאן מישהו שלא בודה סיפורים ודן בכיף על התכנית האח הגדול בלי ריבים ובלי דגלים.

אנשים פה כותבים מהלב, מה שהם מרגישים.

לא תמיד נכון, לא תמיד מדויק. לקחת תדברים בפרופורציות. בעיקר כותבים פרשנות אישית לארועים. אלירז באמת המלך כרגע, כולם עולים לרגל לשיחות. לפחות הלילה זה היה כך. קראתי לו "הבורר". כך הרגשתי הלילה.

smile32

New member
מסכים איתך - הפורום הזה רובו ילדים מתלהמים

רמה נמוכה, הם בעצמם לא מבינים מה הם כותבים והרבה שנאה. איילה וסער - כי רק להם מגיע המיליון!

הגר331

New member
סמילי תכנס לאשכול ההתפקדות

ותראה שחברי פורום הם ממש לא ילדים, על תזלזל בגולשי הפורום.

הגר עם כל הכבוד לך

ולכל ההתפקדות שם. המון שיקרו שם בקטע של הגיל. אני יודעת על 5 משם שהם ילדים בבניין אצלנו וחברים שלהם. יצא לי לדבר איתם במעלית. הם גם הוסיפו שכמעט כולם שם ילדים ושלא אאמין. אני ידעתי עוד קודם לפי השפה ותכן הדברים שהם כתבו. לא צריך להאמין לכל מה שכתוב וזה סבבה . אף אחד לא חייב לצאת מאלמוניותו. קל יותר לרבים להתבטא מאחורי כינוי. שנים זה ככה כמעט בכל האתרים. הכי חשוב לקחת באיזי.

ממילא ההפקה כבר יודעת ע"פ ה-SMSים מי המנצח

מבחינתי, אפשר לסגור את הבאסטה ולתת את המיליון למי שממזמן הוא כבר קונצנזוס. אלירז - הדייר האולטימטיבי לזכייה!

shouldistay

Active member
לצערנו חברות ההימורים יעניקו את הפרס למישהו

אחר. ורק בגלל שאין הגבלה. חבל מאד. צריך להגביל לפחות לגמר, שיהיה כמו בכוכב נולד. 10 סמסים מקסימום.

למעלה